İnternet hızımı 50mbp’e çıkartarak programı denemek istedim, ilk izlenimlerim; internetim bulunduğum bölgeden ve servis sağlayıcıdan kaynaklı galiba çok dalgalı olduğundan girişte biraz zorlandım. Ara ara da bağlantı sorunu hatası aldım.
Bende g29 var ancak bunu oyun görmüyor, bir türlü de görmesini sağlayamadım. Gamepad diye bir şeyler görüyor ancak direksiyonu tanıtamadım.
O sınırlı kapasite olayı ilk etapta, GeForce Now ilk açıldığında da o şekildeydi ondan bir şey olmaz da ondan sonrasında şuanki gibi 1 saat ücretsiz onun dışında ücretli üyeliklerin aynısı şeklinde gelir büyük ihtimal. Eğer umduğunu verirse rahat rahat cep telefonundan oyun oynayabileceğiz sonunda, mis gibi
Haftalık üyelik gelirse iyi olurda fiyat konusunda hala endişelerim var.Sonuçta biz sıra beklememek için amerika sunucularına bağlanıyoruz.e şimdi gecikme düşücekte ücretsizinde çok sıra olucak giremeyeceğiz.
Umarım haftalık 10 tl söylentisi gerçektir.Yoksa bir şey değişmeyecek ücretsiz kullananlar için.
İnsanları sistem toplamaya zorlayıp para kazanan ama aynı zamanda sistem toplatmasına lüzum kalmadan yine para kazanan üst akıl eyy nvidia sen kimsin yha
geforce now un tr sunucusunu denedim benim için hayal kırıklığı oldu ağ tesi başarılı 16 ping 48 megabit paket kaybı 0 ama gel gelelim oyunlar takılıyor ağ hatası diyor