Görev sistemi ve konsept hoşuma gitti açıkçası. Alır oynarım.
İlk videoyu izledim eline sağlık. Bence olması gerektiği gibi olmuş. En azından oyunun başına oturduğunda ilerleme hissini veriyor sana.
Türkçe olması, görev mantığı, tasarımlar vs. hoşuma gitti. Fps durumu sıkıntı olmaz inşallah.
Yapay zeka olayı çok iyi olmuş sabırsızlıkla bekliyorum ya
şu an bizim sürümde multiplayer olayı açık değil. haftaya kadar düzeltilirse zaten demoda multiplayer oynarsınız.
yayında en son şu yolu yaptık.
bozuk yerlere kum döküp sertleştirmek bile işi kurtarıyor.
Şanzımanda vites geçiş seslerini duyamamak da zaten aracın sesini kötü yapıyor. Çok ilginç gece aklıma spintires-mudrunner oynarken ki anlar geldi. Orada yüksek vitese almak takviye yapmak bile o kadar güzeldi ki off be düştüğümüz durum çok garip ne kadar demo olsa da mal belli. iyi bir yaklaşımı olan hayatta böyle demo vermez. herkesin yapabileceği araç fiziği sallanan hareketli parçaları var yani artık bi numara kalmadı maalesef.
adam dünden beri havadan kum doldurup yerlere döküyor. ![]()
Bu yol harbiden güzel oldu ama, demoda bütün çukurları doldurursun artık ![]()
İzledikçe daralıyorum yok ya alıp hiç ağzımın tadını bozmayacağım.
Ne günler be. Şimdi o heyecanlar yok.
Ne günlerdi bea ![]()
bi iki dk kum döktüm bu bozuk yeri yamaladım.
inanılmaz ya gerçekten ses az geliyor ses problemi var hiç tat alamıyorsun.
yarın umarım update gelir. onlara göre problem yok ama zaten bu sürümle demo çıkarsa tepki çok olur.
kokpitten daha iyi ve çok sürmek isteme sebebim kalitenin daha iyi olması mı yoksa daha arcade rahat sürüş nedeniyle yolu dert etmemek mi bilemedim.
Demoya erişim kaç saat sonra olur?
21:00’de açılacak heralde. Next Fest o saatte başlıyor.
şu an bizim sürüme gelen bir güncelleme yok. biz press betasındayız tabii o saate kadar bekleyeceğim ondan sonra normale geçeceğim. boyut yüksek.
salı akşamı zaten yayında tepkilere ve diğer birkaç demoya bakabiliriz.
Bu demo sadece 1 hafta mı aktif olacak acaba? Fest bitince kaldırmazlar umarım.
böyle büyük oyunlarda şimdilik bırakmazlar. epey bir şey ters çünkü ama göreceğiz.
korsanda oynarız herhalde kırılırsa demo
Demo indirmeye açıldı.