Sallamasyon şeyler

Pcden arayüzde sahip olunan her araç için kendi plakanı özelleştirmeyi ekleyeceğim zaten daha önce hazırlamıştım ama sorun şu çok farklı araç modeli var kimisi amerikan kimisi avrupa şu an plaka shader yazılmadı. Onu da belki çıkışa doğru hallederiz ama ben şimdiden kendi plakanı yazmayı arayüzde kurmak istiyorum ki hazır olsun. Direkt başta generated gelir sonra küçük bir ücretle özelleştirilir. Görsel kısımda textmeshpro 3d text ile gösteriyordum ama tatlı olmuyor.

Bazı şeyler çıkışa doğru hafifleyince kolay halledilir. Noter gibi bir şey yok. Çok fazla fatura ekledim. Aslında bu gibi şeyleri kurumlara(yani herhangi bir bina önü interaction) gidip yaptıracaktım ama çok fazla ui panel oluyor.

İlerleyen aşamalarda hem arayüz hem de diğer şeyler oturunca bazı süreçlere yayarız ama işte çok darlanacak oyuncu bunların dışında diğer detayların da hakkı verilmeli. Noter ya da belgeli şeyleri gerçek belgeye benzer şekildi uie tasarlamadıkça sıradan durabilir.

1 Beğeni
  • Simuouth STX
  • Simouth STX
  • Simusouth STX

(Esin kaynağı → Plymouth GTX)

1 Beğeni

blazer ambelede

5 Beğeni

lastiklerin dokusu çok iyi ya,sanki deformasyon varmış gibi görünüyor

patlak olanı hediye edelim zaten evde duruyor

4 Beğeni

koltuğa oturma sesi de koymazsam oyunu siler giderim

2 Beğeni

çakala bak hiç uyumadan kahve içerek yorgunluğu azaltmanın yolunu bulmuş uyumuyor eleman oğlum burası cds adamı öttürürler. bir süre sonra kahve de içsen bir işe yaramaz. enerjin düşer. mental azalır. uyarı mesajları gelir.
çok ileri gidersen iş alamazsın dalyarak dedim sustu. :clown_face:

darlamaya devamke ambeleden sonra kayış koptu

ya Road to Vostok’u girip her gün oynuyorum inanılmaz loot yaptım evde yer yok. Oradaki mental vs. diğer şeylere hastayım. Mental parametresi eklemek istiyorum da boku çıkacak eklemek istemiyorum. Zaten survival mantığı yeterince farklı yerlerden beslenip kontrol ediliyor.

ana oyundaki vergiler, faturalar, lisanslar, izinler zart zurtundan habersiz avel avel dolaşırken

8 Beğeni

Kağıt ve pallet toplamak için ideal geldi

auto generated

custom

daha önce hazırladığımı custom license plate creator yeni yapımızla senkronize oldu. pc’de özelleştirip kaydedebiliyorsunuz.

alttaki plaka gibi temiz ve kirden etkilenen yapıya daha sonra :slight_smile: zaten us eu farkını seçebiliyorsunuz.

pavel efendi kapışalım olsun hazır asset ama her şeyin bir anlamı var burada
özgür aga lük suv da yapıyor diğer pickup da gelecek kudur

biz emekçinin çalışanın yanındayız. aynı duyguları paylaşıyoruz.

8 Beğeni

kral nemiro senin neyin oluyo

10 Beğeni

allah razı olsun bedava inek

4 Beğeni

unstuck mevzusu oldu ya zaten öncesinde gereken tüm yapı kurulduğu için sorunsuz oldu. araçlar için zaten simuş yol hizmetleri ltd şti var. ets2ciler hariç herkesin arabasını kurtarırız.
daha öz anatolia ve öz coaches duyurulacak.

+enginetemp eklendi de ama işte mekanik yıpranmayı haftaya kurarken daha sağlıklı bir süreç olacak. radyatör vb. takibi için heat hesaplaması zaten var.

5 Beğeni

Motor lambası yanıyor sanayiden çıkamayız artık

blazer her gün sanayide zaten yanmayan bir şeyi yok dsffdsfdsfsdf o motor lambası çalıştığı için yanlış yanıyor. arayüzde dash lightlar ve yeni semboller aracın gösterge tarafına eklenmedi zaten onları da eklersek yer kalmıyor :smiley:

1 Beğeni

BU OYUNDA NİYE KAMYON YOK OLMAMIŞ :poop:

Cds krallll

https://x.com/simulasyonturk/status/2055230780301873241

wowwowowowowoww resmen mükemmel oldu. parayı bulunca bunu almak lazım ama vergisi yüksek olur.

1 Beğeni

A101’in ilersi