GTA V - Ana Konu

Dh ölücüleri demişken … :sweat_smile: :sweat_smile:

2 Beğeni

80 gb * 350 hesap…
sağlam internet

1 Beğeni

tekrar indirmesine gerek yok :smiley: aslında epicten girince eğer oyun kurulu ve kopyalanmışsa yüklü gösteriyor

2 Beğeni

1 kere indirmen yetiyor :smiley:

1 Beğeni

Adamın İşallah la yaptığı şeye bak ya

1 Beğeni

Şu bedava olayı kalksın artık satanları duydun ben aldım bitane indirmedim küptüphanede duruyor gta v oyunu gerçi gta nın her oyunu güzel acaba gta vı nasıl olcak. Merak ediyorum.

bu oyunu bende epicden aldım da ne kurdum nede baktım… şimdi ben oyunu aktif etmek için 21 i ne kadar indirmem ve başka bir aktivasyon falan mı yapmam gerekiyor. oynayacağımı pek sanmıyorum sonuçta yıllar önce PS de oynamıştım hikaye modunu…

1 Beğeni

sonsuza dek senindir artık oyunu indirip kurmana gerek yok kütüphanene eklendiysa

3 Beğeni

rage.mp modunda text bazlı roleplay sunucuları açılıyor, tavsiye ederim.

GTA V, PlayStation 5 için 2021 yılında “expanded and enhanced” yani genişletilmiş ve geliştirilmiş olarak çıkacak. GTA Online aynı şekilde ücretsiz sunulacak. PS4’te sahip olanlar bundan yararlanacak.

la yeter da r* neymiş şu gta 5 bitmedi gitti. çıkart 2021 yılında bully 2 onu oynayalım.

PS5 çıkana kadar GTA V PS4 sahiplerine her 1 milyon dolar vereceklermiş.

Ulan yıl oldu 2020, 2021’e gireceğiz daha 2013 yapımı oyunu salmadılar gitti…

Bari zamanında Online uğruna çöpe atılmış Las Venturas ve San Fierro’da geçen hikaye paketlerini çıkartsalar ya da North Yankton’u doğru düzgün ekleseler.

2 Beğeni

Haydaa biz gta 6 dan bahsedilir diyorduk hala ne gta 5 i ya

Arkadaşlar ps5 için gta online genişleme haritasından bahsediliyor. Bu bizler için de gelir mi?

3 Beğeni

sadece ps5 ile sınırlandıracaklarını sanmam şaçma olurdu o yüzden ihtimal olarak yüksek gibi
Tabi benimki tamamen yorum oldu okuyunca kızacak arkadaşlar olabilir şimdiden özür diliyorum :grin:

1 Beğeni

Bir süreliğine konsollara özel kalabilir.Rockstar her zaman konsollara öncelik verir çünkü.Ama daha sonrasında illa ki PC’ye çıkar.Hele ki online bir mod olduğu için PC’den gelecek kazancı göz ardı etmezler.Mevcut nesil konsollara gelir mi bilemiyorum,teknik açıdan bir farkı vs olursa gelmeyebilir.

1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba, online’da bunker sahibiyim. 500 bin dolarlık mal var elimde. Ama uzağa teslimat da yakına teslimat da seçsem hep birden fazla araç veriyor ama ben tek oynadığım için zamanı yetiştiremiyorum. Malı tek teslim etmem mümkün değil mi nasıl yapacam şimdi bilmiyorum.

Tır çıkarsa teslim edebilme şansın var. Onun dışında tek başına teslimat şansın pek yok. Ben uzak yere tır ile çok rahat teslim ediyordum. Bunker’ın konumu da önemli uzak teslimat için .