Sallamasyon şeyler

https://x.com/simulasyonturk/status/2048479966640164955

çok kötüyüm

1 Beğeni

https://x.com/simulasyonturk/status/2048700044333719814

parka yorum atma vergisi gelecek

1 Beğeni

road service’e bana yakıt versin diye 550 dolar domalınca yanımızda fuel canister ile gezmek şart oldu. :slight_smile: bu mekaniği bekletiyordum basit olacak ama en azından içinde ne kadar yakıt var görürsünüz. fuel tank kapağına geldiğinizde yakıtı verir obje yok olur yakıt doldurmuş olursunuz.

2 Beğeni

Cuma akşamından itibaren 3 günlüğüne yokum. Yeğenin ilk doğum günü var ona da zaten MAN damperli kamyon aldım zuhaahahah :smiley: ss atarım. umarım dingilleri kırılmaz bruder falan filan ama alt takım çıkabilir.

Şu an envanter, birkaç panel sorunu, şirketlerin datası için açık kapalı durumları, multiple delivery points için kalan buglarla uğraşıyordum. yiyecek-içecek için item dataları ayarlandı. mağazadan alındığında spawn oluyor sonra istersen o an tüketebilir(tüketirken animasyonlu şekilde dönerek cameraya(ağzına geliyor). istersen de e tuşu ile envantere ekliyorsun.
envanterde use deyip kullanabilrsin. drop deyip önüne düşürebilirsin. drop olayı tehlikeli o yüzden onVehicle statede envanter açtığında drop yapınca warning sesi çalıyor orada düşüremezsin.
Aslında fuel canister de envantere eklenebilecek durumda yani her şeyi ekleyeiblirim. ama ben ilk zamanlar araçlara da envanter ekleyeceğim demiştim asında o sistem de vardı ama çok büyüktü. şu an yaptıklarım yoktu. placement sistem bu kadar detaylı kargo taşıma olunca biraz kaldı. o yüzden şimdilik yeni bir inventory container yapmıyorum. bunu ileride daha çok obje, item ve harita genişleyip trader gibi bir mantık getirince yapabiliriz. daha ne yapayım. burası bile 2 dk oynayınca benim için mucize oluyor.

6 Beğeni

https://x.com/simulasyonturk/status/2049775853043589138

simuşpar yedek parçaları çok yakında

olmadı @hetrix’e kitleriz.

4 Beğeni

Dün meriçte dolaşarak yumurta satan kangoo vardı. Ühhh dedim işte bu CDS krall…
Geldiğimde benzer bir şey denerim sıkıntı şu ki yumurtalar ve o kendi kutusu çok polygon yiyor. O şekilde çok dizmek tamam sıkıntı değil ama işte düz kutu gibi değil. Ağzı açık kutuda dizilmiş hali daha hesaplı çünkü en yukarıdakini görüyorsun

Yumurta hassas olduğundan damage multiplier fazla olmalı.

1 Beğeni

Bugını özlediğim yarın kavuşacağız
İzmire mi geldik moskovaya mı belli değil zaten soğuktan yağmurdan

3 Beğeni

CDS: Drive for Bills
2d alternatif oyun yapak.
:smiley:

yeni vergi ve faturalarımız eklenmeye devam ediyor. ne yapalım simutown batsın mı? buradaki diğer bedavacıların faydası var mı? :smiley: oyunlarını tanıtmak isteyince herkes koşuyor biz yapmaya kalkınca vınn :smiley:
haftaya pazartesiye kadar umarım yarım bıraktığım her şey biter. geçen çarşambadan beri antin kuntin işlerle uğraştım izmir de araya girince yok yere zaman kaybettik.
hala demo olayı sallantıda çünkü bizim bitince zaten çıkarmamız gerek. milyonlarımızı daha fazla harcayamayız. dsfdsf

3 Beğeni

Biz niye adblue ile uğraşıyoruz :smiley: transitte olabilir sadece olmasa da olur. yok mağazadan alacaksın da elinle taşıyacaksın da biterse ekleyeceksin boş beleş şeylerle uğraşmaktan eksilerde geziyoruz.

adblue biterse 1.5x yakıt tüketimi ve araç stop olursa bir daha çalışmaz he ona göre (yıpranmada da motoru öldürürüz)

bebelere göre değil bu işler kolaya alışan oynamasın. cds yiğidin harman olduğu yerdir fsdfsdfs ühühhüü yolda bitti koymadın gidersin en yakın petrole alırsın eline bidonu yürürsün krall nasılsa koyacağına yeri gösteriyor. ben uğraşmam diyorsan ets2 oyna.

4 Beğeni

https://x.com/simulasyonturk/status/2052313638086570414

transit için hangi antifreezei tavsiye edersiniz?

Bugün günlerden vergilendirme günü :slight_smile: income tax artık dahil edelim.
bir skill olarak da %10’dan %5’e düşürme ekleyelim hadi yoksa oyuncular intihar edecek *k.

bir de arada random inspection mı yaptırsak şak memur gelmiş inceliyor keyfi olarak ceza yazıyor ne koparır var ya :smiley: lan böyle şeyler lazım ne öyle dümdüz oyun

sigorta attı yangın çıktı dsfsfsd

1 Beğeni

https://x.com/simulasyonturk/status/2052369685853741199

vatandaş ağır vergiler altında …iliyor

elbette broker komisyonu da var krallar
burası yiğidin mokoko olduğu yer

yaz kızım yıl sonu defter tasdik ücreti, vergi beyanı zart zurt ödenecek. ne yapalım almanya’da yapmıyoruz ki oyunu ne yapalım

Harita Amerikada geçiyorsa IRSde peşimize takılabilir. MSCdeki gibi hapsede düşüldüğünde bir nevi game over olabilir.

1 Beğeni

Evet ama vergi kaçırma yok zaten direkt kesiliyor. The end keskin olmamalı yoksa oynanmaz. -10k borç yapılabilir ama her ödeme de borçtan yapılmıyor. Testlerde bunlar hep iyileştirilir. Editorde debug amaçlı test etmekle oynarken görmek başka oluyor.

1 Beğeni

az önce ankara’dan aradılar

vergi konusundaki yaratıcılığımı takdir ettiler

ben de şimdi o gazla business tax return, individual tax return(%20 vergi dilimi altında çıkar), annual report fee sistemi krumaya çalışıyorum. allah bu cds oyuncularına zeval vermesin ne diyelim.

2 Beğeni

Ödediğiniz faturalar, vergiler, sigortaları paymen listte görmenizi sağlıyorum. Finance kısmında Payment List sekmesinden ulaşılabilir. 2 yıla dönük listeliyor.
Zaten bildirim, uyarı sistemleri çalışıyor.

Dil desteğinde baya cebelleşeceğim. UI’de her şey oturtmak uğraştıracak. Sistemler arasında haberleşme önemlidir. Ne bok yediğimizi bilmeliyiz. Başta belki karmaşık gelir diyeceğim de sanmıyorum. Arayüz her zaman ayarlanır mesele bunların düzgün çalışması. Test etmek de artık betadakilere düşer asıl oyun süresinde oynarken günlerin ve ayların geçmesi lazım. debuglasak da fayda yok.

Ama şöyle bakınca tüm yaptıklarım fazlasıyla ve fazlasıyla çok ve yeterlidir. Bedavaya da bu kadar olur.

1 Beğeni

Live action teaser çekimlerindeyiz

2 Beğeni