RoadCraft - Ana Konu

oyun xbox app e eklenmemiş daha :smiley: bakalım yada uygun fiyata gelirse bazen yanlış fiyat giriliyor ya :slight_smile: belki gelmeyebilir xbox app kısmına hiç :smiley:

Normalde Xbox ucuz olur bu sefer neredeyse 2 kat fazla fiyatı. (1400TL)

bu sefer aynı hataya düşmemişler anlaşılan @lord091 :confused: :frowning:

1 Beğeni

hmmm roadcraft geldi ama taaa 19 mayıs’a kadar ambargo var.

4 Beğeni

evet o muhtemelen eski oyunlarda geçerliydi ya fiyatı güncellenmemiş vs :smiley: sağlık olsun ya ama bu şey tabi konsol için yazıyor diye okudum ama yanlış mı okudum daha xbox app ve microsoft store a eklenmemiş :smiley:

7 saat kadar oynadım. görev mantığı, neyi nasıl verdiği, sürekli ai rota çizdirmesi ve onların yollarını onarmak zorunda kalmak derken seslerin de net duyulamaması nedeniyle çok sinir etti. mükemmel bir ortam var ancak bunu sağlarken araçların yakıtını geçtim motor başlatma kapatma, far açma kapama dahil kontrol edemiyor ve zaten onları renk logo dışında özelleştiremiyoruz yani öyle snowrunner gibi aracı modifiye edeyim meselesi zaten yok.

ses olayını halledebilsek götürür ama kim bu kararları verdiyse kovulmalıdır. bunun kolay olsun konsol odaklı olsun demekle gram alakası yok diyen kendini kandırıyor. benim hesabımda milyon dolarım yok ki yapayım siz yapacaksınız.
hadi bu yine ara oyun ok. sonrakine nasıl güvenelim?

5 Beğeni

Mod var mı oyunda ya da gelecek mi?
Bir de vinç kullanımını düzeltmişler mi?

vinç kullanımı aynı özellikle başta o eski belden kırmalı vinçli kamyon geliyor çıldırırsın. mod browser eklenmiş pros altyapısı ile bağlanılacak ama şu an mod yok tabii

1 Beğeni

dün biraz daha takıldım. yapay zeka konvoyları aynı yoldan geçtikçe kum veya asfalt dökmediğiniz normal default gelen topraklı yollar yağmur da yağınca çöküyor. mecburen tekrar gidip kum döküyorsunuz yoksa konvoylar tamamlanmıyor bu baya önemli bir sorun bu arada. bayıyor.

tekrar girmek istememe sebebim sesler bu arada yani konsept ne olursa olsun daha iyisi yapılabiliyordu olanı da alıp yok ettiler. tam sürüm deneyimini merak ediyordum artık denediğim için yine endişemde kendimce haklı çıktım.
harbiden hiç etmişler. yol yapma vs. hikaye beyler. expeditions nasıl bir saçmalıksa burada da ne seriyi ilk kez oynayan ne de yıllardır oynayana yakışır mevzu yok. grafiklerde ne kadar yükselirse önemli detaylarda o kadar anlamsız ve boş oluyor. fizik nanay iki tane shock rod yukarı aşağı inecek diye fizik yapılmış olmuyor.

yayınlarda daha iyi anlarsınız. 19 mayıs’a muhtemleen 2 gün kala videoları çekerim.

4 Beğeni

kum ocaklarının yarıçapı artık çok küçük haberiniz olsun :smiley:

ilk haritayı iki ayrı ana göreve bölmüşler onları bitirmiştim sonrasında ormanlık alanda geçen harita açılıyor iki ayrı görevden giriliyor. oraya gelince sinirden patladım. tekrar boş şey için oynamaya değer göremedim.

ne şirket yönetiyorsunuz aslında ne de adam gibi kaynak toplayıp onu takip ediyorsunuz yalandan küçük şeyler yaptırıyor ama sanıyorsun ki çok büyük bir şey yapılıyor.
oyunu zorla bu konsepte sokup bir sürü şeyden eksik yayınlamak zorunda kalmışlar. çok anlamsız.

Ön siparişi iptal edeyim bari,son yılların en kötü oyunu geliyor gibi hissettim kaç gündür yazdıklarınızdan.

başkası yapsa böyle yapmaz bunlar bile bile bu salaklığı nasıl yaptı anlamsız. ne kolay olma derdi var ne de iyi simülasyon oyunu olma yani kum için dünya kadar emek verilmiş ama sen bunu hiç edecek şekilde bırakmışsın. ee kum döktük asfalt döktük yol oldu eee ben ne oynayacağım? fizikte ilerleme yok. unityde hazır asset bile daha iyi paletli tank sürüşünü veriyor.

oynanacak bence ama iyice düşününce bu doğru değil. banane yok ara oyunmuş şöyleymiş kardeşim oyun oyun sonuçta ama snowrunnerdan sonra tutturamadılar.

seslerdeki sorun ise şu an sesler boğuk ve dipten gelmeye devam ediyor. hiçbir şey net ve güzel değil. böyle de çıkarsa yazıklar olsun boşluğuma gelip sövüp sayıcam mailde o derece sinir ediyor.

bu oyundaki ciddi emek; arazi deformasyonundaki kumla birlikte ypaılan işler ve harita tasarımında bu doğal yıkımları vs. göstermek ile grafiklerde yapılan uğraş gerisini maalesef övemiyorum yukarı çıkamamış.

yani şunun peşinden koşuyor oyun;
-ben yola alışveriş sepetli araba koydum 3-5 tane
–eee
-sen onları kepçe ile kenera it de ai konvoylar geçerken takılmasın.

-tamam kardeşim
zuhahahahahah

ya o rotaları ayarlamak çok güzel aslında yola sahip çıkmak vs. ama kardeşim o güzel şeyi sen niye rezil ediyorsun. millet o haritaya girdiğinde bir sürü şey yaparak oynuyordu sen diyorsun ki ana görevin bu yani yol yap fabrika rotası açılsın 2 tane tomruk taşı
gerekirse köprü yap yolun olsun kolay git

ulan ben bunları zaten snowrunnerda yan görev olarak kendim karar verip yapıyordum :smiley: gene oradan oyun çıkarmaya gerek var mıydı? tamam vardı diyelim peki asıl amacımı niye yok ettiniz? :smiley:

bu arada ambargonun çıkıştan bir önceki son güne bırakılmasının nedenini daha iyi anlıyorsunuzdur herhalde :smiley:

yoksa şapur şupur şu an 1 hafta kala millet video yayınlamak için birbirini yerdi.

1 Beğeni

Oyun çıkmadan soğuduk :smiley:

vallah ben gerçekten soğudum yayın zoruyla oynarım ilerleriz ama insan gerçektek oynamak için düzgün bir amaç arıyor. şu an videoyu nasıl çekicem diye düşünüyorum.

2 Beğeni

O zaman Snowrunner’dan devam, heyecanlanmaya gerek yok. :smiley:

yakıt falan diyince ben düştü ya modum yakıt önemli ya :confused:

Beni asıl gıcık eden bu olay oldu. Ulan en efsanevi yayıncılar ve yapımcılar bile bir hafta önceden inceleme yayınlamaya izin veriyor,siz kimsiniz de son güne kadar yasak vs hareketlerine giriyorsunuz. Demek ki oyununa güvenmiyorsun. Her seyi geçtim mesela benim konsolumda oyun berbat çalışacak optimizasyon olarak, ben bunu görmeden bilmeden nasıl alacağım oyunu. Geçtik yani sıkıcı mıdır şu mudur bu mudur kısmını. Tam dolandırıcı hareketleri.

1 Beğeni

Yayında baya eğlenicez çok güzel laflar hazırladım sana saber

2 Beğeni

Ön sipariş iptal isteğimi yolladım. Para hesaba gelince uzerine biraz daha ekler Death Stranding 2 alırım orada daha sağlam simülasyon var :smile: