RoadCraft - Ana Konu

Ümitlenmeyelim ve beklemeyelim baylar, burada zaman kaybına gerek yok.

Ben ilerlerim abi

Yqyını 19da başlatırız dışarıdayım anca gelip yemek yedikten sonra açarım.

1 Beğeni

biz o haritalara geçene kadar pavel’in yeni oyun çıkacak

4 Beğeni

1 Saat 48 DK oynadım ve iade ettim :slight_smile:

3 Beğeni

snowrunner ile ıkınmaya devam bende iade ettim

1 Beğeni

la ben hem sövdüm hem oynadım. o batık haritasında köprüden bir şekilde karşı tarafa geçtim ama nasıl sövüyorum içimden o kadar güzel ortamlar arcadeden beter sürüş ile ne lastik anlıyorsun ne şanzıman anlıyorsun mal mal gidiyor. :confused:

3 Beğeni

Eleman nehire köprü yapmış :grin:

1 haritayı %100lemek kaç saatimizi alıyor hocam bunu test ettiniz mi(gerçi görevlere ve kontratlara göre değişir ama) @yoda53

keşke iade ettikden sonra bana hediye etseydin oyunu :smiley: oyunu ben oynardım valla benim oyun sevme anlayışım birazcık farklıdır da :smile:

1 Beğeni

çok uzun sürmüyor. snowrunner’a göre diyelim. çünkü orada durum daha farklı ama aynı dozda bir şey tutturmaya çalışmışlar. 15 saat sanırım iletişimsiz şeye gitmiştir. bunun nedeni yayında oynanması.
görevlerin birini bitirmedikçe diğerini açmıyor bu da gıcık ediyor. halbuki açılsa keşfetme üzerine vs. zaten direkt planı ona göre yapıp bitireceğiz. + haritanın her yerinde kendilerince görev yapmışlar ve oralarda mutlaka seni gezdirip konvoy kurmanı sağlıyorlar.

temelde oyundaki görevler çok basit ama git gel bitirdi keyifsiz sürüşü ile bu batık haritası için yayın açabilirim.

bu arada oyunun pickup fiziklerinde süspansiyon için sahte bir bump var. :d salak gibi düz yer olsa bile süspansiyon yüksek hızda aynı davranıyor.

1 Beğeni

zamanını harcamaya değmez …

kesinlikle daha iyisi çıkana kadar Snowrunner candır :grinning:

Daha iyileri var aslında. Pavel reisin yeni oyunu en en iyisi olacak.

1 Beğeni

Koduna kodumunun oyunu. dedim ki az oynayim video cekeyim belki tutulur kanal gelisir falan.bu arada abone olmayan varsa bir zahmet arkadaslar 2S-GAME

abi video izlenecek diye sinir hastasi oldum ya. emegi gecen kim varsa artik…

direksiyon ile klavyeyi atayabiliyorsunuz ama ikisini ayni anda kullanmak yasak :slight_smile: mesela klavyeden gaz verip direksiyon ile kontrol etmek isterseniz arac ilk once duruyor sonra hareket ediyor ve siz gaz kesip yeniden verince arac yeniden duruyor :slight_smile: yada oyun sirasinda direksiyona dokununca tuslarin degisimi gibi. bu arada joystick falan tus atamasi yapilmiyor sadece direksiyon var, daha ne gorucez ne olabilir derken :slight_smile: cikiyor bir grup onun bunun cocugu ve sinir sistemimizi yokluyor. durduk yere cehennemin kapilarini araliyoruz bunlar yuzunden.

neyse kalin saglicakla.

1 Beğeni

ben biraz değişik takılıyorum hocam :laughing:

haritaya devam edemedik kötü oldu. çöl haritasını açanları gördüm. yayın açmadıkça da girip oynamam.

Arkadaslar selam. inceden ilerliyoruz, merak edenler icin oynatma listesidir.

RoadCraft

1 Beğeni

ölü doğan bir oyun

3 Beğeni

cevre olarak gorsel tamam ama cidden ölü bir oyun, bende kanalda iyi kotu izlenir diye oynuyorum :slight_smile:

2 Beğeni

tam bi eşek ya yani yine sinir oldum yok yere zaten türkiye’de yaşadığımız yetmiyormuş gibi :smiley:
abi yani oynayacağım o kadar görevi var ki oynamak istiyosun oyun seni itiyor

4 Beğeni

Ya sesler çok berbat. Yani sadece sesler olsa :smile: dün bi güncelleme geldi. İçeriği nedir bakamadım.