Sallamasyon şeyler

Yalarun

4 Beğeni

Cds kralll

1 Beğeni

plastic milk crate hangi renk olmalı?

• siyah
  • kırmızı
  • sarı
0 oylayan

Screenshot 2026-05-19 001016
gta6 çıkacak bit artık

unity sürüm yükseltirseniz library silerseniz aha böyle sıfırdan alırsınız :smiley:

özgür aga lux suv modelini çıkardı. tefeciden para gelsin alırız. şu an model ile uğraşılacak zaman değil. listeye ekliyoruz. bunu cds’de parayı bulunca alıcaz. yeni yerleri, yeni bölgeleri ancak yeni pc’de yapıp buildleyebiliriz.

2 Beğeni

kırmızının kazanması lazım

milk crate aslında gereksiz ama milk crate challenge bile var. eklemek istiyorum. benzer plastik cratelerimiz var ancak bu direkt süt şişeleri için amerika’da kullanılıyor.

daha farm country havasında cam süt şişesi ve tahtadan kasası ile büyük ham sütü çiftlikte çelik süt fıçıları modeli de sonra eklenecek. bunlar hep lisanslara bağlı.

farklı kargo tipleri için sürüş sırasında farklı ses karışımları ileride eklenir.

Build normaldi yarın birkaç düzeltme sonrası tekrar alıp Steam’e yüklerim de boş yerde oynanmıyor. :smiley: Bu hafta arayüzle uğraşacağız diyorum bir sürü şeyi düzeltmek ve iyileştirmek gerekiyor. Ama haritaya koymadıkça da tadı olmuyor.

3 Beğeni

özgür agayı ikna etmiştim keitruck çizebilir :smiley:

2 Beğeni

fsdfdsfds zuyhaahahah

3 Beğeni

Akşam yine yeni build alınacak öncesinde bazı yeni iyileştirmeler, önemli deviveryframework hatalarını çözüyorum. Birkaç gereksiz sorunu tekrar yaşadım şimdilik çözüldü. Demo teslim etmek için son tarih 3 Haziran demişler de bilemiyorum. Şu an bu yaptıklarımı haritaya aktarıp orada demo görüntüleri çekmeden hazır olmaz.

2 Beğeni

Demo tarihini kim belirliyor ki bu yapımcıya/geliştiriciye bağlı değil mi

Steam Next Fest’e dahil olmak için olan son tarih o yüzden acele ediyorum olmasa da normal şekilde paylaşılabilir.

2 Beğeni

Anladım Steam Next Fest büyük bir fırsat aslında umarım yetişir

Neyse dünki buildden sonra çıkarttığım iyileştirme,bug listesi temizlendi.
Yarın devam ederiz.
Battery mantığını getireyim ya farları açık unutursanız azalsın :smiley: Zaten her yıl değiştirilir. Diğer sistemi ekleyicne farklı davranırız.
Yarın da birkaç ekleme daha yapılacak. ARAYÜZ İÇİN ARTIK KISMETTT

Haftaya Pazartesi bayramdan önce çok kritik. Bayramda da demo alanı hazırlar göndeririz inşallah. :smiley: Amaç önce bazı kapalı gruba test ettirmek.

4 Beğeni

Oyunun kabaca ulaşılması gereken prototip hali planlanandan güçlü bir şekilde prototip sahnesinde bitti diyebiliriz.
*Şu an iş oluşturma süreçleri ile ilgili bazı eklemeler yapıyorum. Bazı iş eğrisi süreci bypass eden yöntemler var. Bazı şirketler her zaman dolu dolu iş üretmeli vs. ama malum başlangıçta lisans almak, skill açmak, gereken seviyeye ulaşmak, para kazanmak ve harcamak derken süreç yayılıyor.
1 gün 1 saat 20 dk gibi zamanda geçebiliyor. Testlerde bu süreci takip etmeni istenecek. Haritada bir sürü etken olduğu için yayılıyor. Asıl amaca ulaştık.
Ancak harita bitmediği ve orada göstermediğimiz için insan tatmin olmuyor. Dünya kadar modeli zaten bu sisteme göre planlayıp eklemiştim. O şekilde mantık oturuyordu.

3 Beğeni

abe ambele mobilya dükkanı aküyü ne yapacak?

4 Beğeni

fiber drum mu

4 Beğeni

biri de demiyor araç alırken vergisi nerede mtvden bahsetmiyorum ötvden simuş devletine gidecek payı kastediyorum

oraya mı döküyomuşuz dayı

s10 bizimki

1 Beğeni

Bugün akü entegrasyonu tamamlandı. Yalnız demo için şu an blazer, amerikan van, w123 tam araç olarak ancak sunulabilir.
Blazer’ın fuel cap, engineoil cap, coolant meshleri ghostobject olarak oraya baktığınızda görünecek. aynı kapakları diğer araçlarda da kullanacağım. bu sıvı container mantığını bugün tekrar düzeltmemiz gerekiyor tek yerden kontrol edeyim dedim karıştı.
ST DOT ve MC Number oyun başladığında otomatik olarak tanımlanıp faturasını yıllık ödüyorsunuz 2. yıl başlanıyor ödemeye almış sayıyoruz. Çünkü zaten CDL aldığınızda bunlar tetikleniyor. Normalde USDOT free kayıt olunuyor ama MC number ücretli oluıyor da ben ikisine de para koydum.
Bu süreci basit şekilde girişte tutorialımsı şeklinde sıralayıp gösteririm.
Dashboard kontrol sisteminde bazı güzel iyileştirmeler vardı estetik açıdan onlar da güzel oldu.
Şimdi kafayı balatalara taktım çünkü diğer sistemle yaparsam da olur bu sisteme de koyarsam olur her türlü frenlere erişiyorum.

4 Beğeni