My Summer Car - Ana Konu

Yeni güncelleme yayınlandı. :smiley: Beni internetsiz bir eve kapatın bütün gün oynayayım bunu

23.12.2019 Güncellemesi

Also remember to visit Fleetari repair shop during Christmas from 24 to 26th day to get -75% off from the service brochure! Very generous offer!!! :steamhappy:

-Added drag racing with AI drivers
-Lätänen (driver) is now boss of the bus
-Added dynamometer to Fleetari repair shop
-Added linelock to Ferndale (Activated with “Boost” button)
-Added side skirts to the fiberglass body kit
-Added interior light to tractor
-Added tool cart to repair shop
-Added rear working lights to Truck
-Added car Antenna set to Parts Magazine (are required to filter out the radio static noise)
-Added Exhaust Dual Tip to Parts Magazine
-Added Kickstand to Moped
-Adjusted fuel calculations for some vehicles
-Fixed issue with house pee stains appearing when not urinating at home

Very Happy Holidays to you all and we see again in 2020!

iyimis ya yeniden baslamistim araci toplamaya o arada gelmesi iyi oldu.

Beyler arabam sürekli hararet yapıyor tamirciye götürdüm sorun düzelmedi çözümü nedir

@feelgood_inc @gampue ustalarımıza götür

Reis bi bakabilicekmisin

daha oce boyle bir cevap yazmisim ama sonrasinda ne oldu bilmiyorum, bende girmeyeli epey oldu tam hatirlamiyorum. yagda eksilme oluyor mu ? dikkat ettin mi. birde yaris karburatoru taktiysan eskiye donmeyi denermisin.

Motor stok halde yagi suyu tam duman falan cikmiyor biraz sureyim arabayi ön cama su fırlıyor arapa stop ediyor ve akü bitiyor

devirdaim pompasi yanmis olabilir. onu kontrol et. bana kalirsa arac yag kaciriyor ve motor yagsiz kalinca hararet yapiyor. vidalari kontrol et. motorun altinda vide var yag bosaltmak icin onu tekrardan kontrol edermisin

Vidalar sağlam devir daim pompasi yandiysa nasil anlicaz ve nasil duxelticez peki

daha once basima geldi. sanirim rengi matlasiyordu yada koyulasiyordu. cok pahali degildi. soktukten sonra tamirciden yenisini alabilirsin. yani kusura bakma uzerinden epey zaman gecti net cevap veremiyorum

1 Beğeni

Yoo yoo sıkıntı değil çok yardımcı oldun simdi ben o parçayı sokup tamirciye goturucem orda yenisi mi olucak

Motor contasini değiştirmeyi denedin mi su ile yağ arasındakini :roll_eyes:

Yaa ben en iyisi save atsam siz bi baksaniz nasıl olur

Valla kanka askerdeyim şafak 6 o dediğin biraz zor şuan :joy:

1 Beğeni

Hayırlı testereler kardeş hayirlisiyla bitiresin inşallah
Şu motor contası bloğun üzerine takilan pistonların ordakindan mi bahsediyorsun

1 Beğeni

save at bakayım.

Aynen blok ile kapağın arasında olan. Real hayattan yorum yaparak conta yaktığını düşünüyorum.

Tamamdır onuda bir kontrol edeyim de bana çok saçma geliyor motoru topladım ilk çalıştırdım araç yürümeye hazır olduğu zaman da vardı yabi sonradan olmuş birşey değil o yüzden bir yerin ince ayari varda benmi kaçırıyorum acaba

61433 dosyasını indir - download buyur dostum halledersin umarım

Şu sorunun aynısı işte hangi vida kalmış olabilir