belki bu etkinlikte kar yağışı olabilir SCS forumdan bildiklerime göre
Valla bu sene Winterland benzeri bir yer olmazsa acayip sönük geçer.
bu yol texture mi artık ismi ne ise onu karlı yol ile değiştiremiyorlar mı? gta her sene sonu güncelleme ile yolları karlı yol ile değiştiriyor, truckersmp’nin kar modunun daha kalitelisi olacak, 1 ay o güncelleme ile süreceğiz, zamanında oyunun bir kısmına kar yağdıran buzlu yol yapan modcular vardı.
etkinlikler de ilgimi çekmiyor son etkinliği yapmadım, köprü etkinliği güzeldi, tmp bile yolları yeniden düzenleyip dinamizim katıyor.
Etkinlik ne zaman olacak ?
Etkinlik iconları steam veri tabanına eklenmiş. Yakında duyurusu yapılır.
Kış diyarına tekrar gidebileceğiz. Çok heyecanlı hissediyorum kendimi
Dekoratif Kabin Işıkları
Noel Şapkası ve Eldivenleri
Marigold’un Çikolataları
Şenlikli Zencefilli Kurabiye Pulları
Beyaz geyik
Noel Çanları
Işık için yaparım, tmp’de görüyorum güzel parlıyor, geçen sene süveter vermişti şimdi eldivenle bere veriyor, seneye pantolon verir takım tamamlanır.
Kabin ışığı kişisel ödüldür. Diğerleri topluluk.
Başlama tarihi hep 14 Aralıktan sonra olmuş. 14 ve 15 Aralık bu yıl haftasonuna denk geliyor. 13 Aralık Cuma erken olabilir.
16 Aralık Pazartesi en olası tarih görünüyor. 13 Aralık Cuma ihtimali de imkansız değil tabii.
- 13 Aralık Cuma
- 16 Aralık Pazartesi
Ben gelen ödülleri satıyorum
Sanırım etkinlik yine Winterland’da geçecekmiş, önümüzdeki hafta detaylar paylaşılır muhtemelen
Hadi inşallah. Etkinliği dört gözle bekliyorum. Gerçi ben volvoyu beklerim. Volvo elektrikli olmazsa volvo ile yaparım etkinliği.
İnşaAllah bu sene kar da yağar.
sunucular bakıma girdi