Sallamasyon şeyler

ya anasını avradını ben nasıl bir iş sistemi kurdum :dizzy_face:

webasto kral

1 Beğeni

Kasap et ve et ürünlerini işletecek adam arıyorum bir sürü delivery işi var. Marketleri de bağlarsanız kralsınız hemen frigolu transit kapıya çekersiniz

1 Beğeni

hasCooler=true

7 Beğeni

:open_mouth:

2 Beğeni

Dün ara vermiştim.
Bugün transitlerin dashlerini daha kaliteli kaplamalı olan versiyona geçirdim. Diğer araçların da dashlerini ve transitler dahil canlandırdım. Muhtemelen bir tık yakınlaştırmak gerekecek kokpitte ayrıca sona doğru fare orta tık ile yakınlaştırma ekleyebilirim.
Vites mites bazı şeyleri Transit’te ayırdım ışık ve silecek kolları da ayrıldı ufak hareket verilecek.
KeiTruck çiziliyor 1 aya biter dedi bakalım. :smiley:

Bayramda harita için uğraşırım umarım. Orada başka ambalelere kalkışıcaz.
Muhtemelen build o şekilde baya sürecek. :confused:

Güzel şeylere ekleyebilmek için çıkarmadan dereden geçmeden maalesef mümkün olmuyor.

6 Beğeni

Hedef 2071

Cds şoförlerine duyurulur edirne kapalı önünde palet var ilk gelen alır

1 Beğeni

Ev eşyasını yüklemeye başladım yer kalırsa alırım

2 Beğeni

işte bu cds’dir. o mavi plastik konteynerlerdan her renk var. ama keşke sarı renk de öyle görünse manyak duruyor :smiley:

1 Beğeni

Sol üstteki büyük fıçılara göre bayağı kullanışlı ve boş hali ile iç içe geçerek yer açısından avantajlı. İçine kattığımız sıvı (şişeli-paketli) ve mutfak eşyalarını pratik bir şekilde paketleyerek işimizi hafifletiyor.

1 Beğeni

O fiber drum fıçılara siz ne koyuyorsunuz ki?

Plastik kap tencere tava gibi kaba malzemeleri

1 Beğeni

Genelde çeşitli kuru gıda mıda veya ham madde depoluyorlar şirketler

Birkaç gün uğraşamadık.
Tow bar, cooler, roof rack gibi parçaları takma sistemi ile uğraşıyorum. (Önce skill sonra License alınacak ardından her araca parası karşılığında bu şeyleri takabileceksiniz bazı araçlarda olmayabilir) Ayrıca customization sistemdir ancak ben kendim sıfırdan planlıyorum daha basit görünebilir ama benim kendi altyapım ile direkt çalışıyor. Daha sonra bazı şeyler için başka sisteme geçeriz şimdilik işimizi görmesi gerek)
Görsel kirlenme olayını (bazı araçların materyal yapısında var) ana sisteme bağlıyorum. O materyaller dışında diğer araçlar da bu sistem sayesidne renkleri değiştirebilecek. Hybrid bir sistem olması gerekiyor çünkü farklı tasarımcılara ait araçları kullanıyoruz. Burada bazı decal ekleme seçme vb. sistem de Upgrade Service dükkanından(ismi değişebilir) yapılabilir.
Kirlenme mantığında sıfırdan benim karar verdiğim shaderlar her araca uygulanmadıkça her aracın yıkanmış, kirli, tozlanmış, temizlenmiş halleri aynı olmaz burası bambaşka bir şeyin meselesi. Şimdilik aşırı boş.

2 Beğeni

Demo hala sallantıda haftasonu uğraşıcam ya basit halde de demo gönderince kabul oluyor da benim takıntılarım çok takıntım var. Ama bu takıntılarla rahat rahat geliştirecek konfor yok.
Dediğim o arayüz değişikliği olmadığı için sıkıntı. :smiley: Boş prototip sahnesinde heves kalmıyor. Haritayı eklesek bu sefer de editör performansı iyice düşecek rahat çalışmayacağız. PCsizlik burama kadar geldi.

1 Beğeni

ARAYÜZ TASARLAMAK İSTEMİYORUM
ARAYÜZ TASARLAMAK İSTEMİYORUM :poop:

1 Beğeni

Şirketlerde alınabilir işler ve aktif işler ayrı sekmelere bölündü. solda özet kutu var tıklayınca sağda iş detayları ve butonları açılııyor. işi al, restart, cancel gibi.
Araç servisinde de hasar - sıvı bakımı - mekanik yıpranma sekmelere ayrılıyor.

ARKADAŞLAR MAALESEF ÇOK FAZLA PANEL VE VERİ GÖSTERMEK ŞU AN BU KARMAŞADA İNANILMAZ ZORLUYOR NEFRET ETTİM CANVASININ DA YEDİ SÜLALESİNİN DE GELMİŞİNİ GEÇMİŞİNİ

Demo mekanizmasını ve kontrollerini yapıyorum.

2 Beğeni

Steam istatistikleri, başarımları için gereken altyapı tamamlandı. Oyun demo ve earlyfullacess olarak ikiye bölündü. Demo için gereken sayfa açıldı ama sonra dolduracağım. 15’ine kadar zaten demo için oynanacak alanı hallederiz. 15’i başka açıdan da önemli neyse. 2 yıldır antin kuntin bir sürü şey ile uğraştık bir oyun yapıcaz diye başımıza gelmedik kalmadı .k :smiley:

Tanıtım için gram uğraşacak takatim yok. sırf şunun için publisher ile anlaşıp kaçarım o derece bataklığa düştüm.

3 Beğeni