Üsteki öyle yazıyor.
Ben alttaki gibi birisi bitince yanına tik gelecek sanıyordum ![]()
Teşekkürler arkadaşlar
Bu etkinlikte bitti
hızlı yapmak için town center’e yük alın diğer taraflara alınca haritanın uzak köşesinden başlatıyor, dönerken bir tane alıp çıkıyorum ikişer ikişer kasmadan yapılıyor.
etkinlik başlar başlamaz bitirdim
finali de grece hanya şehri ile winterlan yaptım
nasipse artık gelecek olan diğer etkinliklerde girerim oyuna
Konuya geç geliyorumda yazıldıysa kusura bakmayın, en düşük kilometre nedir. Bir sınır var mı en az 200 gibi ?
Yok. Zaten özel kargo var onu alıyorsun.
böyle düşünmek istemiyorum ama maalesef olay bu ya. keşke yine wot üzerinden bir yarışma ya da hedef km etkinliği başlatsalar mesela aylık 5k km yapan oyunculara yine oyun içi hediyeler verseler. 5000 km hedefi artarak devam etse 10k, 20k, 50k gibi. ilk 100’e girenlere de steam kodu falan… oynamak için şahsen benim çok büyük isteğim olurdu. iki oyunda da harita paketlerim full, dorseler tam, keşfetmediğim çok yer var ama ciddiye alamıyorum oturup dolaşmayı. o yeni kanı sabırsızlıkla bekliyorum.
fm 2024 veya fs 2025 oynamayı tercih ederim
çıkan ödüllerin değeri çöp hiçbir anlamı yok. piyasayı öldürmüşler. satacaktım vazgeçtim.
Ben satıyorum. 3 sent 3 senttir.
Dorseyi takmak fps düşürdüğü için 15 tane yapıp bırakmıştım iyi oldu bittiği. Bug olarak bildirsende onlar düzeltene kadar oynamamak en iyisi.
Işık yoğunluğu olduğu için fps düşüyor diye biliyorum.