Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition

O kadar doğru ki. Bende malum yolla indirip oynadım üç oyunu da denedim 1 saat sürdü geri sildim.Kesinlikle fiyatını haketmiyor. Resmen sanki şirkette 10 kişilik bir grup oluşturmuşlar bu 3 oyunun texturelerini değiştirin definitive edition olarak piyasa sürün demişler.Definitive editionla falan alakası yok bence. Böyle definitive edition mu olur. Bari bugları düzeltseydiniz o da yok. Söz konusu definitive edition ise MAFİA DEFEİNİTİVE EDİTİON diyorum.Bu arada GTA 6 ile ilgili bahsettiği durumun gerçekleşme ihtamli de üzücü.

3 Beğeni

Cidden rezalet…
Hepsi kötü ama en kötüsü San Andreas olmuş :confused:

1 Beğeni

Paranın ve reklamın getirdiği özgüven işte ne yaparlarsa yapsınlar derme çatma da olsa para verip alacak enayi çok onlar için :smiley: Biz buna enternasyonal emcükleme diyoruz.

6 Beğeni

GTA trilogy konusu kapalı olduğundan dolayı buraya atayım dedim.

https://www.google.com/amp/s/www.webtekno.com/haber/amp/117145

3 Beğeni

Niyeyse birtek gta 3 gözüme hoş geldi.:neutral_face:
Bazı yerlere baktığınızda güzel duruyor ama sesler ve animasyonların aynı kalması canınızı sıkıyor.
Edit:La kim demişti tommy recep ivedik oldu diye.
Adamın boynundan altına kıro gibi kıl çıkartmışlar…

3 Beğeni

Böyle olacağını biliyordum ya. 20 yıllık oyunları her yeni konsol satışa girdiğinde süsleyip püsleyip tekrar satışa sunuyorlar… Oynanışı iyileştirmeye dair hiç bir şey yok. 20 yıldır diyoruz ki, Vice City, dört yanı deniz, Tommy dahil hiç kimse yüzemiyor. Bari Allah Kur’an peygamber aşkına bu mantık hatasını düzeltselerdi.

2 Beğeni

Öyle deme krdşm o zamanlarda köpekbalıkları geziyordu o yüzden kimse yüzemiyordu(!)

3 Beğeni

Yüzülmüyor ama harita kadar halk plajı var jdjdjdjjd

4 Beğeni

Adamlar hangi kafayla yapmışlar bunları rezalet ya onu geçtim eski oyunları storeden kaldırmışlar ki yeni çıkardıkları paketi almaya mecbur kalsınlar diye 529 TL nedir arkadaş 2021 yılında yeni oyun yapmıyorsun var olanı güncelliyorsun neymiş DLSS,RTX vs getirdik getirdin de ne oldu hiç bir şeye benzemiyor daha çok şey yazılırda burda yarım kalsın…

2 Beğeni

Huzur içinde yat GTA…

1 Beğeni
1 Beğeni

reklam olmasın ama Enis kirazoğlunun GTA trilogy hakkında çektiği videoyu izledim adam ne dese haklı.
Ben hayatımda bu kadar berbat bir oyun serisi görmedim ya. Arkadaş sen rdr2 yi yapan firmasın en çok satan oyun serisi unvanını elinde bulunduran firmasın GTA 5 gibi bir başyapıt yapan firmasın ne bu rezalet a*

4 Beğeni

Birde Helikopter Sürüşü Ve Nişan Aimi Berbat

1 Beğeni

Rockstar kendine saygı duyuyorsa Steame çıkarmasın.
https://steamdb.info/sub/11902/

2 Beğeni

Birde Bu Oyunu Babası Yapmış Gibi Savunanlar Var Bir Tane Yayıncının Chatine Bu Oyun 530 TL Etmez Diyince Sen Oyun Alma Dedi

1 Beğeni

Hiç takma bile.

1 Beğeni
5 Beğeni

araba suriyeli gibi :joy: :rofl:

5 Beğeni
1 Beğeni

otuzbir …

6 Beğeni