RoadCraft - Ana Konu

Saber Interactive ve Focus Home Interactive, RoadCraft adını verdikleri başka bir oyun daha duyurdu.

Burada dikkat etmemiz gereken nokta Saber’ın yepyeni oyun motorunu kullanarak yeni nesil bir simülasyon deneyimi geliştirmesidir. Kum, asfalt taşıyıp dökebiliyoruz. Ağaç köklerini kesmenin yanı sıra komple ağacı da kesebiliyoruz. Yolları çeşitli engellerden arındırıyoruz. Vinçleri kullanıyoruz.

Expeditions ile çok güzel mekanikler görmüştük ancak basit şeylere çok fazla anlam yüklemeleri soğutmuştu yine de birçok DLC almaya devam ediyor.

Saber’ın açıklamasına göre SnowRunner, Expeditions: A MudRunner Game ve RoadCraft tamamen 3 ayrı oyun ve her biri ayrı takımlarla geliştiriliyor. Üçü de desteklenmeye devam edecek. Güncellemelerini alacaklar, Season paketleri ile yeni içerik DLC’leri gelecek.

RoadCraft’ta co-op multiplayer özelliği de var. Hatta tek oyunculu oynarken bile kendi araçlarınızı convoy halinde çizdiğiniz rotaya göre ilerletebiliyorsunuz. Expeditions’a göre bu oyunu daha çok bekliyoruz.

2025 yılında çıkacak.

Bu SnowRunner’dan sonraki büyük oyun değil. Hala böyle söylüyorlar ama yine de RoadCraft içimize sinen bir yapım olmuş. Yeni ve güncellenmiş oyun motorunda ne gibi detaylar var ileride göreceğiz. Havok fiziklerini güncellemeleri gerekiyordu ayrıca grafikler de iyileştirilmiş.

2kmx2km boyutunda 8 farklı harita varmış. Muhtemelen 2-3 bölgeye ayırıp tünellerle vs. bağlantılar sağlanacak.

İlk tanıtım videosu

Steam

4 Beğeni

Bir başka Snowrunner fork’u.

1 Beğeni

Bugün sitede yazısını yayınlayıp video çekecektim ama olmadı. Yazısını bu gece halletmeye çalışacağım. Yarın da videosunu çekerim.
Sıradaki ana oyun budur.

3 Beğeni

videoya geçeceğim

3 Beğeni