Sallamasyon şeyler

oğlum o kadar şirkete o kadar kargoyu o kadar kargo template, iş template, databaseleri kim yapacak. sistem çalışıyor ama anasının şeyi complex. sonsuz döngüde anasının şeyine kadar kargoları şeyinin şeyi kadar tiplerde çeşitlerde farklı araçlar farklı sektörler için spawn edip teslim almaya götürebiliriz mk.

Şu an Company Customization oyuncu adı, şirket adı , oyuncu ülkesi+flag(koymam muhtemelen şu an), Statsda playerStats, companyStats, deliveryStats zart zurt var
Lisanslar, krediler, faturalar, şirket listesi(bilgi amaçlı onların gerektirdiği seviye, lisans vb. Yazıyo), Deliverye bağlı aktif iş listesi, tüm iş listesi, routes(her gün belirli zamanda yapılması gereken iş ayrı pahalı lisans ile rotayı alman gerek şu an kapalı)
Garage kısmında sahip olduğun araç ve römork listesi
Warehouse; şu an boş
Properties(ev, ofis, depo ama şu an detaya gerek yok)
Mission list

Bunlar ofisteki bilgisayarda bulunuyor.

*Tablette full map var. Player için yukarıdaki bazı şeylerin tekrarlanan bilgileri sekmelere göre ayrıldı. Mission alma ve takibini burada ana sistem olarak yapmak zorundayım. Yukarıdaki sistem aslında tablette olacaktı ama pc ile etkileşim daha güzel. Ofis zorunluluğu iyidir. Çok sekmeli tablet planladım da arayğz beni nefret ettirdi. O yüzden toparlamadıkça gösteremem.

Ek olarak Pc ve tablet için elbette kısa yol jobinfo, mission(tutorial, cargo quick jobs, hitch trailer towing jobs gibi) var.

*I tuşu ile envanter açılıyor hem araba hem de playerken orada yiyecek içecek kullanabiliyorsun.

*İşleri şirketin önünde belirtilen yerden listeyi açarak almanız gerek.

Çok karmaşık değil sadece veri akışı ve takibi beklnendenndaha karmaşık ve benim için ileri düzey sisteme oturdu. Her sistemin gerekli bilgilendirmeleri yapması lazım ama buna rağmen karmaşık.

Aslında daha basit olabilirdi ama o zaman o zirzoplardan farkımız kalmazdı.

3 Beğeni

bunları pickupda taşırken belli bir hasar yüzdesinden sonra patlatmak lazım kraallll

7 Beğeni

O zaman aracın da havaya uçması lazım.

araç hasar alır işte :smiley:

hayvan olarak şimdilik sadece chicken farm için chicken modeli ekleyeceğim paramız buna yetti napalım fakir oyunu bu :slight_smile: egg paketlerimiz ve kutularımız var taşırsınız artık
bir tane de beleşten kaptığım animasyonlu köpeğimiz var. kuşlarımız da vardı. daha ne istiyorsunuz.

4 Beğeni

gel bili bilili bilibilibili

8 Beğeni

DeliveryFramework’te A noktasından B noktasında şirketler - dükkanlar arası handcargo prefab teslimatı ile birkaç noktadan Mission Cargo Jobs altında örnek olarak postoffice’den çoklu yerlere(100’e yakın yerden birine) tek bir işte 2-3 parça kargo teslim etmek arasındaki bağlantılar meseleyi karıştırıyor. Tekrar tekrar her ayrı sistem için UI Panel ve bilgilendirme mesajlarının ayarlanması gerekiyor. Hepsinin durumları takip edilmeli ve ana sistemlerle tam uyumlu olmaları gerek. Arayüzde çok fazla öğe oluşuyor. Ama böyle olursa kıymeti var.
Bu yapıyı tarlaları satsak da kurduramazdık. :smiley: Kaçar giderdi elemanlar.

gene anasının şeyi gibi bir gün ve kırbaçlamaya devam ediyoruz.
ay bitmeden kritik şeyleri bitireceğim yoksa demo zor. dert bitmiyor oyunda maalesef üzgünüm daha hiçbir şeyi bitirmeden oyun tanıtan bu olacak şu olacak diyen dalyaraklardan değiliz pardon.

1 Beğeni

anlık
işin şakası göstergelerin şu an çalışmaması kopartıyo ühüühühühühühühhü yapmadım daha orada özel müdahale etmek gerek mil ve km farkları zart zort. diğerlerinde çalışıyor ama yine de açılara göe düzgün transformlarla dönmeleri lazım içeri biraz obje atarız.

YOK MU CDS: CABIN ACCESSORIES DLC’SI YAPACAK DELİKANLI?

*SaveSystem ile ilgili kritik şeylerle uğraştım bugün çözüldü çok şükür yarın settings tarafını da tam entegre ederim build alırım kendime. Bıktım prototip sahnesinde oynamaktan mk.

2 model görsek duygulanıyoruz normalde
https://x.com/simulasyonturk/status/2046980561118376424

yoksa her oyun çöptür.

10 Beğeni

aydamaya devam. skill sistemlerini ana yapı ile entegre ediyorum.
yani çok lisans ekledik evet onlar için playerlevel, companyrep ve para gerekiyor ama bir de kargo tipindeki lisansları daha fazla alabilmek için önce more license skili almak lazım. ayrıca bşalangıçta yine multiple active jobs ile de aynı anda birden fazla kargo işi alma skili var.
çok skilllere abanmak istemesem de tutarlı olanları dahil etmeye çalışıyorum.

save sisteminde çeşitli iyileştirmelerle olabilecek hataları problemleri e engellemeye devam.

tek sıkıntım maalesef pc :confused:

settings, credits yapısı entegre edildi.

2 Beğeni

pc alabilmek için otobana çıkıcam o derecedeyiz.

2 Beğeni

1- Karakter bodysi için daha iyi bir rigleme ve animasyon için bridge kuruluyor. Tabii testleri ve stabilitesi önemli ama bu çalışırsa çok güzel hareket eder. Bu biraz karmaşık ve ciddi.
2- Araç cinemachine kameralarını daha iyi hale getirmek için hintli bir elemanın yeni toolunu alabilirim.
3-Delivery sisteminde birkaç ekleme daha yapacağım. skill sistemi çalışıyor. Şirketlerden bireysel yerlere teslimatı daha mantıklı hale getiren bir ekleme yapılacak.
4- Her özel araç için yıllık sigorta faturası oyuna girdiğinizde direkt gelecek veya yeni araç aldığınızda ayrıca buna cargolar için sigorta dahil lisansı alınca bu da gelecek ve her yıl ödenecek gibi ayarlandı. Her araca ayrı tekrar söylüyorum. Her olasılığı hesap ederek ekleyeceğim. Save çalışıyor.
5-Localization altyapısına başlansa da ilerletilmedi o da Mayıs ayında düzelecek. Şimdilik ayar desteği var. Sıkıntı arayüzde her şey ddenerken bazı şeyler hardcode text vs. oluyor. Her şeyin elden geçirilip son halini alması lazım ki rahat rahat dil desteğini ekleyelim. Muhtemelen demo olursa dil desteği diğer dillerde olmayacak çok da önemli değil mk.
6-Harita tarafında asıl sıkıntımız PC’den dolayı olacak ona o zaman ağlaşırım sdfdsf
7- Dealer sistemi yarım kalmıştı tekrar revize edilecek. Araçları başına gelerek bilgilerine bakıp satın alıp almayacağınıza orada açılan panelde karar vereceksiniz. Garajdaki araçları zaten pc’de listeliyoruz. Onların bilgileri vs. de aynı şekilde akacak.
8-Arayüzde iş alma ekranlarında kutu box şeklinde listeleyeceğiz tek satır şu an sıkıntı. Olabildiğince kutu kutu grid şekilde o tarz listelenecek şeyleri göstermek lazım öteki türlü ne ne işe yarar şu an göstermek zorlaşıyor.

Dün gece römork bağlayınca onun senkronizasyonu doğru yapıldı. İlgili uyarı mesajları ayarlandı. Mesaj ve uyarı tarafını önemsiyorum. Sistemlerin birbirinden haberdar olmasına kafayı çok takıyordum artık çok şükür istediğimi yaptım.
Asıl sebep arayüzü tam oturtmamam maalesef. Arayüzü baştan sonra tekrar oturturum. Uyumlu olması lazım diğer paneller, butonlar vs. bu iş çok sıkıcı.

Bu son yaptıklarım değil de öncekilerle iligli hala build alamadım umarım yarın alabilirim.

Şu an ufak bir settings bugım onu düzelmeye çalışıyorum sinir etti çalışan şey nasıl bozuldu :smiley:

REALTIME REFLECTIONS ALLAH SENİN BELANI VERSİN.
Hadi ben yorgunum kardeşim niye ortalığı karıştırıyorsun sen hain misin?

Ya ver kargoyu taşısınlar işte ne öyle araç sigortası, kargo sigortası yok belgeler zart zurt anasının şeyi

Hasan tek başına mı geliştiriyorsun oyunu ?

adam oyun yapacağım diye kafayı kırdı, Dora gibi daya flash oyunları ne uğraşıyorsunuz yansımaymış ebesinin şeyiymiş.

Evet biz hep tek başımızayız

1 Beğeni

Dora azcık da bize yatırım yapsa

yav kardeşim tenteli romork de olsa kargo taşıyorsan yıllık vergisini ödeyeceksin. ötv de mi ekleyelim bunu da mı istiyorsunuz?
evet o da olacak. bu devlet kolay mı yönetiliyor.