Sallamasyon şeyler

la bizim evden balkondan çektim zaten :smiley:

anasının şeyi kadar bilgiyi göstermek çok zor. haftaya bunları adam etmekle uğraşacağım. sekmeli vs. yapmak lazım bazı bilgilerin öne çıkması gerekiyor o yüzden yatay dikdörtgen şekilde aşağıya doğru araçlar listelenecek. şu yükseklikte bir de yana böyle 2 kutu geldiğini düşünün.
İlk önemli bilgilerin ilk bakışta anlaşılır olması lazım. Zaten pc ekranı küçük ddsf
galeride de böyle büyük görünecek. headerları olacak.

*Her türlü araç destekleyecek ve gösterecek şekilde tüm tanımlamaları yaptım. O yüzden uçak da eklesek her şeye uyarlarız. Axle sayısı + araç uzunluklarına bile girilir. Kamyon ve çekici, dorse tarafında da ileride eklenecek verilere uygun boşluklarda olması lazım asıl sıkıntı ekranda ingilizce dilinde böyle ama diğer dillerde patlıyor o yüzden büyük panellerde göstermek gerekiyor.

5 Beğeni

Dışarı çık biraz, daha çok malzeme görürsün :grinning:

Birden fazla farklı tasarımcıya birden fzla araç kullandığımız her aracın kendi gösterge ibreleri ve dashboard farklılıları nedeniyle bu ibreleri daha kolay ayarlayacak bir kalibrasyon scripti yazıldı. Ayrıca interior albedo dokularına bağlı olduğu için orada gereksiz ikonları kaldırıp kendi dashboard sistemimizdeki analog ibre veya dijital ikonları yerleştiriyorum. ayrıca aynı altyapı olduğu için genel arayüz mü ya da araç için mi bunlar ekleniyor diye ayrılıyor çünkü canvas ile çalıştığından araç kapalı iken yanmamaları gerek.

Tüm bunlar ileride gelecek olan daha iyi veya custom araç modellerinde güzel şeyler sağlayacak.

Çıkıştan sonra bazı bu tarz Blazer gibi araçların gösterge panellerini sıfırdan çizeriz yazılımını almıştım. Çünkü bize tek bir texturedan okuyan daha yüksek çöznürlüklüsü lazım. Yapılacak tonla şey var basit oyun dedik boku çıktı. :smiley:

3 Beğeni

SANA ANİMASYON YAPACAĞIM ÜZÜLME W123

5 Beğeni

öyle mi olduk lan hani bütün araçlar benimdi
demek binememek
bu nasıl ingilizce .k

5 Beğeni

bunun dashboard bizi bitirir geçmiş olsun.

para gönderenlere açarım bu aracı yapacak bişey yok öyle görünüyo

7 Beğeni

Fotograflar çiçek gibi sistem gereksinimi ne olucak acaba :thinking:

ya bişey değil bu görüntü :smiley: aldatmasın normal yani üst düzey bir şey yok.

neymiş efendim kabin ışığı eklemiyorlarmış
nasıl eklesinler? kapı mı açılıyor? araçtan mı iniyorsun?

yaptık oldu. ön kapıya bağlı kabin ışığı kapı açılınca yanar. arka van için de aynı mantık :slight_smile: araç ayarlamak artık 24 saat sürüyor o derece karıştı.

şimdi biraz Vostok girelim.

1 Beğeni

az önce öyle bir zortladık ki neyse çözüldü

cds biraz da eylül ekim aylarında bu tür olaylardan ilham alıp şekillenmiştir.

o yüzden inat edip kargo sistemini öyle kurdum.

1 Beğeni

iş sisteminde gene kıllısını aramaya devam ediyoruz. :poop:

demoda ve tam sürümde milletin iş alması gerçek bir transit ile iş almaktan daha zor olabilir zuhahahahaah

OLM BURASI CDS YİĞİDİN HARMAN OLDU YER.

2 Beğeni

Dispatcher karakterimiz eksikti o da olacak.
Bu arada Mc number ile us dot number ayrı olcak. Banka hesap numarası da oluşturuldu. Her aracın filodak sırası da belli olacak. Bu tür detaylarla orijinal oluyor. İş sisteminin potansiyeli 50. Seviyede 2 yıl geçmiş oyun gün sayısında bile oyunun başlangıcından ileriki seviyelere kadar iş oluştırma, listeleme süreçlerinde hesaplanarak ve aldığım seviye, lisans, skill gibi durumlara bakarak ilerliyor. Her şirketin farklı özel durumları, kargo üretme, iş oluşturma tarzları değişiyor.

İş listesinde artık 3 işten fazlasını görmek yine skillere bağlandı. 6/9/12 kilitlerini açmanız lazım tabii yine seviyenize göre çıkar. Büyük firmalar 12den fazla iş üretir bunlar zaten büyük depodur. Bunların da iş oluşturma ilerleme eğrilerine dikkat ediyoruz.

A noktasından b noktasına gidilse de arkada karmaşık bir sistem oldu. Oyunun çoğu yeri özel ve meseleye odaklanan farklılaşan şekilde tasarlandı. Çok fazla benim için ama ne yapalım.

3 Beğeni

Bugün Build alıyoruz. :smiley: Az önce outdoor store dükkanı için şirket ekledim. şirket iş tiplerini, üreteceği veya kabul edeceği kargoları, sektör tiplerine kadar bir sürü şey seçiyorum. inanılmaz spesifik şeyler için mekanlar açılabilir.

tabii parktakilerde para olmadığı için dükkan açalım diye dmden yazmazlar.

4 Beğeni

Birkaç önemli iyileştirme, ekleme, bug düzeltme sonrası build için birazdan başlıyoruz. Yaşanabilecek sorun senaryoları düşünmekten oyun bitmiyor.

Bu altyapı ile bütün dünyada taşımacılık yapılır *k. 50 milyon dolara pavele satarım.

2 Beğeni

bugün build alamadık ahahhahahah
garage sistemini düzeltmekle uğraştım. bazı şeyler eklendi. güzel oldu.
yarın akşam artık :slight_smile: biz kaşındık onu ekle bunu değiştir, geliştir ee ebenin şeyi oluyor.

1 Beğeni

SİMUŞ BU İŞİ BİLİYOR DA YAPIYOR
https://x.com/haber4621/status/2056022499075199178

https://x.com/simulasyonturk/status/2056080300849906118

BURASI CDS KARDEŞ YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YER
HER ZAMAN 100 ADIM ÖNDEYİZ.

BUNLAR TEASER BİLE DEĞİL. SIFIR LAGALUGA SIFIR TANITIM İLE JUST DEVELOPMENT FELSEFESİ İLE YOLA DEVAM SDFDSFSDFSFSDF
ZORTLARSAK BEN ZORTLARIM SİZE BİR ŞEY OLMAZ.

3 Beğeni

adam nereye baksa cds görüyor mental sağlığı bununla aynı. :joy:

https://x.com/carsikizi_41/status/2054838227127718200

2 Beğeni

El yükseltiyoruz cds’de vergi, fatura yükünü kaldıramayan ve zıvanadan çıkan şoförlerin en son kalacağı yeri de ekleyeceğiz😀

3 Beğeni