Sallamasyon şeyler

optimizasyonsuz ince ayarsız :smiley: texture boyutuna bakın öldürür adamı
ama böyle eşek versiyon buildi almam gerekiyordu ki bakayım.

7 Beğeni

oyundaki objeleri tutup döndürme olayı farming ile aynı oldu maalesef. tabii bu 2. sistem :confused: throwing var fırlatıyorsun da döndürme olayında harbiden aynısı hatta 200kglık paletin 2 tonluk pickupı devirecek kadar baskı uygulamasına kadar aynı oldu dsfsd

7 Beğeni

yayına kadar kadar parçala behçet mode on

şu şaft milini çevirebiliyorum ama bunlar hep sonra eklenecek detaylar tabii şimdiden uygun transformda ayrılması gerek.
ama şimdi araca özel olarak bazı farklı durumlar parçalar oluyor burada işte uydurmasyon çözüm de uygulanmak zorunda maalesef araç aktarım süreci çok uzun. halbuki sallamasyon at geç aydanıyorsa problem yoktur ama yazık olurdu.

zort modeli yapan arkada süspansiyon parçası eklerken öne salıncakları koymuş sadece şimdi doğr şekilde öne de koymak gerek.

6 Beğeni

bunları e tuşu ile mi indirip kaldırıyoruz? xd basit bir amerikan çekici ve dorsesi aldım. test aracı olacak. kokpiti detaysız ama güzel kaplamaları var.

8 Beğeni

Debug modu yokmu?

var da zaten bu görüntü editörden alınan bir şey buildden değil. öylesine yazdım.
build de bitse kalmıştım tabii o kontroller ekli değil.
gerçi şöyle şu an çok yakıt tüketmiyor ben o ara yakıt tüketimini gerçeğe çekmeye çalışıyordum da burada yapılacak çok iş var.

2 Beğeni

parçala behçet mode on
şaka maka tır görünce bi başka hissediyor insan :smiley: sadece arada boş çekici atıyordum ciddi bir işey atmıyordum. lowpoly kutu gibi duran tırlar da var onlardan yüz tane falan dizmek istiyorum.

4 Beğeni

parçala behçet mode on

bmw e32 7 series

mart ilk hafta başka bir işle ilgileneceğim umarım ay sonuna kadar model işinin ilk aşaması biter. araçlarda objeleri taşımamızı sağlayan daha ciddi bir framework entegre edeceğiz gibi duruyor. aradığım çözümü buldum mailde de ikna edici yazdılar.

hala isim arıyorum ucuna gelsem de kaldı öyle ne yapacağız :smiley:

6 Beğeni

bagaj çok küçük yav

station wagon ekleme niyetim var ama bu işin boku çıktı. :smiley:

müthiş

bu arada absli absiz farklar önemli çünkü kayma sorununu ben de şu an yaşıyorum. bug var düzeltilecek. friction o yüzden sakat bir konu.

bizim modelde tail lights - brake lights emissiveleri biraz karışık olmuş. ayar çekebilirim.

bu videoda net anlaşılıyor.

4 Beğeni

fog light yanmasın mı yani? :smiley:

4 Beğeni

makam aracı olunca bagajdan ziyade arka koltuklardaki boşluklar zaten yeterince iyi collider sıkıntısı olmasa buraya da obje konulur bakalım nasıl çözeceğiz. alt tarafı kaplayan collider convex kapı açılınca devre dışı kalsa koltuklara da cubelerden box collider uydursak hem koltuk üzerine hem de paspasların olduğu yere dalga konur.

asıl problem artık çok fazla layer ve physics teması gerektiren meselelere girdik. farklı senaryolar için bazı obje/özellik layerlarının fiziklerinin birbiriyle teması sıkıntı yaratıyor.

5 Beğeni

her parça nasıl hareket edicek nasıl bölünecek derken kafayı yedik :smiling_face_with_tear:

allah razı olsun krşm katalogdan bakıyoruz

3 Beğeni

Depo kiralıktır. DM’den bilgiler iletilecektir.

7 Beğeni

CH 2 depo arkası vs gel

çakal madem emissiveli texture var niye içine koymuyorsun. rusya’ya mı geleyim almak için diğerlerine ne yapıcaz mokoko beyler
substance projesini de vermez.
8k albedoları verdi bu göstergelerin olduğu fak fak

4 Beğeni

patlak lastik modellerini verdi. :smiley: hiç kimse istememişti diyor olm sen bizi bilmiyorsun.

hayat varmış

6 Beğeni

adını simülasyonpark apartments yapalım. özel bir site olsun. :smiley:

akşam yayından önce yeni sistemi entegre edebilirim. bütün obje tşaıma, yerleştirme, araç ile götürme dertlerimizi kökünden çözüyor.

araçların kokpitteki emissive olayları da çözüldü sayılır maalesef nerede buton varsa kesip biçicem ayrı bir kaplama ve materyal ile geceleri kontak açtığınızda yanacak başka türlü olmuyor. kolay yolu diğer araçların da aynı şekilde butonlarına emissive map yapılması ama maalesef substance dosyasına erişemiyoruz.

isim konusu hala problem. akşam yayında belki artık son çare olan ismi söylerim.

şu an aslında bu projenin normal oyunlardan ayrılması için başka bir kelime ile başlaması gerekiyor.

5 Beğeni

allah razı olsun çok faydalı oldu gerçekten

3 Beğeni

çıktığımız yolda oransal türev integrallli zart zurt şeylere girdik gittiğimiz yol, yol değil

3 Beğeni

Ben matematiği fiziği vs. geçip en son bu evrendeki yerimiz ne ve ne için buradayızda bıraktım sana kolay gelsin moruk kafa kalırsa tabii :d

2 Beğeni