Xbox sahipleri artık GeForce Now kullanabilirler. Klavye-Fare desteği bulunuyor.
adam da en oynanmayacak oyunu seçmiş ha cs go
Oyun konsolu alıp GFN kullanmak aşırı mantıksız.
İnternette gelecekte geforce now’a eklenecek oyunlar sızdırılmış. “Ne kadar doğru bilmiyorum çıkmayabilir hype yaratmayayım boşuna.”
Aralarında Farming Simulator 22 ve Forza Horizon 5’de var.
Metro ve mafia yeni oyunları da var sanırım. Bu arada motorsport 8i bekliyoruzzz
PC fiyatlarının bu denli yükselmesinden sonra aklıma bir anda düşen NOW’la ilgili birkaç sorum var bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
- ETS2 için G27 / G29 desteği var mı? Varsa gecikme vs yaşar mıyım sizce? (internetim yeterince iyi)
- ETS2de emektar profilimi kullanmak için steam cloud ile bağlayabilirim fakat steam atölyede olmayan modları nasıl halledebilirim?
- Co-Op oyunlarda herhangi bir sorun yaşanıyor mu?
bu paketle test edebilirsin
https://gameplus.com.tr/paketler
Denedim fakat hali hazırda bir direksiyon setim bulunmuyor ilerleyen zamanlarda eğer sorunsuz çalışıyorsa almayı düşünüyorum. Daha önce direksiyon seti ile deneyimlemiş birisi fikrini belirtir diyerekten yazmıştım.
Direksiyon setini görmüyor. En son 2 yıl önce çalışmalar yapılıyor denilmişti ancak hala bir gelişme yok.
Steam atolye haricindeki modları da maalesef yükleyemiyoruz.
Convoy ile ilgili bir deneyimim olmadı ama bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Geforce Now üzerinden aldığım ekran fotoğraflarını nasıl bulabilirim ? (Steam)
oyun içinde shift+tab steam arayüzünü açarak bulabilirsin, geforce now kendi kısayol tuşuyla da kendi sistemine kaydet seçeneği de var aboneliğim bitti tuşu hatırlamıyorum.
Teşekkürler.
Bilgisayarındaki Videolar klasörünün içinde her oyuna özel açılmış klasörlerde bulabilirsin.
C:\Users\<kullanıcı adın>\Videos\NVIDIA\GeForce NOW