Return To Winterland 2024 World Of Trucks Etkinliği

Ben o anlamda sormamıştım komple etkinlik bitince. Yani ocakta.

İlk topluluk ödülü açılmış.

3 Beğeni

Gereksiz bir bilgi;

Geçen sene var mıydı bilmiyorum ama bu sene konvoyda M’ye basınca arka planı yeni gördüm.

Google Haritalar’da aşağı yukarı şuraya denk geliyor

1 Beğeni

Konumu aynı ama normal haritada görünmüyor. Geçen senede görünmüyordu.
Konvoy haritasında geçen sene var mıydı bilmiyorum.

TrucksBook haritası konumları doğruluyor zaten.

ETS 2 →

ATS →

Normal haritadan ulaşımı olmazsın diye gizlemişlerdir. Birde acaba etkinlik bitince komple kaldıracaklar mı yoksa sadece girişimi engeleyecekler. Geçen sene harita varsa gelecek sene yine koyabilirler.

Teleport yaparken otomatik yakıt mı dolduruyor yoksa banamı öyle geliyor ?

evet fulluyor

Bende diyorum Volvo FH5 ne kadar az yakıyor :smiley: Demekki depoyu fulluyor teleport yaparken. Daha yeni fark ettim.

Ayrıca hasar varsa onuda tamir ediyor.

Winterland’da tamirci, yakıt istasyonu ve dinlenme yeri yok. Bu yüzden Winterland’da girip çıkarken hasarı ve yorgunluğu sıfırlıyor, tam depo yakıt dolduruyor.

5 depoya malzeme taşıma görevi topluluk görevimiydi?

kendi kişisel hedefin 5 ayrı depoya malzeme taşımak. 5 ayrı yere götürmek zorunlu mu bilmiyorum ama 5/5 depo, 15/15 teslimat şeklinde yaptım ben. topluluk görevi ise 5x200 tane kar tanesi tamamlamak. onun nereye götürdüğünle bir ilgisi yok yani.

Bende 5 ayrı depoya malzeme taşıdım 10 tane toplam teslimat yaptım 5 kaldı. İstesem bugünde bitirebilirmde sıkıldım yarın devam ediceğim. Kaç sattir oyudnayım

Kişisel görev:

Winterland’a ya da Winterland’dan 15 iş yapmak. Fakat bu işi yaparken 5 deponun hepsinden iş yapmanız gerekiyor. Basitçe budur.

resim

Kısa günün kârı $1.83. DLC parası tamamlandı :smiley:

1 Beğeni

Ben nedense satamıyorum. Satış onayını mobilden istedi onayı verdim 15 gün yine de bekleyeecksiniz diyor ya

Wintermapa giderken ve ana haritataya geri dönerken sesli navigasyon çalışmıyor bazen. Geçen senede böyle hata var mıydı ? Geçen sene yapmadım çünkü.

13,75$ Allah bereket versin
satılacak daha 45 tane var onlarıda koyayım bari

Benim etkinlik bug a mı girdi yav. üsttekine tik gelmedi ve yazısı beyaza dönmedi.

hocam benzersizi yapmışsın, toplamıda 15 e tamamlarsan return to winterlandın sağına tik gelecek