Microsoft Flight Simulator 2024 [Ana Konu]

Depolamayı ya yanlış yazdılar ya da Microsoft hayret edici bir sıkıştırma yöntemi buldu.

1 Beğeni

Artık her şeyi stream etme üzerine kuruyorlar ama bu bizim için felaket de olabilir. Daha çok internete serverlere bağlı kalmak problemleri çözmüyor. Yine sürekli kesinti sıkıntıları olacak. Ama en çok hoşuma giden detay artık dünya arazisinin tamamen mesh olmasıdır. Böylece arazi eğimleriyle Unity’de olduğu gibi oynayabileceğiz. Daha iyi araziler hazırlanacak. Pist eğimleri ve çevresindeki tepeler veya çeşitli şekiller daha yumuşak geçişlerle ayarlanabilecek. Şu an düz dikdörtgen kare atıp geçiliyor heightmap profile vs. hikaye çok aptalca boş bir sistem var.

Ama bu gibi detaylar performansı nasıl etkileyecek o da korkutuyor. Ben şu an kendim sistemimde orta-yüksek ayarda nasıl açacağım bilmiyorum. İyileştiren noktalar var. Yetmeyecek çünkü milyon poligonlu uçaklarla uçmaya çalışıyoruz. Eklenti yapımı maalesef oyun endüstrisi standartlarında henüz ilerlemiyor.

İyi yani yeni başlayanlar çok şanslı olacak. Daha iyi arayüz, yönlendirmeler, uçaklar, dünya haritası, grafikler, kontroller, kariyer sistemi, görevler saymakla bitmeyen iyileştirme var. Saç baş yolduran problemleri başlayınca anlarsınız. :smiley:

2 Ekim’de SDK canlı yayını var. Ondan sonra umarım bir yayın yapabiliriz ama diğer işler yüzünden çok üşeniyorum. Daha PMDG 777 ile düzgün uçuş yapamadım.

1 Beğeni

Bütün CS envanterini satıp 199.99$'lık versiyonunu bugün ön sipariş veriyorum Allah’ın izniyle. Rabbin oynamayı nasip etsin inşallah.

7 Beğeni

yuh ne envanter varmış

3 Beğeni

Üstüne 4 silah ve 8 kasa kaldı. :joy:

3 Beğeni