Return To Winterland 2024 World Of Trucks Etkinliği

hahahaha tmpnin tadı da o zaten :smiley:

1 Beğeni

Dün portaldan yükü teslim etmem yarım saatimi aldı

winterlande yuk goturmek 50 dk suruyor winterlandden cikmak 15 dk suruyor tmp yine ayarlamis mapi kargasa olmasin diye de nafile :smiley:

1 Beğeni

No Collison henüz eklenmediği için bu sefer biraz tatsız olmuş. Millet havada uçuşuyor :smiley:

Edit: Winterland’a giriş yerlerine ncz eklenmiş ama şirketlerde yok galiba… Elemanın biri dorsem uçtu nasıl alacağım falan diyordu :slight_smile:

Normalde bu buzun kırılıp tırın suya düşmesi lazımdı :smiley: İyiki o kadar gerçekçi değilmiş. Yoksa Winterlandta nereden bulacağız tamirciyi :smiley:

1 Beğeni

Aklımda deli soru; Etkinlik bitiğinde tır Winterland’da kalırsa nolur ?

Her yeni sürüm geldiğinde oyun açılınca seni nereye ışınlayacağını soruyor. Böyle bir şey imkansız.

Onu biliyorumda etkinlik bitiğinde güncelleme mi geliyor ?

Winterland haritasıdna olan NPCler normal haritalardan daha mı kaliteli yoksa bana mı öyle geliyor.

5 Beğeni

Volvo FH5 bazı yerlerde yavaş çıkıyor. Nedeni bilen var mı ? Araç beygiri 750. Araçta mı sıkıntı var yoksa kar olduğu için normal mı ?

Yavaş çıkıyor değil bildiğin gitmiyor :smiley: sanırım karlı haritaya özel öyle bi durum var, bende pedalı kıracaktım en sonunda bu 750 beygir niye gitmiyor diye :smile:

Karlı diye olabilir. Lastikde zincir yok ki :smiley: Lastiklere zincir olayı gelseymiş iyi olurmuş. En azından Winterland haritasında öyle gözükür.

1 Beğeni

Lastik aşınmasının bir etkisi varmı bilmiyorum ama 0 aşınma ve Scania S 730hp motor winterland da zor ilerlerken Scania Streamline 730hp motor köpek gibi gidiyor ama dün Volvo FH6 780hp motorunda NG Scania gibi zor gittiğini farkettim.

bende normal çıkıyor, winter mod açıksa ondan dolayı yavaş olabilir, geçen sene öyleydi mod’un kaygan yol efekti winterland ile birleşince tır gitmiyordu.

Mod kullanmıyorum

Kar lastiği veya zincir yok arkadaşlar bu yüzden yavaş gidiyorsunuz.

Bizim konu farklı hocam motorların kar performansını konuşuyoruz

Merhabalar.
Ben bir yardım rica edeceğim. Profilim Workd of Trucks’a bağlı olduğu halde etkinliği ana sayfamda göremiyorum. Harici sözleşmeler kısmında da gözükmüyor. Yapmayı atladığım ekstra bir şey varsa bilgi verirseniz çok makbule geçer. Teşekkürler.

Bu sorunlar çok fazla olmaya başladı, sanki başka bir problem var gibi düşünüyorum. Greece DLC etkinliğinden beri bu tarz çok fazla şikayet var.

benim etkinlik bitişim winterlandde kalmama denk geldi, portaldan geçtim ben de hangi şehre atacağını merak ettim ve fransadaki saint-alban-du-rhone şehrine attı. garajım falan da yok halbuki sanırım tamamen random bir yere atıyor.