bu ay roadcraft’a doyacağız şimdiden söyleyeyim. ![]()
dün akşam yayında da konuşmuştuk. eğer yanlış bir şey olmazsa bu roadcraft oynayacağız.
yeni video paylaşmışlar
https://x.com/PlayRoadCraft/status/1890085015045960175
haritalar da tanıtılıyor artık
ya ileride umarım karlı haritalar gelir. Kar küreme görevleri de olsa tadından yenmez. Piyasada adam akıllı kar küreme oyunu yok
SnowRunner vb. diğer oyunları gibi sinir etmez inşallah. Oyunu indiriyorsun, açıyorsun daha 1km gitmeden araba saplanıyor yok kurtarmayla uğraş, onu yaparken benzin bitti vs. Hepi topu kuleye gidip alanı açacaksın, bir bakıyorsun 1 saat geçmiş.
Tamam, oyunun bir nevi amacı bu zaten ama başlar başlamaz soulslike simulasyona girmiş oluyoruz. En azından Easy Mode tarzı bir şey yapmaları lazım.
bu oyunun harita tasarımında oradaki gibi aptalca engellerden taşlardan vazgeçmişler. son videodan da bu anlaşılıyor. salak salak her yerde taş koyuyorlardı fizikler de patlayınca salak gibi gidiyorduk.
az kaldı şu fizikte ne yaptıklarını da gösterseler kesin ikna olacağız.
ama dediğim gibi ay sonuna kadar hepimizin demo gibi bişeyi oynama imkanı var.
umarım ön sipariş verdiğin o paraya değer hocam ![]()
Mudrunner ve Snowrunner’ı da yine konsolda oynayıp bitirmiştim. Hiçbir bug veya başka bir sorunla karşılaşmadım. Fiyat politikaları da konsola göre hep daha uygun oldu. E bir de Türkçe desteğiyle gelecekmiş, ön sipariş için bütün nedenler var ![]()
gelecek olan sürümde yaklaşık 4 saatlik oynanış olacakmış.
ben var roadcraft demo indirmek
ambargo 19 şubat akşamı kalkacakmış.
Acaba karlı map eklerlermi ileride
kar kürme iyi gider bu oyunda
https://x.com/PlaySnowRunner/status/1891518757555585199
karlı mapler elbette gelir ama şimdilik duyurulan haritalar belli
resmi duyuru da geldi
gariplik var. çok smooth bir oynanış var. çok smooth bir sürüş ve üstüne çok smooth bir arazi deformasyonu ve görsel efekt yoğunluğu var. su ile de çamurda etkileşim çok smooth sakince
manuel vites atamayı spintirestaki gibi bekleyenler daha çok bekler zuahahahh full geymped
spintires-mudrunner fizikleri her zaman hatırlanacak. hoşçakal… unutmayacağız. ![]()
hoşgeldin arcade bebek roadcraft
Nasıl durumlar? Sinir ediyor mu yine? ![]()
şu an burada anlatmak istemiyorum ama başımı ağrıtan bir ses sorunu mevcut. mail attım çünkü bunu bilinen sorunlarda listelememişler.
yarın ilk videoları çekeceğim. spintiresçı mudrunner agalara selam çakıcam. hesabında şu iki oyun varsa gerisni düşünmene gerek yoktur.
bu arada türkçe dil desteği gayet güzel. ![]()
Of ya bunu duymak hiç iyi olmadı.
Saber’dan medet ummakla hata yapmışız. Tek dertleri para olmuş. Neyse ki Spintires ile MudRunner ikilisine Steam’den sahibim.
yani deli gibi oynanacak tabii ama zaten rotayı buraya kırdıkları belliydi. sadece biz video çekecek olsak bunu iyi anlatamazdım ama siz de oynayacaksınız. tabii demoda özellikler kısıtlı.
yine de aldığınıza falan pişman olmayın sadece bana 1 milyon doları vermediğiniz için pişman olun ahahahahahah bak 10 bin euroya indirdim diyorum fizikleri mükemmel yapıcaz kimseden çıt yok. ![]()
Abi bana 2 sene müsaade et senin en büyük yatırımcın olacağım söz. ![]()
harita tasarımında sıvıyorlar sonra onu düzeltip fiziklerde sıvıyorlar, senin hedef kitlen gta 5 kitlesi değil, çok emrak ettim nasıl bir arcade olmuş.