Bu arada aklıma geldi, grafikleri o kadar tatmin edici olmasa da Trucks and Logistics Simulator denedin mi?
Denemedim. Aerosoft’un yayıncısı olduğu tek iyi fizikli oyun OMSI 2. Fizik konusunda takıntılı bir insanım. Gerçeğe en yakın deneyim arıyorum. Çok şikayet ediyor gibi görünebilirim, rahatsızlık vermemek adına çok yorumda bulunmaktan kaçınıyorum.
Neyse konudan sapmayalım.
snowrunner 2 yerine bunu mu çıkaracaklar acaba ![]()
bir de kar olayına niye girmediler ki? piyasada adam akıllı kar küreme oyunu yok ya
alıcan greyderi arkada açıcan müzik off çok keyifli olurdu.
wow bi video şart o zaman ![]()
ylanız gameplay tanıtımı bi bakıma oyunun iyi bir seviyeye geldiğini gösteriyor.
neee 20 mayıs mı ![]()
çok fena
çok tehlikeli
havok fizik motorunun yeni sürümünü kullanıyorlar yani tabii saber uyarlamasıyla vallah bu oyundan zor çıkarsınız ama tabii çok fazla iş koymuş aynı yerlerde saatlerce uğraştıracak. çok detaylı bitki örtüsü ve efektler var bunlar daha iyi bir sistem isteyecek. o nedenle çıkışta buglara zaten hazırız. ben umarım sistemi o zamana kadar yenilerim tabii artık öyle kuru kuru beklemiyoruz. bizim de kendi ufak projemiz var. böyle değil ![]()
@HasanOfke Su seçenek ile alırım gibi görünüyor. Gayet beklentilerimi karşılayacak gibi hissettim.
Yeni dikkat ettim de oyunda Türkçe dil seçeneği varmış çok iyi. Ben alacağım oyunu.
Bı ekip kuralım çıkmaz mi burdan
Bu sefer ben de yükseldim. Haritalar görevler Snowrunner’a göre daha güzel görünüyor. Umarım fizikler ve vites geçişleri saç baş yoldurmaz.
selam , aldım. Evet tehlikeli. Epic’te 1900 TL.
ooo süper haber
snowrunner varsa ek paketlisi 1000tl, epic’de 1900, doların durumunu da düşünürsek imkanı olan sipariş versin.
İlginç steame göre pahalı fiyatlandırma olmuş.
Şanslısınız
epic’de var snowrunner bende zamanında alsaydim indirimlerde vs. şanslıların içindeydim.
Tolga abeyy el bosque bravo fatihi
leñador hasan seni ![]()
game passe gelirse bir şans verilir parası olan steamden veya epicden almalı