RoadCraft - Ana Konu

GamePass’e geliyor.

https://x.com/XboxGamePass/status/1962863151772295464

1 Beğeni

PC nerede yav :smiling_face_with_tear: neyse umarım sony de getirir plus a :sweat_smile:

Kötü haber. PC’ye gelmiyor. Sadece cloud ve konsol’a geliyor.

şimdi baktım xbox app ve microsoft store da yokmuş oyun zaten :frowning:

hemen de getirmişler

FREE - Added Difficulty Modifiers (Hardmode)

As promised a few months ago, we added different difficulty modifiers to spice up your experience!

When starting a new save, you’ll have the opportunity to customisze your game by adding fuel management, economy modifiers and more. Don’t hesitate to start a new save with these modifiers enabled.

• Limited Fuel

• Convoy Difficulty

• Fewer Convoys

• Gearbox

• Bridge Costs

• Economy Modifiers

• Realistic Quarry Zones

• Recovery Rules

• Vehicle Cost

PEKİ BEN NİYE SIFIRDAN BAŞLAMAK ZORUNDAYIM BÖYLE ZOR BİR OYUN İÇİN BU AYARLARI KULLANABİLMEK İÇİN? yani yapacağınız işin

tofaş çamura saplanmıştı yolda kalmıştık hey gidi günler 10 yıl olmuştur

Modrunner kısmında devam edebilsiniz isterseniz

2 Beğeni

Oyunu yanlislikla alan olursa ve bunu ogrenirsem banlarim :slight_smile:
indirimde falanda banlarim :slight_smile:
hediye geldi abi yok kardesim ondada banlarim :slight_smile:
almayin aldirmayin !

1 Beğeni

niye abi halbuki çok videosunu çektin oyunun

1 Beğeni

gozum benimki kanal icindi hani bir laf varya hatir icin cig tavuk yemek… hah iste o mevzu. ama sinir krizleri gecirdim her videoda gomdum. snow runner varken bu oyuna gerek yok. yeni guncellemeyi inceledim saka givi, sacmaliklarla dolu, oyunun basinda olmasi gereken ozellikler simdi geliyor ve oyuna sifirdan baslamaniz gerekiyor, yakit ozelligi falan farkli seviyelerde yapilmis ama yinede olmamis.

1 Beğeni

bu oyunun tek oynanabilir tarafı yol yapma mevzuları geri kalan her şeyi boş :smiley: yıl olmuş 2025 hala bize sovyetler birliğinden kalma makineleri kullandırtıyorlar 15 yıldır aynı muhabbet

su oyun icin en iyi insaat simulatoru basligiyla video atan yayinci gordu bu gozler. aglar dururum o gunden beri :slight_smile: yol yapmak ! bosverin gozum, araclar odun gibi gidiyor zaten. hala offroad havasi vericez diye sikintili giden araclar, yuklu olmasina ragmen pati cekerek kalkan kamyon gordu bu gozler :slight_smile: duzelmez bu oyun, yani duzelecek birsey yok, sadece birkac ozellik gelir. vites gelmis snowrunnardaki gibi !!! lan a.oglu millet evde takviyeli vitesle oynuyor ne otomatigi, her direksiyon ureticisi vites ozelligini gelistiriyor bunlarda otomatik yapiyor. snow runner candir !

4 Beğeni

Aynen bende açık söyliyim oynun güzel yanları var asas temelleri kaldırdın mı bir anlamı kalmıyor oyüzden snowrunner a geri döndüm

2 Beğeni

ucretsiz verilmedigi surece oyun alip yuklemeye degmez

3 Beğeni

valla bende playstation plus a gelmesini bekliyorum :smiley:

yeri değil ama pavel reisin oyunu yazın çıkmış ve iyi olmuş.

harita editörü de yani spintires’ı hatırlattı :smiley: yeni yaptığı oyunda da benzer editör olacak işte :smiley:
naval combat vs. eklenecekmiş zaten yeni spintires gibi oyunla 2026da ilgilenecekti.

röportajı yayınlanmış.

oyunun her yerinde ona ait izler görmek manyak bir şey. her şeyi kendi yapması müthiş.

1 dakikalık saygı duruşu :saluting_face:

1 Beğeni