Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition

ÜÇ EFSANE GTA OYUNU GERİ DÖNÜYOR

Rockstar Games, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas’ın yenilenmiş versiyonlarını içeren Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition’ı duyurdu. Ayrıca bu ay Rockstar Games için çok özel çünkü Grand Theft Auto III’ün orijinal çıkışından bu yana 20 yıl geçti. Her ne kadar tanıtım videosunda bu üç oyundan herhangi bir görüntü paylaşılmamış olsa da sevdiğimiz GTA oyunlarının tasarımlarını görmek ve oyunun yakında çıkacağını bilmek biz oyuncuları heyecanlandırıyor :heart_eyes:

FBL8J3hXEAITnY8.jpeg

Rockstar Games, Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition’ın sıradan bir ‘remaster’ yerine, daha kapsamlı yenilikler içerdiğini belirtti :eyes:

Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition’ın bu yılın ilerleyen aylarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch ve bilgisayarlara geleceğini duyuran Rockstar, üçlemenin 2022 başında iOS ve Android platformlarına da geleceğini müjdeledi. GTA Trilogy: The Definitive Edition, üç oyun için grafik iyileştirmeler ve modern oyun geliştirmeleri dahil olmak üzere kapsamlı yükseltmeler sunarken, orijinallerin klasik görünümünü ve hissini korumaya devam edecek.

Ayrıca bu yenilenmiş üçlemenin çıkışına hazırlık yapmak için önümüzdeki haftalarda 3 oyunun da eski sürümlerinin dijital marketlerden kaldırılacağını açıklayan Rockstar, görünüşe göre hazırladığı ‘remaster’ paketine oldukça güveniyor :eyes:


9 Beğeni

Umarım gerçek olurda gta 4 üvey evlat gibi kaldı.
Gerçi gta 4ün grafikleri ve fizikleri hala daha idare eder remastera gerek yok.:smiley:

6 Beğeni

Eyy rockstar GTA 5 ten dünyanın parasını kazandın yapsaydın ya 3 tane oyuna Remake. Remastered nedir ya

5 Beğeni

yemez kardeş yemez :smile:

2 Beğeni

Klasik oyunların Unreal Engine ile remaster halleri olacak ama mobil için de çıkacağından çok da şey etmemek lazım. “Eski klasik grafiklerin ve animasyonların modern dokunuşlarla günümüze kazandırılması”

3 Beğeni

GTA6 çıktığında GTA5 gibi piyasayı sallaması gerek ve biz insanlar “bunca yıl beklememize deydi” diyecek kadar güzel olması lazım. Çünkü GTA6, GTA5 in sıradan bir geliştirilmiş kopyası olmaması gerek, aksine tamamen farklı ve bambaşka bir oyun olması lazım (araç lisanları, fizik, efektler, vb).

  1. sorunun cevabına gelirsek; Rockstar GTA6 yı geliştirirken başka bir işle meşgul olmamak için belki de oyunların yapımını başka bir şirkete devretmiştir ve bu yüzden kendi oyun motorunda yapılmıyordur
  2. sorunun cevabına gelirsek; Rockstar ilk kez remastered yaptığı için habersizce aniden duyurup piyasaya sürerek bizlerin kalbini kazanmak istiyordur ve malum GTA6 çıkmadığı için bir kaç yıl bunla oyalamaya çalışıyordur
5 Beğeni

Olabilir sonuçta Rockstar’ın birçok ekibi var ana ekipler GTA 6 ile uğraşırken küçük ekipler bu tarz işlerle uğraşıyor tahminimce. Umarım haberler doğrudur :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Ekiplere buradan bakabilirsiniz.

https://www.rockstartr.com/rockstar-games-tum-resmi-studyolar/

Bildiğim kadarıyla Trilogy Remastered, Rockstar Dundee ekibi tarafından yapılıyor.

4 Beğeni

Bir söylentiye göre resmi duyuru 19 Ağustos’ta yani yarın yapılacak :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Tommy ile Cj’nin tipi tam olmamış sanki animasyon programında tasarlamışlar gibi duruyor :blush:

3 Beğeni

:slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Hiç gerçekçi bir haber değil. Rage engine varken neden ue engine ile yapsınlar ki? Ayrıca rockstar çıkışından 3 yıl önce oyunları duyurur genellikle.kisaca yine aynı yalan yine aynı haber…

1 Beğeni

İyide birçok ünlü ve güvenilir kaynak haberi doğruladı. Zaten geçen sene 3 tane oyunu yenilediklerini resmi olarak açıklamışlardı diye hatırlıyorum :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

“Remaster’lar için sahip olduğu kolaylık ve hız nedeniyle Unreal Engine’de yapılıyor. Rockstar Dundee adlı bu projeye liderlik eden stüdyonun bu konuda tecrübesi de var.”

Yabancı bir GTA forumunda paylaşılan yazı :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Niko için söyleyebileceğim tek şey var…

Süreyya hanımın muhteşem değişimi; :rofl:

4 Beğeni

Bakalım bugün resmi duyurusu yapılacak mı :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Tommy

:d

3 Beğeni

images.jpeg-33

2 Beğeni

images (82)

5 Beğeni

Bildiğin herhangi bir gelişme var mı @BabyYoda hocam ?