Neler Yapacaklarmış
Bununda Online Cıkarıp Sömürür İyice
Eski orijinal oyunlar Rockstar Store’a yeniden eklencekmiş. The Definitive alanlara orjinal oyunlar hediye edilecekmiş.
Ama sadece kendi mağazalarında… Olmuyor işte zar zor toparladılar üçleme çıktığında kaç gün satılamadı tekrar ekstra satın alanlar bile korsan indirmek zorunda kaldılar. Hem beceremiyorlar hem de hoş olmayan launchere zorluyorlar. Salın becerebilenlere bu işi. EA bile seve seve geri döndü Steam’e.
E gta 6 videosu sızmış
Güldüm valla tutamadım
HORT!!!
Oyun dünyasının belkide en büyük hayal kırıklıklarından biri olan GTA Trilogy: The Definitive Edition, uzun bekleyişin ardından sonunda mobil cihazlara geliyor. 14 Aralık’tan itibaren Netflix kullanıcılarına özel olan Netflix Games kütüphanesinden (Android/iOS) indirebilirsiniz.
zort gerçekten bir efsane ancak bu kadar batabilirdi
bir bunlara bak bir de mafia 1in remakesine bak…
zaten oyun mobil tarafında gayet iyi durumda. Ne gerek vardı mobile getirmeye bir daha…
onu da bozmak için
Bu arada oyunun yapımcılığı Grove Street Games isimli sözde oyun firmasından Netflix’e geçmiş, onlarda ilk iş olarak aydınlatma gibi şeyleri değiştirerek orijinal oyunlardaki renklere yakın bir renk bulmaya çalışmışlar (başarılı olmuşlar gibi gözüküyor)
Ayrıca yine orijinal oyunlarda olan sis olayını da geri getirmişler.
Her ay boşu boşuna 100 küsur lira kesiyodu izlemiyodum neredeyse hiç Netflix, illa izlerim diye de iptal etmiyodum bı türlü, bı işe yaricak sonunda deneriz
An itibariyle GTA 3, GTA VC ve GTA SA’yı Android/iOS cihazlarınızda oynayabilirsiniz, herkese iyi oyunlar
Netflix’e de eklenmiş.
Zaten sadece Netflix’e eklendi
Oyuna girince netflix aboneliği ile mi giriş istiyor
Bende onu dedim zaten hocam Netflix için sadece ,Google playdan inmesi birşeyi değiştirmiyor Netflix ile giriş yapılıyor ( bende öyle gözüküyor Google Play’de)