Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition

07:46’dan itibaren o övüp övüp bitiremediğiniz üçleme ile ilgili en akla mantığa sığan yorumu dinlersiniz artık :slight_smile: Rockstarın biz zaten remastered yapacağız demesi onu haklı kılmaz. O zaman herkes aynı şeyi yapsın. Mesela bir adam çıksın ben oyun yapıyorum desin ama yarısını yetiştiremeyeceğim desin. Oyun çıkınca da ee bu oyunun yarısı nerde diyelim adam da desin ki ee ben dedim ya oyunun yarısı yetişmeyecek diye :smiley: :smiley: Enis başgan yine haklısın…

10 Beğeni
Ben
  • Alırım
  • Almam

0 oylayanlar

11 kasımı bekleyeceğiz, oynanışı göreceğiz son yorum o zaman söylenir.Ama take2nun modlara karşı agresifliğinin sebebini anlayan anlamıştı zaten.
Rockstar ayağına sıktı cidden önceden duyurarak.
Üzülmeye gerek yok sonuçta gezginler vs.hala duruyor.:upside_down_face:

3 Beğeni

Millete boyundan büyük laflar atma da ne yaparsan yap yoda :smiley:

4 Beğeni

Çok basit tabiri caizse Bilal’e anlatır gibi anlatmış.

3 Beğeni

5 Beğeni

Parmaklara bak. Adeta bir dolllma :wave:

image

Ne günlere kaldık :smiley:

12 Beğeni

koskoca italyan mafya babası, bana göre tony montanadan bile daha tassssssss**lı bir karakter remaster versiyonunda hint dizilerinde bilgisayarı fairy ile yıkanmış damat gibi görünüyor aw çok kötü. söyleyemeden geçemeyecem smxcmskdf

7 Beğeni

GTA The Trilogy: The Definitive Edition
:-1:

5 Beğeni

San Andreas DE ağaçları vs Red Dead Redemption 2 ağaçları :camera_flash:

5 Beğeni

İşin komik tarafı Trilogy serisi çıkacağı için tüm GTA oyunlarını (eski olanlar) Steam’den kaldırmaları. Yanlış politika.

3 Beğeni

Hayaller / Gerçekler

14 Beğeni

asfadsfadsafsdsaf

Upscale et textureleri AI ile ziple uploadla. Rockstar… Dan amca nerdesin. Metacritic 0.9 oyuncu hehehe. Beter olsunlar. Oyunda sis yok daha ne olsun:D map tumden full hd gözüküyor. Zaten baştaki elemanın ayrılması tüm geleceği bitirmişti. Örneğin online updateleri. GTA 6 zaten umrumda değildi :smiley: çünkü rezil çıkacak o da.

4 Beğeni

ana konu kapalı olduğu için buraya atıyorum, böyle rezalet yapılamaz ya

2 Beğeni

Bir oyunun “YENİDEN DÜZENLENMESİ” o oyunun hangi yıllarda yayımlandığına bakılarak halledilmelidir bence. Malazgirtten kalma oyunların hiçbir şeyini değiştirmeden makyajlamak rezaleeet hiçbir anlamı yok.

Aşağıdaki örnek her ne kadar sinema konseptinde olsa da modüler sisteme çevrildiği taktirde tam olarak U2 Definitive Editiondur aksini iddia eden de net fedöcüdür.

Eski oyunlar düzenlenecekse böyle düzenlensin/yenilensin. Cidden komik duruma düşmenin anlamı yok ya.

12 Beğeni

:moyai: :moyai: :moyai:

3 Beğeni

Bir efsanenin içine nasıl z*çılır…

6 Beğeni