ben betadan çıktım bişey gelmedi. aynı sürüm o zaman ilk indiren yazsın bakalım ![]()
steam başlıkları curcuna resmen şu an ![]()
50gb ne mübarek
İlk haritayı bitirdim, Gamepad ile oynamak keyifliydi (kütük yükleme hariç
)
FPS 30-40 arası gitti geldi benim emektar PC’de (GTX1080)
Köprümüzü yapmayı unutmadık tabi, yarın ikinci haritadan devam bakalım…
steam tartışmalarında controller ile oynayamadığını söyleyen çok var ![]()
Dualsense kullanıyorum,normalde steamde destekleyen oyunlar otomatik görüp algılar ama bu oyunda destek gözükmesine rağmen algılamadı. DS4Windows programı ile açınca tanıdı ve çalıştı hiçbir sorun olmadı.
bu vinç kontrolleri adami hasta eder. umarım düzeltirler bunu yoksa katlanılacak gibi değil hemen alt f4 çektim
Çöl haritasını en sona bıraktım. Doğrudan son haritaya en zorlusuna başladım yaklaşık 2 saat sürdü. Dün akşam masaüstünde oynamıştım bugün de laptopta oynayayim dedim, save’i aktarmadı.
Özellikle son boruyu takmaya az bir mesafe kalmışken uçurumdan devrilmem sinir etmedi değil ![]()
Yalnız kum dökme ve düzleme işi hem keyifli hem de çok rahatlatıcı, zorlu bataklıkları tertemiz yapıyor.
Şu kum dökme işi Snowrunner’da olsa var ya. ![]()
Vinçle uğraşmak ne kadar kötüyse, kum işleri de o kadar iyi bu oyunda.
Belki ikisine de aynı vakti harcıyorsundur ancak kum dökme, düzleme vs. keyif veriyor.
vinç ve bom kontrolleri kafayı sıyırtacak bana
30 dakika oynamaya dayanamadım sildim. Snowrunner 10 gömlek iyidir bu oyundan.
Demo diye mi bilmiyorum ama bir şeyler eksik gibi sanki ya kamera açısı da bir garip bana nedense araçlar oyuncak gibi duruyor ![]()
oyunu az once denemek istedim ama emegi gecen herkesin aq. oteki bokun sulanmis hali buda. daha menuden basliyor sorunlar. abicim allah icin bak beceremiyen yapmasin bu isi . direksiyonunuz yoksa soyleyin alalim onunla deneyin olmuyorsa cikartmayin bu oyunu, menude ikisinin kontrolu birbirine giriyor, snowda da aynisi vardi bunda da… 10m gidemedim ya. bi oluyor azcik oynatiyorum direksiyonu bozuluyor menuye girip cikiyorum oluyor yada olmuyor abuk sabuk birsey anlamadim ALT F4 attim ciktim, bekleyelim bakalim.
menusu nasil olmali diyen varsa . menude sadece klavye calismali diger tuslar kumanda bolumunden atanmali okadar. herboku ayni yere sokayim derken gozlerine sokmuslar yine.
Bu kadar berbat bı vinç kontrolü olamaz sinir krizine sokar 15 dk dayanabildim bu kadarı yetti kalan arkadaslara başarılar snowrunner bunun yanında oyundur saatler verilir oynanır
buna para vereceğinize snowrunner’ın eksik paketlerini tamamlayın daha iyi, snowrunner’da devrilip sövmeyi tercih ederim.
roadcraftta 4 saat demodan sonra devam edilebiliyor mu
4 saatlik oynanış onların koydukları gerçek görev demek onun dışında istediğim gibi girip çıkıp oynuyorsun engelleyen yok.
Normal sürümü alacaklar veya almamış olanlar Road Craft ön siparişi yerine Snowrunner sayfasındaki indirimden faydalanarak alın, hem Snowrunner hem RoadCraft almış oluyorsunuz tek fiyata.
epic kullanıcıları üzgün ![]()
epic games niye böyle kampanyalar yapmıyor ki…
snowrunner çıktığı zaman ilk epice çıkmıştı bende steame gelmez(hatta o zamanlarda söylentiler vardı steame hiç bir zaman çıkmayacaktı falan filan) diye epicten almıştım ama 1 yıl sonra steame gelmişti.