portal winterlande ya da ana haritaya dönmek için kullandığın kar taneleri geçidi.
Kayıp yükün amacı bize daha fazla yol sürdürmek muhtemelen. Başka hiçbir amacı yok. Alıyorsun World of Trucks logosu beliriyor ve bir müzik çalıyor o kadar.
Edit:
Trucksbook’ta kayıp yük ortak teslimat olarak görünüyor. Başka bir şoförün beni takip ettiğinin verisi var. Demek ki arkaplandaki veri böyle.
valla hepi topu 30 km fazla sürdüm ama tekdüze olmasındansa gelsin tabi
tmpye güncellense de oynasak bir an önce ![]()
ve tmpye geldi hayırlı olsun herkese
Dorseyi taktığım gibi 10 fps düşüyor, Winterland’de 40-45 fps arasında sürüyorum.
Dorsenin ışıklarından olabilir, ets 2 de ışıkları açınca rtx + 4k maximum settings falan aktif oluyor gibi davranması can sıksa da ne yapalım… ![]()
Anladım. Daha başlayamadım. Volvoyu bekliyorum. Volvo ile başlıcam.
Bende 20 fps falan düşüyor. Geçen sene etkinlikte böyle bir sorun yoktu. İnsan şunu test etmez mi ya eyy scs
Steam Atölye modu olan, Weather 2K-4K-8K-16K modu son gelen Winterland etkinliği ile uyumsuz. Eğer kar yağmıyorsa bu modu devre dışı bırakın.
etkinliği bitirdim. aksesuar 3 dolardan satılıyor ama uçuk fiyat mı bilmem.
direkt satayım değil mi?
edit: cevap beklemeden 2.40$'a sattım. ![]()
3 dolarsa direkt sat derim. Zira düşme ihtimali var.
2.99 yazıyor ama 2.39’dan daha ucuza satan bilmem kaç kişi var diyordu. 2.70’e falan koysam satılana kadar dediğin gibi düşerdi baya. 2 dolarlık net kazanç deriz
Tek öğede 6 tane ışık var. Etkinlik bitince fiyatı zamanla artabilir. Normal artış hızının 6 katı fiyat artışı gibi düşünün.
6 kat değilde öncekine yakın fiyatlarda olur çok nadir öğelerden olsaydı belki
Bu yüzdende hep fiyatlar düşüyor. 3 dolar diyor oyuncular satılsın diye 1.50 yapıyorlar örneğin ve fiyatlar düşüyor. Ben hiç o kadar düşük satmıyorum. Acil bir şey almıyorsam eğer hep 3 sent 4 sent daha az koyuyorum pazara.
ats için olanı bekleteyim madem. zaten onun fiyatı çok düşük olduğundan satmayı düşünmüyordum
Bende bunun geçmiş yılbaşı etkinliklerinde aldiğım olanından vardı.2 doların altına satmamıştım.![]()
Niyeyse bunun gibi ışıklar para ediyor.
Birde 2022den beri sadece etkinliklerden gelen itemleri satarak 3 tane harita dlc+msc aldım.Pavel abi hakkını helal etsin.