kayıt olurken;
mevcut nvidia hesabı kullanılamıyor mu?
yeni hesap mı açmak gerekiyor?
GÜNCELLEME:
Yeni hesap açmak gerekiyormuş!
GÜNCELLEME:
Yeni hesap açmak gerekiyormuş!
Dur daha bunlar boş hali. Millet abanınca gör bu değerleri.
işte bu değerlerle sıkıntı çekiyorum istikrarsız ağ diyip duruyor
EU Central 3 ile mutluyum açıkçası.
Birde şöyle bir algı var, GeForce NOW sanki 1 senedir Türkiye’den oynanmıyordu da şimdi oynanmaya başlanacak.
Gameplus durduk yere kapalı beta davetiyesi yolladı bana, başkalarına yolladılar mı bilmiyorum ya da katıldığım çekilişlerden birini kazanmış olabilirim. İyide oldu 15 Marta kadar premium test edeceğim. İlk deneyimlerime göre oldukça stabil çalışıyor. Normalde bu gibi yoğun saatlerde zayıf ağ bağlantısı uyarısı verir görüntü ara ara çamur gibi olurdu ama TR sunucusunda böyle bir şey söz konusu değil. Yoğun saatlerde bile net görüntü sunuyor. Rizeden oynuyorum gecikme 33 ms paket kaybı yok denecek kadar az.
Bana da göndermişler. EU Central 3’e göre çok daha rahat artık FPS oyunlar da daha oynanabilir olmuş. Şuana kadar The Crew 2, Rainbow 6 Siege, The Division 2 AC: Origins ve FarCry 5 de denedim. R6’da üst rütbelere gelince içinizden geçerler ama canınız bir oyun atmak istedi yüklemek de zor geliyorsa çok rahat girer oynarsınız.
Rekabetçi oyunlar için ideal değil. AAA oyunları RTX ultrada oynayın yeter.
Fortnite’ı denedim ve GeForce Now’da olduğumu unuttum İlk oyun ilk win
Ama Metro 2033 performansı da tam tersine berbattı. Oyundan oyuna çok değişiyor kalite.
İnternetim normalde 25/4 ama testlerde genelde 50/10 çıkıyor, Superonline.
Turkcell kendi müşterilerine torpil geçiyordur belki.
Bi’ benim de aklıma gelmedi değil ama Metro’dan sonra olmadığını anladım Eğer 18-20 FPS falan alınıyorsa hiç bulaşmaya gerek yok. Optimizasyonuna hiç uğraşmamışlar.
Her oyun sabit 60FPS. GFN makinalarındaki kartlar olağanüstü performanslı.
Optimizasyon olayı makine için değil, stream için ayrı optimizasyon gerekiyor(muş). Bana bu olay saçma geliyodu ama Ubisoft’un tüm oyunları optimize Stadia’dan dolayı ve farkı aşırı hissediliyor. Bazılarında da aşırı kötü Exodus’ta da aynı problem var.
Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacaktı. Euro Truck Simulator 2’yi henüz Geforce Now üzerinden oynamaya başldım. Oynarken bir kaç ekran görüntüsü aldım ancak bunlar hangi klasöre veya hangi bölüme kaydediliyor bulamadım. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekküler.
C:\Users\pcadi\Videos\NVIDIA\GeForce NOW
Eğer F10 ile aldıysan GeForce Now serverlarında tutuluyor, yani bi’ nevi gg ama CTRL+1 ile alıyorsan üstteki yorumda.
Oyun içindeki fotoğraf çekme bölümü ile alıyorum görüntüleri. Ayrıca oraya baktım sadece CS:GO videosu var. Sanırım orada sadece videolar tutuluyor. Oyun içinden aldığımdan ötürü sanırım hiçbirini bulamaycağım.
Oyun içinde aldıysan sunucuda kalır. Steam’e yükleyip elde edebilirsin.
Yaktın bizi turkcell bune ya…Gecikmeyi dert etmezsen normal geforce now daha hesaplı.5.49 eurodan 45,50tl yapar.Gerçekten yuh.