Bu olayın lövye versiyonu da var mı? (ama kaliteli olsun)
-Tipik bir boeing’ci
Bir yoke hiç fena olmazdı cidden. Sidestick (Logitech 3dpro) ile boeing uçuruyoruz
Gelecekte böyle bir planım var ama Bayaa gelecekte =)
iyi akşamlar assetto corsa da direksiyonu bağladığımda klavyedeki tuşlar çalışmıyor acaba yapmam gereken bir ayar falanmı var yardımcı olursanız çok sevinirim
combine with keyboard diye bişey olması lazım
Ben direkt klavye fare uçuyorum :')
Selamlar, Görüşmeyeli olayı biraz büyüttük =)
Daha önce de söylediğim gibi. Pedallar ve kokpit te bitti. Epey bir yol katettik diye düşünüyorum
Başından beri burada olanlar hatırlarlar nereden başladığımızı. Geldiğimiz noktada;
Base 5nm nominal / 7-8nm peak tork üretmekte,
Pedallar karbon çelik Gaz ve Debriyaj hall effect sensor, Fren ise loadcell ile çalışmakta
Rpm ve vites göstergesi yanında, Yarış bayrak renkleri için rgb ledler mevcut bunların yanında button box, el freni ve vites de var tabi =)
Kokpit te dahil tamamı el yapımı oldu. Yorucu oldu tabiki ama %90i kendi tasarımım olması insani gururlandiriyor
bende de arkadaşlarda olan problemler vardı motor sürücü değiştirdim olmadı kablolamayı tekrar yaptım(en az 4 kere) emc de kullandım wheel config de kullandım sorun çözülmedi yeni arduino aldım onu deneyeceğim yine olmazsa motor değiştireceğim yine de olmazsa pc de değiştirmeyi düşünüyorum. çok daralttı bu konu beni.
motorum ne olduğunu bilmiyorum. Bosh servisinden 12 v matkap motoru isteyince vermişti.
Emc Lite kullanıyorsan ondan dır emc de bir ayar var onu kapatıp açınca çalışıyor bende bi ara senin gibi sürekli olmuyor demiştim bana özelden ulaş halledelim emc lite kurullu olsa buradan söylerdim kurulu değil sen özelden ulaş.
mesaj attım dönüş yapar mısın
Selamlar uzun bir aradan sonra artık kayışlı sistemler için yaptığım son wheelbase ile tekrar karşınızdayım.
acelesi yoksa biraz bekle kaliteli bişey tasarlıyorum
Merhaba ben ffb direksiyon seti videonuzu izleyerek bir direksiyon seti yaptım. Her şey gayet iyi çalışıyor pedallar ve encoder olması gerektiği gibi ancak motor sadece sağa çevirmeme tepki gösteriyor yani sola döndürmeye çalıştığımda duruyor ve tepki vermiyor, bu neden olabilir?
aldığım motor sürücü bu
Merhaba, bağlantılarınızın doğru olduğundan eminseniz BTS’yi kontrol etmenizi öneririm.
Abi selamün aleyküm ben pedalla vitesleri yaptım sadece direksiyon kaldı onuda hazırladım 600 pulse encoder alcam robotistandan ama ben motor sürücü kullanmayacağım yani ffb siz yapacagim bende 5 tane 775 motor var ama gt2 carklar 150 tl 2 tane lazim 300 tl mator surucu 110 tl maliyetli yani yapamayacagim oyuzden 600 darbelik bir encoderle ffbsiz direksiyon yapabilirmiyim geri sarma mekanizmasini yayla yaptim.
Yapabilirsin Furkan. Zaten o saydığın malzemelerin hiçbirini ffb yapımında artık kullanmıyoruz kullanımını da tavsiye etmiyoruz
Saol abi 3 gune gelir encoder gelince bir daha iletisime gecebilirmiyiz