Tır derken mobile operation center mi kardeşim ondan da var tırı biz seçebiliyor muyuz acaba sana nasıl tır çıkıyor mesela
teslimat aracını seçemiyorsun oyun kafasına göre veriyor, bu arada yakını seçsen dahil tek araç vermeyebilir. mobil operation centerın satış aracı ile bağlantısı yok. tek başına oynuyorsan en mantıklı işlem gece klübü alman bu sayede supply çekmeden gece klübü içinden satın aldığın stafflar otomatik mekanlarını çalıştırıp gece klübü depolarında tutuyor ve miktar ne olursa olsun tek araç ile satabiliyorsun. tabi warstocktan satış için minibüs kamyonet ve kamyon alman gerekiyor. gta onlineda tek başına para kazanmanın en iyi yöntemlerinden biri de cocain fabrikası alman olabilir geliştirmelerini yaptıktan sonra satış başına 420k kazandırıyor. tek başına satman yinede arada zor olabilir.
Verdiğiniz güzel bilgiler için çok teşekkür ederim, sevgiler.
naptın kamçıcıyu uçak motoruna mı kaptırdın?
Kamsci pushback yaparken gaz koluna yaslanmışım…
Olayla benim alakam yok hala ismim geçiyo anlamıyorum ki F1 de takımımın karşısına çıkın ve parçalanın.
öncelikle selamun aleykum beyler bı sorunum olacak yardımcı olursanız sevınırım. Şimdi ben epic gamesden gta 5 almıstım yukledım onuyorum bugünde steamden gta 5 i aldım ama ındırmek ıstemıyorum 1 hafta sürüyor diye bu epic gamesdekı dosyaları kopyalayaıp steame falan atamazmıyız
gta 5 klasörünü hangi sürücüye yüklüyorsan steamapps common içine at sonra sağ tık doğrula yap veya direkt oyuna tıkla otomatik yapar.
attım doğrulamaya bastım ama gene 87.4 gb dıyo
Steam’de 1 dk falan indirme yapsın sonra indirmeyi durdurup Steam’ı görev yöneticisinden kapatın ve Epic’deki dosyaları indirmeye çalıştığı ilgili klasöre atıp indirmeyi devam ettirin böyle olması lazım.
dolar olmuş 10 lira görmesin benim pc kasar.
Durmuyor, azimle satmaya devam ediyor online sayesinde. 2020 yılında sadece Birleşik Krallık’teki satış rakamı 1,127,222
Bu gidişle yenisi zor gelir
Bir de şu hatayı çözelerdi iyiydi
Sadece sığınak (bunker) için değil, yeni gelen soygun hazırlık görevlerinde de geçerli. Sorun zaten 3 ay öncesine falan dayanıyormuş, ben bu ay hariç en son yazın girdiğimden bilmiyorum. Herhalde hiç test etmemişler, bunu bildirmeye dahi gerek yok, çok bariz bir hata. Yani yeni gelen görevlerde dahi böyle kritik bir hata oluyorsa durum vahim. Arkadaşla yeni gelen soygun hazırlıklarında birebir üstteki sorunu yaşadık, bir de hatadan dolayı sunucu değiştirince görevi yaptık saydı. Yıllardır GTA V oynarım, sunucu sorunları hep vardı ancak böyle hatalar yok denecek kadar azdı. Herhalde artık saldılar ki oyunu ücretsiz yapmalarından belliydi bazı şeyleri gözden çıkardıkları.