Microsoft Flight Simulator 2024 [Ana Konu]

efsane gözüküyor kesin almam lazım :smiley:

Uçak uçurmayı becerebilsem kesin alırım.

xbox kolu ile güzel çalışıyor

Giderek oyun mu oluyor yoksa simülatör tutkunları için daha iyi fırsatlar mı getirecek?
Xbox Games Showcase’de Microsoft Flight Simulator 2024 için hem yeni tanıtım videosu yayınlandı hem de çıkış tarihi açıklandı.
:point_right:

2 Beğeni

Xbox
image

Microsoft Store
image

1 Beğeni

Bu aviator sürümünün resmi var mı? Neler olacağının detaylı

Aviator Yükseltmesi
Dünyayı en büyük uçak filomuzla keşfedin ve Microsoft Flight Simulator 2024’te havacılık kariyerinizi sürdürürken simülasyonu yeni zirvelere taşıyın. Aviator Yükseltmesi, Premium Deluxe Edition’daki her şeyi ve 2021 ile 2024 arasında Microsoft Flight Simulator için geliştirilen 30 Microsoft yayınlı Marketplace uçağının tüm filosunu içerir.

yalnızca bu açıklamayı gördüm

resmi olmasada sanırım Microsoft filtresindeki tayyareler dahil

1 Beğeni

Steam sürümü kaç dolar olacak acaba? beklesem mi?

Ya alasım var oyunu ama X-Plane 12 aldım ve uçağı hareket ettirmeyi beceremedim. Acaba bu da böyle zor mu? Beceremezsem param yanmasın.

Valla inan bende bir kaç kez oynamayı denedim ama oynayamadım fakat oyunun grafikleri beni ilgisine çekiyor şimdi de görevler vs olacakmış ondan düşünüyorum.

Olmadı xbox game pass alıcam bir aylık. Becerebilirsem alıcam.

Yani öyle yapmak daha makul gibi :slight_smile:

1 Beğeni

Gamepadla iyi gidiyor oyun

1 Beğeni

oynanış videosu gelmiş

1 Beğeni

Maşallah fiyatlara bak.

Steamden alınmaz umarım xbox’da fiyat artmaz.

4K için bazı oyunlar 32 GB RAM istiyorken, yavaştan buna alışmaya başlıyorduk. Ancak birkaç gün önce Microsoft, sistem gereksinimlerini paylaştı. Bu oyunu oynamayı düşünen kullanıcıların biraz para harcaması gerekecek.

2 Beğeni

64 GB RAM isteyen oyun depolama için 50 GB istiyor. Haritayı RAM’e indiriyor herhalde. Öyle değilse bu oyun SSD’lerin ömrünü yer.

2 Beğeni

İnanmayın bunlara :slight_smile:

1 Beğeni