Yemek yemeden, kiju hazırlamaya; yolda giderken aniden motorda bi zımbırtının arızalanmasıyla hızlı kanser etme etkisi veren oyun hakkında muhabbeti bu başlık altında sürdürebiliriz
Simulasyonun yegane özellikleri;
Kalıcı ölüm (herhangi bir sebepten öldüğünüzde kaydınız gidiyor)
Aracı tüm parçaları ayrık şasesi ayrık halde toplamaya başlıyorsunuz ve her somundan siz sorumlusunuz
Karbüratörün havayla benzini ne kadar karıştıracağına bile siz karar veriyorsunuz
Modifiye parçaları satın alabilirsiniz
Fleetari’ye tamir edemediğiniz şeyleri tamir ettirebilir, şanzıman oranından bir çok ince ayara yaptırabilirsiniz.
Cumartesi günü saat 10’da rally yarışı var
Drag pisti var ancak event yok, yakında gelecek (0-60 mph 1/4 mile değerlerini görebilirsiniz)
TÜV kadar olmasa da bir muayeneye girip araca plaka almanız gerekiyor
hata etmissin. gercekten cok keyifli bir oyun. kendi aracini topla yarislara katil. vidanjor isi ile ilgilen hatta odun satma bile yapiyorsun. hele birde direksiyon seti varsa oyun cok keyifli. bana kalirsa tekrar al oyunu
Hevesle aldiğım fakat bir türlü uzun soluklu oynayamadığım oyun. Neden niye bilmiyorum, girip 2 tur atıp çıkıyorum. Araba toplama olayı bana çok uzak, hiç o işe girmeyi düşünmüyorum. Zaten depoyu o halde görünce usulca kapıyı kapamışımdır
yanlis hatirlamiyorsam F tusuyla aciyorduk daha sonra 2 tusuyla tamir moduna gecip aletleri kullanabiliyoruz bu esnada ekranda el aleti simgesi cikiyor. daha sonra tekrar 1 tusuna basarak tamir menusunden normale donuyor.