My Summer Car - Ana Konu

Oyununu açtım kontak çevirince ses yok motora baktım kayış yoktu bug’a girdi galiba, şu an araba ölü gibi tık yok.

Haydaa buga girdi galiba birdaha save alipbatayim istersen is çıkışı

Arka raflarda akü ve kayış var onlar bugda değilse takip deneyebilirsin

Soruları hallettim araba çalışır durumda anlamadığım bir sekilde save ye girdiğim zaman bendede kayış yoktu saçma Bir şey kayısı taktım arabayi çalış vaziyette saldim bakarsin reis
https://s2.dosya.tc/server12/qiijlc/61453.html

biraz geç dahil oldum ama alternatör arızası veya kayış kopmuştur. fazla gerdirmeyin

Kayış sağlam tamirci yeni altarnatör satıyor mu satarsa nasıl oluyor tamirciye gittiğimde hiç parça yoktu

Bence senin oyun bug’a girdi, kasabaya gittim geldim aracı zorladım bir sorun yok, save dosyanı sil tekrar yükle, senin oyunun sadece gidip gelme yaptım.

https://www.dosya.tc/server26/y1gd6u/My_Summer_Car.rar.html

alternatör de sağlam o zaman. yeni radyatör alsana belki çözer

1 Beğeni

Saçmalık aşırı saçma benim sana attığım save de denedim simdi hararet yapıyor ama senin bana attiginda hararet falan yok büyük ihtimalle oyundan Bir sey oldu
SORUN ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Birde sorum olucak ben arka çamurluklar ve lokma setini bagaja koydum tamirciye giddim tamirciye girdiğimde bagajda yoktu bulamadim yolda da düşmemiş aracın içine de sıkışmamış onları nasıl bulacağız bilginiz varmı

lokma setini ben yolda düşürmüşüm geri dönerken fark ettim ön koltuğa koymuştum.

Tamamdır dostun çok sağol koltuğun içinden cikti herkese teşekkür ederim

modderlar sesimi duymuş

ecu + turbo gelmiş (tabi modla)

1 Beğeni

Benim kamyonda bu saate benzeyen şey yanıyo lağımı temizleyemiyorum bu işaret ne anlama geliyor bilen varsa yadımcı olabilir mi ?

1 Beğeni

selam, gosterge panelindeki isaret takviye viteste oldugunuz anlamina gelir. Vidanjorun tanki dolu olabilir ve o nedenle calismiyordur.

İşareti anladım halloldu da lağım temizlenmiyor tank boş ama vanayı açıp kontrol ettim .

Yanlis adrese gitmis olabilirmisin ?

Öyleymiş 1 ev sonrasında çalıştı yardımcı olduğun için çok teşekkürler .

Bu oyun g29 ile oynanıyor mu? Bir de % kaç indirim alıyor? 3-5 lira iniyorsa hiç indirim beklemeyelim :smiley:

evet g29 ile oynanabiliyor viteste dahil. cokta iyi kullanimi var. indirim durumunu bilmiyorum

1 Beğeni