Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition

Neler Yapacaklarmış

Bununda Online Cıkarıp Sömürür İyice

Eski orijinal oyunlar Rockstar Store’a yeniden eklencekmiş. The Definitive alanlara orjinal oyunlar hediye edilecekmiş.

2 Beğeni

Oyunu zorla aldırmaya çalışıyorlar :smiley: 18 Kasım 2021 Newswire.

1 Beğeni

Ama sadece kendi mağazalarında… Olmuyor işte zar zor toparladılar üçleme çıktığında kaç gün satılamadı tekrar ekstra satın alanlar bile korsan indirmek zorunda kaldılar. Hem beceremiyorlar hem de hoş olmayan launchere zorluyorlar. Salın becerebilenlere bu işi. EA bile seve seve geri döndü Steam’e.

6 Beğeni

GTA Hayranları, ‘Kendi San Andreas Remaster’ Oyunlarını Geliştirmeye Başladı

5 Beğeni

Grafik modları daha gerçekçi duruyor :smiley:

8 Beğeni

E gta 6 videosu sızmış :smiley:

1 Beğeni

Güldüm valla tutamadım :face_with_hand_over_mouth:

HORT!!!

Oyun dünyasının belkide en büyük hayal kırıklıklarından biri olan GTA Trilogy: The Definitive Edition, uzun bekleyişin ardından sonunda mobil cihazlara geliyor. 14 Aralık’tan itibaren Netflix kullanıcılarına özel olan Netflix Games kütüphanesinden (Android/iOS) indirebilirsiniz.

https://about.netflix.com/en/news/grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition-arrives-on-netflix

1 Beğeni

zort :smiley: gerçekten bir efsane ancak bu kadar batabilirdi :smiley: bir bunlara bak bir de mafia 1in remakesine bak…

zaten oyun mobil tarafında gayet iyi durumda. Ne gerek vardı mobile getirmeye bir daha…

4 Beğeni

onu da bozmak için :smiley:

1 Beğeni

Bu arada oyunun yapımcılığı Grove Street Games isimli sözde oyun firmasından Netflix’e geçmiş, onlarda ilk iş olarak aydınlatma gibi şeyleri değiştirerek orijinal oyunlardaki renklere yakın bir renk bulmaya çalışmışlar (başarılı olmuşlar gibi gözüküyor)

Ayrıca yine orijinal oyunlarda olan sis olayını da geri getirmişler.

3 Beğeni

Her ay boşu boşuna 100 küsur lira kesiyodu izlemiyodum neredeyse hiç Netflix, illa izlerim diye de iptal etmiyodum bı türlü, bı işe yaricak sonunda deneriz :smiley:

2 Beğeni

An itibariyle GTA 3, GTA VC ve GTA SA’yı Android/iOS cihazlarınızda oynayabilirsiniz, herkese iyi oyunlar :slightly_smiling_face:

Netflix’e de eklenmiş.

1 Beğeni

Zaten sadece Netflix’e eklendi :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Oyuna girince netflix aboneliği ile mi giriş istiyor

1 Beğeni

Normal →

Netflix →

Netflix mobil uygulama içerisinden de erişilebiliyor.

1 Beğeni

Bende onu dedim zaten hocam Netflix için sadece ,Google playdan inmesi birşeyi değiştirmiyor Netflix ile giriş yapılıyor ( bende öyle gözüküyor Google Play’de)

1 Beğeni