Hocam sadece Netflix versiyonu değil normal versiyonu da çıkış yaptı, eğer paralı olanı alıp indirirsen normal bir şekilde oynayabiliyorsun ama ücretsiz olanı indirirsen Netflix hesabınla giriş yapman gerekiyor
Benim Google Play’de sorun var sanırım hâlâ eski sürüm gösteriyor , Netflix’ten deneyeceğim kolla bağlayıp bakalım teşekkürler hocam
GTA Vice City Nextgen Edition | Launch Trailer - YouTube
take twonun yayından kaldırdığı mod
gta 4 motorunun üstüne yapıldı. Adamlara helal olsun take two ya rağmen modu yayınlıyorlar.
(link açıklama kısmında mevcut)
adamlar mod yapıyor bunlar engel oluyor
Take-Two Kadar Paragöz Ve Modlara Düşman Bir Firma Yok Üstelik Türkçe Yamalara Bile Telif Atıyorlar Madem İstemiyorsun Ozaman Kendileri Getirsin Rdr2 Ve Gta 5 E Türkçe Dil Desteğini.Birtek Ücretli Çeviriler Değil Ücretsiz Tr Yamalarınada Telif Attı.
Cidden GTA gibi büyük bir yapım olmasa 5 kuruş kazandırılmaz bunlara.
Aynen Öyle Hocam ayda 1000-1500 Dolar Para Verse Türkiyede Çeviri Yapabilecek Bir Sürü Çeviri Firması Bulurdu Take Two Firmasına Koymaz Zaten 1000 Dolar Onlar İçin Çay Parası Zaten
Türkçe dil desteği dediniz yine küplere bindim. Böyle bir firmanın 200 milyon kopya satan oyununda (GTA5) 13 dil desteklemesi inanılır gibi değil. Umarım GTA6 da türkçe dil desteği olur. Seslendirmeye gerek yok arayüz ve altyazı olsa yeterli.
Gta 6 İçinde Getireceklerini Sanmıyorum 2015 Senesinde Gta 5 PC Yeni Çıktığında İmza Kampanyası Yapılmıştı Türkçe Dil Desteği İçin Bir Sürü Türk Oyuncu İmza Verdi Gene Türkçe Dil Desteği Getirmediler.Yani Hocam Gta 6 Çıktığında 90-100 Küsür Dolar Para Vereceksek Kendi Dilimizinde Olmasını İstemek Hakkımızdır. Haa Yapmıyorlarsada Çeviri Yapanlarada Telif Atıp Engel Olmayacak.
Türk lirasının değeri yok bütün ülke Gta 6 alsa bile gelmez o Türkçe desteği adamlar alacağı paraya bakıyor. Türk oyuncunun rockstara getirisi ne olabilir adamlar öyle düşünüyor.
tamamen yapımcının puştluğu, bazı ps5 özel oyunları dublajla çıkıyor ki ps5 oynayan daha az ve oyunları pahalı, şimdi mena dolar olduk tl ile işleri yok ve ön sipariş açılınca hemen alacak bir sürü Türk var, kimse gta korsanı ile uğraşmaz, yamaya telif atmak büyük şeyliktir… anladınız siz.
Rockstar ve ubisoft Türklere karşı ırkçılık yapan bir firma. Ubisoftun oyunları Türkiye de çok sattığı hâlde oyunlara Türkçe getirmiyor. Ac shadowsun ön siparişi PlayStation Türkiye mağazasında yine çok satanlar listesinde yer aldı. Bizim millette niyeyse alıyor. Aslında almaması lazım ama…
İşin ilginç yanı, Ubisoft Connect yıllardır Türkçe arayüze sahip. Bu size yeter mesajı mı vermeye çalışıyorlar, anlamak güç. Rockstar da reklama gelince Türkçeyi hatırlıyor nedense.
Ubisoft için işler biraz karışık.Ac shadowsta iyi çıkmazsa satılabileceğı konuşuluyor.
Türkçe dil desteği konu olmuş bende yorum yapmak istiyorum; Gerçekten bende deliriyorum. Daha geçen gün Rockstar Çinliler için toplanabilir öğe getirmişler. GTAyı Çinliler mi daha çok oynuyor yoksa Türkler mi sorarım size. Rockstar maalesef Çine Türklerden daha fazla önem veriyor. Türkçe dil desteği eklemek ne kadar zor ? Rockstar lazandığı parasının %10 bakın %50 demiyorum %10 hadi %15ini kullansa zaten kadroya İngilizce bilen Türkler yada Türkçe bilen Amerikalılar alırlar. Yani ekstra Türkçe bilmesine gerek yok. Dublajı geçtim Türkçe dil desteği olmalı en azından. Bunu sadece Rockstar games için demiyorum. Her oyun için mesala EA Games. En dandik oyunlarda bile Türkçe dil desteği oluyor ama GTA Vde Türkçe dil desteği yok muhtemelen GTA VIdede Türkçe dil desteği olmayacak. Maalesef buyük oyun firmaması bizi düşünmemesi bize değer vermemesi çok acı. Aslında Tüm Türkler birleşip bu tarz oyunlara Türkçe yok diye kötü yorum atıp hiç bir türkde oyunu satın almayacak oynamayacak. O zaman eklenir anca. Ama gör gelelim ki play storede çok var “Türkçe olmadığı için yıldız düşürmeyin.” diye yani bu durum bütün Türkleri etkilemiyor maalesef.
yalnız o link sakat gibi kaldırabilirim.
@HasanOfke linki kaldırdıysan postunu da kaldır. Milletin kafa karışmasın.
Türkçe Dil Desteği Oyun Maliyetinin 1000 de 1 i Bile Etmez. Ayrıca Korsan Oyunun Evi Olan Rusyanın Bile Dili Var. Hep Ruslar Kırıyor Oyunları.Ayrıca Türkçe Dil Desteği Olursa Türkiyede Daha Fazla Satış Olur.Hadi Madem Dil Desteği Yok Ozaman Türkçe Yamalara Telif Atıp Engel Olmayacak.80-100 Dolar Para Vericeksek Türkçe Dil Desteğide Hakkımız.Oyunları Kıran Crackleyen Ruslara Gelince Şapur Şupur Türklere Gelince Yarrabi Şükür.
Hocam Kadroya Türkçe İle Adam Almasına Gerek Bile Yok Türkiyede 2-3 Bin Dolar Verse Bitane Çeviri Ekibinede Yaptırabilir.Cyberpunk 2077 De Öyle Gelmişti Kadroda Türkçe İle Alakalı Ekip Yok Türkiyede Bitane Çeviri Ekibine Yaptırmıştı Cd Project cyberpunk 2077 Türkçe Dil Desteğini
Oda olabilir. 2 3 bin dolar bize fazla gibi gelsede rockstar için hiç bir şey. Şirket GTA 5den 50Milyon dolardan fazla kazanmıştı. Ama Türkçe dil desteğini çok görüyorlar.