Kendin Yap / DIY FFB 900° Direksiyon Seti

yardımınız için teşekkürler. EMC nin son sürümü kaç acaba ? free versiyonu varsa atabilir misiniz ?

https://www.youtube.com/watch?v=aYYAbcPKN8g son lite sürümü burda var

EMC pro versiyonu nerden satın alıyoruz ? almakta fayda varmı yoksa lite versiyonla idare etmelimiyim ? @spitintomyjar

1 Beğeni

Lite ile idare etmeni tavsiye ederim. Yani deli gibi iracing oynamıyorsan çok fark ettirecek bir özellik yok proda

anladım teşekkürler

TRY 83.66 7% İndirim | 1000 darbeler 2000 60 1024 artımlı optik Rotary Encoder AB İki fazlı 5-24V artımlı optik döner encoder 600 darbe

Encoder işimi görür mü 600 1000 pulse seçeneği mevcut

600 pulse yeterli oluryor ama fiyat fark etmiyorsa tabi ki 1000 pulse almanı tavsiye ederim. O encoderi alabilirsiniz.

tahmini teslimat ocak 16 diyor aliexpresste. Türkiye’de 125 liraya 600 pulse mevcut direnc.net te.

pardon 150 imiş direnc.net te .

Ben hepsini birden toplamayacağım yavaş yavaş parçaları tedarik ettikten sonra toplamaya başlayacağım 25 tl farkla 1000 pulse daha mantıklı değil mi

1000 almanız daha iyi.

Öncelikle kolay gelsin herkese bende birkaç gün önce böyle bir işe girdim ama masaya nasıl sabitleyeceğimi bulamadım acaba siz nasıl yaptınız

Hocam şimdi 2. Videoyu izledim sizin de , emc 450den sonra kitlemiyor dediniz bunu Arduino yazılımından yapmamız mümkün mu manuel olarak, ne biliyim ilgili satırı bulup oraya kod eklesek fln

FFB çalışıyor mu ? @beetle_juice

Yeni Video yayında!

2 Beğeni

Proda kilitliyor. Ben lite da kitlemiyor diye biliyordum ancak Ferhat Aydın kitlediğini söylüyor :smiley: ben yanlış bakmış olabilirim sadece video için lite kullandım çok uzun zamandır lite kullanmıyorum.

Henüz daha eksikleri yeni aldım hocam yarın fln gelirse bağlantıyı yapacam

Emc de H vites çalışıyor mu şimdi h vites bastım 3d ile yarın birgün bağlantıları yapacam ama emc de vites ile alakalı biter göremedim

pedallar dahil v2 malzeme listesi paylaşırmısın ona göre kontrol edeyim eksiğim fazlam var mı diye

EMC Lite Bağlantı şeması
buton matrixi biraz kafa yoruyor şimdiden kolay gelsin.

1 Beğeni