Premium kaç gün/hafta/ay mı? O da önemli?
Turkcell’in olduğu işte uygun fiyat beklemek üstelik inek gibi sağılacak gamer kitle varken
sadece izledim.
Üstelik oyunlara da para bayılmanız gerekecek yanlış bilmiyorsam. Çünkü kütüphanenizde olmayan oyunu oynayamıyorsunuz diye biliyorum.
Ben dediydim inanmadıydınız. Hele bir de işin içine Türkiye’deki sağlayıcılar girince makul bir fiyatlandırma hiçbir zaman söz konusu olmayacak
Mantıklı gelmeyen şey şu: buna bu paraları bayılacak adamın ekonomisi zaten sistem toplamaya da müsaittir. Kaba hesapla internet aboneliği ücreti + GeForce NOW ücreti + Oyun ücreti = Bu kadar parayı verecek adam sistem de toplayabilir En kötü biriktirir? Neyse
50TL bile iyiydi yurtdışı fiyatına uygun ama yapacak bir şey yok artık.
Belki Amazon Luna güldürebilir çıktığında
Boş bir yatırım kimse o kadar para vermez o kadar para verecek olanın sistemide vardır oyunuda nokta
GeForce Now Global Fiyatlar:
https://indieplaying.com/wp-content/uploads/2020/08/geforce-now-special-offer.jpg
global fiyattan bile pahalı ben zaten içinde Türk ifadesi geçen işletmelerden bu milletin yararına bir şey beklemiyorum tipik duygu sömürücü firmalar, iç piyasada yabancı rakiplerden daha pahalı olduğu onlarca örnek yazarım.
Yurt dışından VPN ile üyelik aldıktan sonra VPN’e gerek kalmadan oynayabiliyorsunuz ytd
ya kardeşim bu nedir ya bi de internete ayrı para mı verecez hay yapacağınız işe tüküreyim bari internet+geforce 75 dese hadi anlarım sadece düz geforce 75 olur mu iyi zikiyolar bizi maşallah. 75 tl geforce+internet 50tl sadece geforce ona bile birçok insan okey olabilirdi. ama turkcell işin içinde olunca durum böyle oldu. inşallah batırırlar da nvidia bunlardan alır bu hizmeti kendi yapmaya başlar. yoksa olmaz böyle iş. Türkiye’deki oyunculuğu öldürmek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyolar.
ciddi kampanya lazımdı
aylık 100 TL ye bile razıyım diyen arkadaşlar nerdesiniz ?
buna verilecek parayla sistem toplanır denildiğinde kaba hesap yapıp sistem toplanmaz diye atıp tutanlar nerdesiniz ?
güümmm patladı geçmiş olsun
Evet hâlâ buradayım 75₺ çok para değil ve bu servis yerine sistem toplamak bu sistemin ikamesi hala daha olamaz. Benim garibime giden şey Avrupa’da 5 dolara hem maliyeti çıkarıp hem de kâr elde eden sistem aynı sistem olmasına rağmen neden aradaki fiyat bu kadar uçuk? Sebebi belli zaten Turkcell.
Aylık 75tl,12 ay kullansan 900tl.Bir konsol nesli 7 yıl sürüyor.900x7=6300tl eder.Bu paraya xbox series s,playstation5 digital yada ekran kartlarının fiyatı düştüğünde 1080p için bir bilgisayar toplanabilir.7 yıl sonrada hala fiziksel olacakları için satıp paranın bir kısmını alabilirsin.Geforce nowda bu imkan yok.
Bu devirde PC’de GFN de alınmaz 3500-4000 TL civarlarına Xbox Series S alıp bir de yanına Game Pass almak daha mantıklı. Aylik 8 liraya GP Ultimate kardeşlik yapıp AAA oyunlar oynayanlar var.
https://www.webtekno.com/jahrein-nvidia-geforce-now-daha-yuksek-fiyat-istemis-h107173.html
Hiç inanasım gelmedi.Sanki “bu fiyatı sorgulamayın,bunu bulduğunuza şükredin” diyor gibi jahrein…
Eveet,fiyattan sonra ikinci skandalı yazayım.Geforce nowa kayıt olan e-mailimi mesaj gelmiş buna göre global geforce nowı 3 mayıs 2021e kadar kullanabilecekseniz sonra gameplusa geçiyor.Ekşiyede yazmışlar dediklerini göre; global geforce nowınıza bu süreyi aşacak şekilde paket aldığıysanız( mesela 6 aylık
)geçmiş olsun o paket gameplusa aktarılmayacak.Siz yeniden free üye olucaksınız.
Çok kötü oldu yav.En azından ets2,mudrunner,fs gibi oyunları burdan oynuyordum gecikme önemli olmuyordu.Şimdi gameplusta bildiğim kadarıyla server değiştirme hakkıda yok.Ya freede bitmek bilmeyen sıralara gireceksiniz yada 75tl bayılıcaksınız…
Evet ya seçim yapmamıza olanak verilmeli. Sunucuların şu an bu talebi karşılamaya yeteceğini düşünmüyorum. 200-300 olan kuyruk 1000’lere çıkar herhalde?
Geforce Now’da ülkece kendi tarzımızda yine bir drama yaratmayı başardık bence
güya iade edeceklermiş ama her şey trnin resmi olarak dahil olması ile başladı gdfgdfgdf gibi geliyor parmakladığımız yer karışıyor
yok pahalı istemişler şey istemişler kampanya da yapacaklardır da ben sıkıldım
geforce now çıktığından beri trde ciddi anlamda kullanılıyor buna çok farklı ortamlardan tanık oldum şu an fiyat mevzusu bütün bunların önüne geçiyor ve sistemi kullanmayıp, bilmeyenler tarafından önyargı oluşturuyor olabilir ki öyle zaten
ama iş şekli, yaşam şekli farklı olanlar için bu sistem harika bilmem nerede olsan bile eğer uygun bir internet varsa laptoptan her şeyi oynayabiliyorsun
özellikle şirket bilgisayarı emcüklettirecek bir sistem