My Summer Car - Ana Konu

Arabayi muayeneye goturdum. egsoz -motor- emisyondan kaldi. arac full modifiyeli. cantlara ruzgarliga falan birsey demiyor

O zaman eskileri takmaya mecburuz. Zor iş :smiley:

1 Beğeni

Ben de akü takıyorum yeni hemen boşalıyor. Sorun Aynı mı sende de? Nasıl çözdün yardımcı olurmusun.

Eski akü bozuk sürekli yenilemeniz lazım, yeni aldığınız aküyü de tamamen doldurmanız lazım, yoksa sürekli boşalır.

Çokkkkkk Teşekkür Ederim yeni akü adlım 4 tane takıyorum boşalıyo bende neden aceba dedim deneyeceğim tekrar.

1 Beğeni

bide police den mektup gelmiş saat felan yazıyo ne ile ilgili aceba?

Bi hata yaptın mı polisden falan kaçtın mı? Faturalarını ödüyomusun?

elektrik le birlikte gelmişti bende ikisini de ödedim polise 35 elektrik99

Yeni Akü aldım doldurdum o da boşalıyor neden olabilir aceba offff.,

akuyu 1 ile 2 arasina dusene kadar sarz etmen gerekli. mars bastiginda arac calismiyorsa zorlama cunku sarz olmayacak aku o nedenle arac calisip akuyu kendi sarz edene kadar dikkatli olmalisin.

marş basıyo akü 1 ile 2 arasında 4 5 dk gezdikten sonra stop ediyor yani akü bitiyor tekrar yenileyince çalışıyor göstergeden görüküyor bittiği bir türlü çözemedim

lütfen yardm edermisiniz

kablo baglantisinin tam olarak yapildigindan emin olun

save versem kontrol edermisiniz ?

kesin kablolardan tekini unuttun ya da alternatör bozuk, save at bakalım.

teşekkür ederim sorunu çözdüm alternatör e kablo çekmemişim. başka birşey soracaktım yakıt hava karışımı kaçta olmalı

reis başka sorunum daha çıktı fan belt ses yapıyo değiştirdim hala ses yapıyo akü şarj ediyodu ses yaptıktan sonra etmiyo sorun nedir sence gevşek değil kayış.

kayis ayari yapilmasi gerekli ses cikmamasi lazim.

kayış ayarı yapıyorum aynı ses çıkıyo hala

save atsam yapacak biri yokmu