RoadCraft - Ana Konu

@HasanOfke Hocam yoldaki taşları nasıl kaldırıyoruz?

1 Beğeni

kepçe ile itebilirsin?

1 Beğeni

Evet hocam. Bıçaklı kepçe ile ittire kaktıra hallettim. Teşekkürler.

adamlarin yaptigi basliga bak ! free update. reziller ya. boyle bi baslik olamaz, mod mu yapiyorsunuz siz ya. ozellik diye birsey yok.
kelimeler yetmiyor anlatmaya.

1 Beğeni

183719372882726281 tane DLC’nin geleceğinin habercisi. Pavel sayesinde iyi kötü bir kitle oluşturuldu. EA Games’in FIFA serisi gibi. Sürekli para sağacaklar. Bize küçük ama tutkulu stüdyolar lazım. Büyüdükleri zaman sapıtıyorlar. EA Games ve Ubisoft ne ise Focus Entertainment da aynıdır.

1 Beğeni

Saber da EA Games’in saçma politikaları ve istekleri yüzünden potansiyelinin çok gerisinde vasat işler yapan DICE gibi bir stüdyo oldu. Yazık.

1 Beğeni

EA Games in satın alıp da doğru düzgün devam eden stüdyo kalmadı artık. Konuyla alakalı değil ama adamlar şimdi de Codemasters Stüdyosunu kapatacakları söyleniyor.

2 Beğeni

fotoğraf modu ile motor açıp kapatmayı yol haritasına eklemişler, rezilliğe bak, taştaş geçiyorlar, tipik ea games, yıllardır ea games oyununu oynamam çok güzel bir oyun çıkarsa da para vermem korsan indiririm, the sims oyunu ile expansion pack satan daha sonra dlc diye bir kavram uydurup bütün oyun dünyasının içine eden şirket, milyonlarca aptal olduğu için batmıyorlar, adamlar oyunda futbolcuyu para ile satıyor, kart destesi alıyorsun lamine yamal çıksın diye uğraşıyorsun, kumarın oyun hali.

saber’i de ea games aldı sandım, neyse artık hepsi ea games gibi oldu.

3 Beğeni

Oyunu merak edenler icin guzel bi oynatma listesi

https://www.youtube.com/playlist?list=PLqRYFzYNH1U-XytLrk3lh8g_DoO6Hpjuf

1 Beğeni

Ha gayret. :slight_smile:

3 Beğeni

:rofl:

https://youtube.com/shorts/IQtfArobQ1M?si=5jAgrYAHTJ_ugN6W

1 Beğeni

oynadiginiz platform buna olanak sagliyor eger siz buluta kaydet dediyseniz, tabi kayit dosyasina ulasmak oyunun calisacagini garanti etmez. eksik dosya yada data olarak gorecektir diye dusunuyorum.

:slight_smile:

2 Beğeni

ödül verecek imkanım olsa ödül verirdim.
ben saldım girmiyorum da hava sıcak zaten yayın da yapamıyoruz. ama yayın açıp hem sövüp hem oynamak isterdim.

3 Beğeni

Sen yine iyi oynadın. Ben ikinci kez girmedim bile.

1 Beğeni

Reddit’te soru/cevap yapmışlar. Acaba soruları kendileri mi yazmış. :rofl:

steam’de günlük 4-5k oyuncu anlık oynayabiliyor ve bu sürekli böyle kalıyor. diğer platformlar hariç elbette aylar sonra bakarsak oyun tüm yanlış kararlara rağmen gerçekten başarılı çünkü grafik var. harita var. yapımcılarına milyonlarca doları kazandırdı. sonra yok fuel gelecekmiş zart zurt hikaye

1 Beğeni

Arkadaslar selam. seriye yeni bir video. Hurdadan para kazanma !

5 Beğeni