Return To Winterland 2024 World Of Trucks Etkinliği

Hayır Yeni Daf

Gecen sene oynamadim bu etkinligi de TMP de oynayabiliyor muyuz bunu ve herkes ayni yere mi isinlaniyor? Oyleyse daha zevkli olur bence

Tahmin ettim ama bana her araç Volvoyu hatırlatıyor. :smile:

Winterland iyi hoş ama yük alınca fps 55-60 arasına çakılıyor. İşi teslim ettikten sonra normal değerlere (80 civarı) dönüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

1 Beğeni

Tmp sürümü güncelledikten sonra oynayabilirsin ama winterlanda event yapmaya gidenlerden ötürü biraz trafik ve kuruk oluşuyor bilgin olsun

istanbulda 65-70 civarı alıyordum. güncellemeyi yapıp oyuna girdim istanbul içi 50-55’te takılmaya başladım sonra winterlande geçince 45 civarına kadar düştü. geçen sene fps daha iyiydi diye hatırlıyorum.

keyfi orada ya zaten :smiley:

1 Beğeni

benim de bir bilgim yoktu ama şimdi bir yük alınca böyle bir bildirim geldi.

kar fırtınasında bir kargo kaybolmuş, benim için de haritada konumu işaretlemiş, dorsenle gidip teslim al diyor.

2 Beğeni

Kayıp yükü bulunca ne oluyor?

Winterland da kar yağışı yoksa konsoldan g_set_weather 3 yapınca kar yağmaya başlıyor.

1 Beğeni

şu anda yapıyorum, yaptığım teslimatı etkinliğe saymasını bekliyorum birazdan güncelleyeyim hocam.

yokuşta kaldım :smiley: kayıp yükü haritada işaretlediğimde böyle bir simgeye getirdi beni. bunu da bir şehir ya da kasabaya teslim ettirecek galiba. ama yan görev gibi mi yoksa ana teslimat mı bilemiyorum.

edit: aldığım kayıp yükü başka bir ayrı noktaya teslim ettirmedi. önceden almış olduğum mevcut yükün üzerine ekledi ve şimdi asıl teslimatı yapmamı istiyor. çok bir olayı yokmuş teslimatlara da saymadı. ama kayıp yükü alınca ekranın üstünde bir world of trucks yazısı ve kısa bir şarkı çıkıyor o güzel olmuş. çok da bir esprisi yok şimdi kolaysa in buradan geri.

2 Beğeni

Yeni bir # ReturnToWinterland Masaüstü Arka Plan Teması tasarladık ve ara sıra beliren, sizin için saklı olan ekstra bir şey hakkında küçük bir ipucu veren, anlaşılması zor mavi bir hediye kutusu fark edebilirsiniz. Winterland’daki hava bu yıl biraz farklı olduğundan, geçmişteki bir kar fırtınasında kaybolan bazı hediye paketlerini kurtarmanız istenebilir. Bu zorluğun üstesinden gelip yardım çağrısına cevap vereceğinize güveniyoruz! Bu büyülü diyarda sizi nereye götüreceğini kim bilir, belki de daha önce hiç gitmediğiniz bir yere. Yardım etme zamanı geldiğinde, bileceksiniz—sadece Winterland’dan gelen talimatları izleyin ve yola koyulun!

1 Beğeni

Tmp de oynayabilirsiniz herkes nereye ışınlanirsa görürsün.

1 Beğeni

yeni volvo gelince anca girerim :smiley:

o sırada dalinle yıkanan ben :laughing:

1 Beğeni

2 Beğeni

8 Beğeni

AHASHGDHASGDHASDGSAH sesli fotoğraf

1 Beğeni

portal ne oluyo ?

1 Beğeni

Ohoo biz daha başlayamadık. Volvoyu bekliyorum ben. Adam neredeyse bitirmiş.

1 Beğeni