Sallamasyon şeyler

Şu an çay saati daha akşam cds var.

Birkaç bug düzeltiyorum.
PC toplanacağı için kendimi ona saklasam da ona kadar bu haftasonu bazı kod işleri yaparız.

Taşınma hazırlığı da yapılacak.

Temmuzda umarın daha dolu dolu ve artık göstereceğimiz zaman gelmiş olur. Ne göstereceksek ühühühüüh sanki
Ama ortam rahatlayınca bazı üşendiğim şeyleri de yapıcam.

https://x.com/i/status/2070470482420216169

Cds kral

Bugün dil desteği ve antin kuntin dillere uygun font ile uğraşıyorum. Ne boş işler…

Cds mangal kral

3 Beğeni

CDS hayatın kendisidir.

Debug menu için bazı önlemler alıp eklemeler yapıldı. Hava durumu zoneları için de kayıt sistemi eklendi.
Sistemi toplayana kadar bu pallet cargo sistemini de arayüze tanımlayacağız şu an palletlerdeki ykleri iş olarak sunmuyoruz ama spawn etme ve teslim etme sistemş var. Pallet cargo station meselesi snowrunnerdaki kargo teslim ve yük alma şeyine benzeyecek sanırım. Tasarım bunu zorunlu kılsa da forklift ile pallet yükleme kazandırmadık eksikliği hissediliyor. Sadece generic forklift modeli başta sürülecek. Ayrı kontrolcüsü olacak. Ya da update ile sunarız ama pallet cargo tıpkı handcargo gibi complex ve şirketlere yeni parametre getirecdk o yüzden şu an yapılmalı.

Tüccar, dispatcher karakterlerini de haritayı kurduktan sonra yaratabiliriz.

2 Beğeni

Forklift entegrasyon planı tasarlıyorum. Çok kod işi olacak özellikle oyunun şu noktasında mevcut olan her şeye uyarlanması ve sistem tarafından tanınması lazım.

Screenshot 2026-06-28 143652
biz esinlenmedik bizde zaten bu şeyler default olarak vardı. bizden esinlendiler. yine ilham olduk.

Şu an araçta uyuma olayını skillere bağladım. sleep bag alıp araca ekledikten sonra araç uyuyabilirsiniz. seviye ile açılır. MFD de zaten bu olaya imkan tanıyan RoadService panelinin benzeri bir UI bileşenidir. Bizden UI’dan geçilmiyor başımıza sürekli bela alıyoruz.

ABS, TCS, ESC, Diff lock unlock ve mevcut aracın bazı bilgilerini de yine bu ekranda gösterme imkanı oluyor. Şimdi genel UI düzenlemesinde artık renkler ve tasarım tarzı da iyice belirlenecek.

Forklift için hala karar vermedim. Yine onlarca script ile cebelleşmek bıktırıyor ben yollarda araba sürmek istiyorum forklift ne

4 Beğeni

https://x.com/simulasyonturk/status/2071900143339569267

biz proyuz abi gerçekçilik abi biz her şeyin en iyisini yaparız abi ya

Neyse şu an terrainler için ufak da etkisi olan bir lod controller chunk culling gibi bir şey yaptım. sonraki aşama daha karışık diye ellemiyorum sistemi kurduktan sonra bakacağız.
100km dizeceğim
şaka şaka :smiley: o da kolay ama zaman var.

3 Beğeni

sen de yargılanacaksın Queries Hit Triggers

Ben yarın sezonu açmaya gidicem napalım cdsde deniz yok

1 Beğeni

Bazı asset bundle optimizasyonları için altyapı kurmaya çalışıyorum daha doğrusu mevcut ilerlemiş toollara yeni destekler kazandırmaya çalışacağız.

*PalletCargoStationUI ve zone altyapısı
*Towing Trailer Jobs UI ve spawn delivery zone altyapısı
*Opsiyonel Forklift altyapısı
muhtemelen ben haftaya sistemi toplayana kadar ilk prototip hallerini alacak. Bazı yeni skillere bağlanmış olacaklar.

Ayrıca profession mantığında delivery, driver, TIR, bus gibi mesleklere ayrı seviye sistemleri ekledim zaten mevcut yapının uyarlaması özetle delivery işleri başlangıçta bu delivery tarafıın seviyesini puanını yükseltecek ileride ona göre bazı şeyler açılabilir yapılabilir. garbage junk collect de özellikle başka bir meslektir. Jobtype mantığını oyunu yöneten sistemlere tanımlamak zorundaydım.

1 Beğeni

Evet yine geldik kaşıntıdan aynı altyapıalrı fixlemeye, iyileştirmeye…
Bu handcargolarımız ve palletcargolarımız için bazı eklemeler devam ediyor. erken erişimde 10. ayda yapılacak iyileştirmeleri şu an yapmaya çalışıyorum gibi bir algı var.

Daha iyi sisteme sırf bu yapıları rahat rahat kurabilmek içn ihtiyaç vardı. Yoksa zirzop misali iki şirket iki kasaba sembolik çakılır enayi çok :smiley:

1 Beğeni

random_world_events_and_inflation_system

1 Beğeni

İstanbul boğazında yalıya gemi girmiş trafik kilitlenmiş
Lan banane ben niye yüksek fiyattan alıyorum diyebileceğimiz bir sistem oldu

1 Beğeni

Kim dispatcher olmak ister? Adını simuş mu koyak

Bu sistemi de akşam kurmuş olurum.

Araç satışını da dealerda yapma getirmek gerek ama çok triggerlı alan oldu anasını satayım. Sonra üstüne dünya kadar panel yani oyunun çıkmama sebebi bu zaten ühühühü
Çevirisinde zortlayacağız

Screenshot 2026-07-03 201113
hep ortadoğuda mı olacak kral

Bu towing trailer işlerinde her römork tipi için ayrı license eklesek :smiley: sfsdfsf kayış kopar.

SRC 1,2,3,4,5 yapılır :slight_smile: Gerçekte çoğu ticari kullanan kişide olmayan, kullananların varlığından haberdar olmadığı ama hiç bir çevirmede kontrol edilmeyen o mistik belge.

1 Beğeni