RoadCraft - Ana Konu

daha kolay bir sürüşe yönelmek asıl tadı kaçırmış. daha normal hızlı olmasa da hızlı tepki veren bi şekilde gidiyor araçlar hatta keşif aracında zaten demoyu oynadığınız ilk an fark edeceksiniz. bugün videoları hazırlıcam. yarın akşam 18:00’de yayınlarım hemen de yayına geçerim.

snowrunner taştır bilmem nedir çok yavaşlatıyordu onda bile lastikler motor güçlendirilince anormal tepkiler veren bir fizik çıkıyordu çünkü yavaşlığa kimse dayanamıyor.

1 Beğeni

Rip…

2 Beğeni

ilk videoyu çektim. kum mevzusu videonun sonlarında açıldı efsane olmuş. :smiley:
2. videoda yol yapıcaz yani 2. haritaya geçiyorum. eski haritaya tekrar dönerim sıkıntı yok. istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz.
bu arada ses şikayetime çok farklı bir mail geldi gülmekten öldüm. oyunun geldiği durum bu :smiley: sesi çok açmak gerekiyor açsak da ulan diyorsun kaç milyon dolar aldınız niye çok daha iyi motor sesleriniz daha güzel bir sistem eklemişsiniz buna rağmen yetersiz kalmış.

4 Beğeni

demosu nerede

obaaa beyler yapay zeka var ya adm adam adam her şeyi yapıyo la kumları bile o döküyor isterseniz :smiley: baya kum döke döke gidiyo kepçe de öyle gidiyor. siz isterseniz yapıyorsunuz. yolu bir yaptım. :smiley: garajdan kamyon filosu çıktı hep birlikte hedefe gitik manyaktı :smiley: şoklardayım.

sonuç olarak bize gerek kalmamış her şey yönetiliyor. :smiley: biz mal gibi dolaşıyoruz.

2 Beğeni

https://x.com/simulasyonturk/status/1891833620123234718

zuhaahahahahahhahaahhahahahahahh ulan ya :smiley: çok güzel oyun ama keşke görevler hemen bitmese rahat rahat dolaşıyoruz yine ama anlam kalmıyo. vinç kanser bu arada vinç halat bağlama olayları hedeflemesi vs. on numara süper yapılmış.

yayında aynı şeyleri bi daha yapıcam. şimdi 3. haritaya geçicem bi kahve içeyim. gaza geldim çok eğleniyom.

1 Beğeni

Güzel geliştirmeler bence, video bir çıksın da detaylıca izleyelim

Benim en çok takıldığım mevzu ses olayı. Snowrunner da çok kafa ütülüyordu bir süre sonra. Hatta arkaya podcast açıp oynamıştım bir süre. FS25 deki araç sesleri çok hoşuma gitmişti keşke o seviyede bir şey olsaymış. Bu arada mod desteği konusunda bir bilgi var mı?

kafa ütülemeye devam. 3. videoyu da çektim. kum kamyonu on numara iş görüyor köprü yapmasanız bile kumu döküp geçin araç kaldı çukura düştü kum dökerek kurtardım çünkü vinç bağlayamadım sdfsdfds ahahahahahah

damperciyiz kumcuyuz hafriyatçıyız krşm.

5 Beğeni

tam olarak ne zaman demoya erişiriz Bu oyun için cidden çok sabırsızlanıyorum daha önce hiç yapmadığım bir şeyi yaparak bir oyun için ön sipariş verdim :smiley:

demosu 24 şubat’ta çıkacak.

1 Beğeni

teşekkürler sabırsızlıkla bekliyor olacağım :smiley:

Video saat kaçta geliyor?

18:00’de açılacak. şimdi kapak fotoğrafı vs. ayarlayacağım. 3. videoyu da montajladım yükleyeceğim.

*videoda motor sesleri bazen kafa becerebilir. benim sesimden oyuna sesine geçişte canınız sıkılabilir. bazı boş sahneler de var gameplay olsun diye ilk video uzun zaten 2. videoda çöl haritasında depodaki engelleri temizleme, yeni vinç sistemi, kum dökme asfalt yol yapma ve ai kamyonlar var. 3. videoda kuzey bölgesidne geçen bir harita orada da hurdalıklar var. kum ocağı var. boruları geri dönüşüme sokup yenilerini takıyorsunuz aslında ama ben tam yapamadım ama ortamı muhteşemdi.

6 Beğeni

RoadCraft - Rebuild Edition
epic de 1900 lira
steam 1300 lira ortalama tahmini ( $34,99 * 36,31= 1270,49 + banka komisyonu )

oyun çıkmadan veya 24 şubat demosunu deneyemeden fiyatı artar mı ki ? Snowrunner de ki gibi pişman olmak istemiyorum

fiyat artışı niye olsun? verilen fiyatı bu artık mena bölgesi için değişmez.

şu an oyunda biraz damperli kamyonla dolaşıp ss alıyorum şu sesler adam olsa gerçekten sıkıntı kalmıyor.

6 Beğeni

merak edenlere diğer videoları liste dışı olarak veriyorum.

yine de yayında hepsini bitirdiğim için daha iyi anlatırım ama görüntü kalitesi olarak bu videolar 30mbps export alındı.

tekrar baktım da ses çok rahatsız edici bu yüzden bütün kulaklarım şey olmuştu oynarken sonra bu söyleyeceğin şeye de yansıyor, karışıyorr :smiley:

damper

bizim

işimiz

5 Beğeni

Fizikler çocukken halıda elle araba sürmek gibi olmuş.

1 Beğeni

snowrunnera göre çok daha rahat saçma hareketlerini görmüyorsun ama maalesef başta ses keyif almanı engelliyor sonra da diyorsun yani ilerlemedik. expeditions bütçesi gibi aynı şeyle oyun yapılmış ekstra bir çaba yok. zaten altyapıları var sıfırdan yapılmadı ki grafikleri övsek de zaten adamlar bu sistem var. yine tam sürümde normal bir süreçte kesinlikle oynanacak bir oyun.

2 Beğeni