Sallamasyon şeyler

evet buna gebe bir altyapı var farklı skill ve license ile zaten farklı arçaalr, kargo tipleri, hitch trailer kullanıp kulanmama ayrılıyor.

ben src koymak istiyordum ama amerika eu karışımı olduğu için onların lisanslarına göre yapılandırdım.

ama ekstra olarak ayrı bir driver kategorisinde license için src’yi parayla almak da sağlanırsa çok yük binecek ooyuncuya :smiley:

Sürüş simülasyonu ile vergi simülasyonu arasındaki ince çizgi :smiley:

zulüm simülasyonu oldu artık yeni ui panellerle nasıl uğraşıcam bilmiyorum

cargo strap kayışları için bir plan hazırlıyorum. otomatik çalışacak gibi ama bilemedim el ile yapsak gene tonla iş ve karışıklık yeni sistemden sonrasına da kalabilir ama şu an ilk prototipi de yapabilirim nasılsa güzel bir modelimiz var.

bir kuroba kadar para toplayamadın yazıkalr olsun cds

Evet bugün palletcargostation ile ilgileniyorum. Aynı parametrelere sahip olacağı için çok ayar oluyor haliyle her şirkette olmasa da eklemlenecek şekilde dataları atayacağımız SO dosyalarında tanımlanacak.
Haftaya Forklift mevzusunu yapabiliriz. Auto-Load/Unload ya Manual with Forklift mekanizmalarını dikkate alarak ayarlıyorum.

üzülme cds senin de passenger sistemin olacak. en güzelinden yapacağız. mozaik kek dağıtacağız. bunlar anlamaz.

2 Beğeni

Tek çeşit olsun neyse yoksa sonra uğraş dur. :joy:

adam sana 50 dolar vermiş git bana cooler al getir demiş sen gidip çöpten 10 dolara water cooler alıp verirsen 40 dolara yatarsan adamı döverler hemşehrim

cds’de herhangi bir gün

Günlerce uğraşıp passenger’lara mozaik kek dağıtma arayüzü yapmak mı yoksa basit bir ‘‘firmamızda konkordato vardır’’ yazısı iliştirmek mi.

https://www.youtube.com/shorts/QfSm6iaeZb4

içimdeki %51’i zor tutuyorum artık yeni sisteme geçelim.

İş sisteminde bazı öncedne beklettiğim düzeltmeler uyguladım. Şu an da egzoz ve yüzey efektleri için bazı yenilikleri uyarlıyorum. Beta’dakileri aktarmamıştım. Bu lisans, skill gibi şeyleri kategorik olarak listeleme getirdim. PalletCargo tarafında birkaç UI ikonu gereken bir gösterge daha eklendi. Yani oradaki ağırlık ana sisteme etkilemiyordu bu oldu. Baya önemli şey var ama test edilirken oynanırken ortaya çıkacaklar da olabilir.
Ayrıca bu malum bill, license, skill, insurance, tax gibi şeylerin açıklamalarını otomatik üreten sisteme localizestringevent olayı getirildi. Diğerleri gibi kolayca çeviri yapılmıyor.

Çok UI detay birikiyor. :confused:

Dispatcher karakteri ve her zaman eşlik edecek yapısı ile NPC Dialoglu görev mantığına geçeceğiz.

Anakartı bekliyorum birkaç saate gelir ama ramler yarın gelince windows11 kurarım bugün asıl kablolamayı yapsak iyi.

1 Beğeni

şöyle bir model gelmiş. 144k tris. yani adam güzel çiziyor ama keşke erken gelseydi aslında başlangıç aracımız böyle olacaktı. kadranlarından şüpheliyim düz doku olarak mı duruyor anlayamadım. daha önce lada niva yapmıştı. rus yapıyor.
144k biraz fazla tekrar lod mod yapılır parçalanır oyunda ayarlama derken günler gider başka şeylerle birlikte :slight_smile:

kırmızı beyaz ve hafif kirli olması çok uygun. ancak basecolor değiştiremeyeceksek çok sıkıntı. ileride ekleriz.

4 Beğeni

CDS geliyor kardeşim az kaldı. Bunların devri bitecek. :smiley:

3 Beğeni

Bunlar kim?

Hiçbir şey yazılmamış da sonraki görsellerden ETS 2’deki bir harita modu olduğu anlaşılıyor:

Ses konusunda bir kalibrasyon tool hazırlıyorum. İki farklı sistemi entegre edecek. Bu testler yeni sistemden sonra olur ama RPM değerlerimizi daha iyi bir şekilde diğer sistemle entegre edince sesler farklılaşır. Yeni ek mekanik farklı sesler de gelir. Oturursa şimdilik işi kurtarırız. Tabii araçların çoğu gerçek vites oranına veya değerlere göre tekrar ayarlanmak zorunda.

Şu an planladığım ve yarım kalan bazı önemli şeyler var öncesinde ufak tefek şeyleri yapmayınca geçemiyorum. Çok test edilecek şey var.

4 Beğeni

cds eee sonra?
sistemi de kurduk_ bi haftadır tembellik de ettik :smiley:
so?
kim yapacak şimdi?

1 Beğeni

Yarın tam olarak mevzuya geri dönerim bir build patlatırız.
Beklediğim editor iyileşmesi oldu mu derseniz evet oldu ama yine de sahne hiyearşisi çok önemli. Editor modd oynarken inspextore tıklarsanız büyük projede yine fps düşürür çünkü p sırada sürekli o inspectordeki komponentleri yeniler bunu önleyici ayar var tabii.

Bu arada farklı bir gelişme yaşanabilir gelen cevaba göre ilerleyeceğiz. :hourglass_flowing_sand:

Projede çalışmayınca kötü oluyor. :melting_face:

3 Beğeni

biz de mi dernek kuralım bağış toplamak için başka türlü olmuyor cds vallah

simülasyon severler ve bağımlı ets2ciler derneği memlekete hayırlı olsun.

2 Beğeni