Globalde gece 02:00 ve sabah 10:00 saatleri arasında sıra beklemeden girilebiliyordu. Yoğunluğun en az olduğu saatlerdi sanırım. Bizim bu serverlarda nasıl olur deneyimlemeden bilmek zor.
Benim aylık üyeliğim vardı bu ayın 22 sinde yenilenecekti, üyelik 3 mayısa kadar uzatılmış gözüküyor şuan bende sizde de böylemi
3 mayısta bitecek işte yurtdışını kullanamayacaksın
Onu biliyorum founders üyeliği 3 mayısa kadar ücretsiz uzatılmış onu sormuştum
nvidia o fiyata abone olunmayacağını bizden daha iyi biliyor, tipik turkcell işte bunların her şeyi pahalı, yayıncılar türlü bahaneler ile aklama peşinde webtekno haber yapıyorsa %100 aklama olayına girmişlerdir, otomobilde Doğan Kabak benzintv teknolojide bu yayıncı sürüsü shiftdelete ve webtekno paraya göre konuşuyor.
Global abonelikler iptal olmuyormuş. Kullanıma devam edilebilecek. Globalden TR’ye geçenlere 1 yıl boyunca aylık 50 TL olacakmış. Tepki çok büyüktü ve kısmen çözüldü.
Dayatma gereksizdi Frankfurt ile zaten mutluyduk.
yeni üyelere yine 75tl, bana göre 50tl bile çok nvidia aracı olmadan sunucu açsaydı sürümden kazanalım diyerek çok daha ucuza verirdi ayrıca ben gameplus sunucusunda war thunder oynarken 1 saniye gecikme yaşıyorum ama eu4 sunucusunda gecikme olmuyor.
Yani şimdi globalde free kullananlar aynen kullanmaya devam edebilecek değilmi?
türkiye fiyatının neden böyle olduğu anlaşıldı
Geforce now’a direksiyon desteği hala gelmedi mi? Veya g29 direksiyon setimle ets nasıl oynayabilirim?
Mayıs ayı geçti ama ben hala avrupa sunucularına bağlanabiliyorum. Hem sıra az hem de daha stabil bağlantı.
Geforce nowın normal,gameplus olmayan modelini çıktıgından beri kullanıyordum.(ücretsiz model)
Ama birkaç gündür bir oyun başlatmaya çalıştığımda "etkin bi üyeliğiniz yok"hatası alıyordum.İnternetten araştırırken donanımhaberde bunu gördüm.
İnsanları hala gameplusa zorluyorlar…
Mecburen açıcaz artık bir hesap ama normal üyelerin hesabını kapatmıyacağız deyip bunu yapmak…
Zaten sistem toplayacak paramız yok diye bunu kullanıyoruz.

ücretsizde bekleme süreleri nasıl
Ben amerika serverlarına bağlanıyordum(us east 2)
Akşam saat 8,9a kadar hiç sıra beklemeden giriyordum.
Normal euro 3ve euro4 ise şansına bağlı ama gameplus açıldığından beri onlarında yoğunluğu azaldı.
Evet tam tahmin ettiğim gibi server değiştirme hakkı yok.Sonuçta 75tlyi niye istiyorlar sıra beklememen için.Tabii biz yurdışı hesaplarımızda farklı yerlere bağlanıp bu sorunu çözüp para vermediğimizi turkcell anlamış,ve bu kararı almışlar.Şuanda 250 kişilik sıradayım bir sonraki milenyumda sıra bana gelecek inşallah.
Şu ekran kartı kıtlığı olmasa size ben muhtaç olmazdım ya hadi neyse…
75 TL’yi verince de sıra bekliyorsun. O kadar kişiye yetecek serverları yok hala. İlk başta bizim ülkeye gelirken heyecanlanmıştım ama s*çtılar içine iyice.
Avrupa sunucularında lagsız beklemesiz oyun oynarken TR sunucularında aşırı lag’a ve bitmek bilmeyen sıraya zorunlu bırakıldık. Saçmalık.