My Summer Car - Ana Konu

süspansiyon ve el freni ile ilgili sorunu tekrar söküp takarak hallettim. tamirciye gidip broken engine parts repair seçtim ve lastikleri ayarlattım. yine emisyon ve lastikler sorun çıkardı. belki olur diye yeni lastik taktırdım (ralli lastiği) tekrar gittim yine lastik ve emisyon dedi. geri dönerken de yağ bitti araç yandı… herhalde kanser olmamak için oyunu bırakacağım :smiley:

Allah Allah bu kadar sorun çekmemiştik biz ya öyle hatırlıyorum. Ben muayeneden 2. Seferde geçtim, ilk muayeneden. İkinciye girmedim o ayrı :joy::joy:

Bu işlemi ben hiç yapmadım acaba bundan olabilir mi? Araç yapımını izlerken de hiç yapıldığını görmemiştim. Bir de şu soldaki küçük gösterge bende çalışmıyor. Elektrikte de sorun var sanırım.

1 Beğeni

sen dosyanı at ben yaparım aracı.

Anaa dir dur çok pardon yaa, broken parts dan sonra fabrika ayarı seçeneği var ingilizcesi aklıma gelmedi la :joy: onu da seç geçersin muayemeden. La tüh ya nasıl unuttum onu ya

Dostum baştan aşşa yanlış anlamış olabilirsin belki de mevzu yapılmışı bulmak değil. Kendin yapmak, yoksa internette bir sürü save dosyası var.

daha önce topladım şimdi tekrar toplamaya üşeniyorum bozuk araçları tamir etmek daha zevkli, şu oyuna sorun bulma mod’u ekleseler çok iyi olur.

haydaa hemen deneyeceğim umarım olur :smiley:

1 Beğeni

kendim yapamadıktan sonra oyunun anlamı kalmaz ama oynamak istiyosan atabilirim. tam olarak hangi dosyayı atıcam onu da dersen

C:\Users"Username"\AppData\LocalLow\Amistech\My Summer Car

yaparsam nasıl olacağını söylemem merak etme.

Baştan başlamaya üşenip aracı söküp yeniden dizdim. Bu sefer her şey tamam dedim yine baksın etsin diye tamirciye götürdüm adam arabayı bozdu :smiley: marşa basıyorum bir süre sonra akü bitiyor araç elektriksiz kalıyor yeni akülerle denedim yine aynı oldu.

@Ozgur59 save çöp hocam :smiley:

1 Beğeni

Azmin zaferi :rofl:
Sorun yakıt pompasındaymış tamir ettirdim ve plakamı aldım. Fake taxi hazır :rofl: Şimdi sırada yeni parçaları takmak var. Onlar için de muayneye girmek gerekiyor mu?

1 Beğeni

Bir sonraki muayene için posta kutunu kontrol et oyun günüyle 1 ay sonra galiba kutuya gelir indirim kuponuyla hatta. Ekstra muayeneye gerek yok şuan muayeneden geçti araba ama şunu bende merak ediyorum, modifiyeli parçalar ile geçer mi araç?

ben tampon, spoiler falan takıp geçtim sadece filmi muayneden sonra çektim. 1 ay sonraki muayneye de orijinal parçalarla mı girmek lazım acaba?

İşte onu bilmiyoruz kanka :smiley: denemekte fayda var.

Yine bir şeyleri bozmadan modifiye edebilirsem denerim :smiley:

2 gün sonra araba gene bozulacak kanka kasma :smiley: . Serhan abi modifiyeli parça ile geçmişti ama eksozdan dolayı kaldı diye hatırlıyoruz. Şuan sesteyiz konuşuyoruz. Deneyecek hatta şimdi az bekle :smiley:

doğru diyosun :smiley: epey para harcadım biraz biriktirip ne kadar orijinal parça varsa tamir ettireyim diyorum 10000 küsür bir şey tutuyormuş sanırım :smiley:

Valla toplam modifiye parçaları 80k falan tutuyodu. Bide bu arada akü için bir tane yedek al. Şarzda kalsın sürekli , çünkü dinamo yarın bir gün bozulacak, aküsüz kalırsın kapının önünde. Akü de şarz olmuş hali derece 0 ile 1 arasında olması lazım.

alıcam alıcam tamirciye para bayılmaktan yeni parça alamadım kaç gündür :smiley: iş işten geçtikten sonra vandalizm görevi geldi. yaptıktan sonra tamirci %40 indirim yapıyormuş :smiley: boklar biriksin topladıktan sonra gider dökerim istenen yere :smiley:

1 Beğeni