Yakında biz
Mevlid kandiliniz mübarek olsun. Dükkan önünde lokma dağıtılacak.
ETS2cileri özellikle bekleriz. Lokma yerler.
asdfghjklşi ![]()
la cam kırılmasını eklesek daha mantıklıymış ışıkların bozulması daha çok uğraştırıyor. neler neler bağlanıyor anasını satayım. boşuna elektrikçi diye ayrı servis kurmuyorum
ahahahah
artık servislerde her hizmet yok. kimisinde lastik olmaz mesela hepsinde elektrik olmaz vs. pro olanlarda hepsi olur.
Hasarlı cam mevzusunu gözden geçiriyorum. İhtiyacımız var artık çünkü bugün bir araç için oyunda oluşturma rehberi hazırladım. Devam ediyorum.
Bir aracı oynanabilir hale getirmek gerçekten uzun sürüyor. İleride aynı göreve hizmet eden scriptleri GUI Editor altında özellikle birleştireceğiz.
Hasarlı cam olayında da malum şimdi meshler ayrı değil ama kei truck’te en son aktardığımız araç diye tüm camlar ayrıdır o yüzden rain droplet mevzusunu da ondan test edeceğiz.
işte o yüzden iki-üç türlü senaryoya uygun olmalı.
ayrı serviste onarılmayacak zaten servislerde yetenekler var artık birini sadece cam onarak şekilde yapılandırabiliyoruz.
kıllısını aramaya devam.
Şimdi normal cam modeli koyup parça parça kırmak artık kolay ama bu böyle bir oyun olunca zortluyorsunuz iş üstüne iş oluyor.
O yüzden kırılmış cam materyali shader vs. ile çözmek yeni bir uv layer katmanı eklemek daha mantıklı.
mesh cam varsa mesela şu an komple kkırıldıysa kapanabiliyor.
camın çizilmiş çatlamış hali mesela görsel his olarak daha iyidir. tamamen kırılmış yok olmuş hali can sıkıcı kırılırken çıkan ses ve partikül efekti de daha önemli bence asıl hissi bu veriyor.
leaf spring hareketli olmasın mı şimdi
salıncak oynamasın mı
Evet yine yevmiyemiz için kapalı cezaevi tarafındayız
Tostumu yedim ayranımı içtim.
CDS’yi düşünüyorum.
bugünkü yevmiyeli işimizden kalan vakitte rota planlama toolu için çalıştık. yolları inşa etmeden önce nerede nasıl olacak ne kadar genişlikte olacak araziyi bozmadan ama ona snaplenerek spline şeklinde bir şey oldu. güzel de oldu.
oyunun çapı küçük
aynalar çalışmıyor diye bizi takan olmadı
çok değişik bi sistem oldu
bir ayna sistemi nasıl olabilir ki
olm biz mal mıyız düz kamera koyup ayna yapalım
öyle mi çalışıyo
cds o kadar basit mi kral
Sana 500 bin lira yatırım yapacağım, Şirketin %99.8’i benim olur ona göre… ![]()
bize de gelen yatırımcı böyle işte
bu bizim kaderimiz
başkalarına gelince şapur şupur
![]()
Taaamam abartmış olabilrim %99.7 ![]()
Ofiste misin?
yoo evde ses kesip biçiyorum.
Bırak gel, başka şey keseriz ![]()
gta 6 ile mücadele etmeye devam edeceğiz. taketwo adam olsun.