Forza Horizon 5 [ana konu]

Game Pass ile oynayanlara güncelleme yok mu? dün bakamadım az önce PC’yi açtım gelen bir şey yok.

Edit: MS’ye güncelleme gelmiş onu güncelledikten sonra FH5 güncelleme butonu gözüktü indiriyorum şimdi.

Bana dün geldi 5.3 gb.Ben de gampassle oynuyorum.

2 Beğeni

Hayır (10krtkr)

Dikiz Aynasının kalitesine bakın ağalar muazzam bir kalite :heart_eyes: :heart_eyes:

F-Max Dashboard :no_mouth:

4 Beğeni

YA AĞA ALLAH AŞKINA BU NEDİR BE KARDEŞİM ? YAPACAĞINIZ OYUNU S/KEY/M BÜTÜN KEYFİM TADIM KAÇTI. BU OYUN RESMEN CYBERPUNK 2077 V2 VAKASI OLMUŞ. BU NEDİR ARKADAŞ HARBİ TAM BİR KAHKAHALIK DURUM SİNİRDEN GÜLÜYORUM ASFGHJGASJFHDGHDFASKHJDGAHJF

4 Beğeni

Hadi hayırlı olsun :smiley:

Zenginliğin ilk adımını attık

NOT: Para bitti hsdfaghjfds

6 Beğeni

Pc için göz kanatan ağaçlar düzeldi mi notlarda low res for ultra pc diyor ama ben genel düzeltme var mı anlamadım yayınlara bakıyorum halen çamur gibi.

Çoğu ayar yüksekte (High) oynuyorum son güncellemeden sonra da uzaktaki çimenler falan bulanıktı. Daha üstüne Vram yetmiyor, 6 GB’nin %80-90 arasını kullanıyor bu şekilde. Bir tehlike işaretinden atlarken de çevre geç yükleniyor.

Görsel sorunlar vallah devam ediyor yani normal değil.

4 Beğeni

En son getirdikleri güncellemelerde long distance mesafesindeki pastelimsi dokuları yükleyemem olayını bir nebze düzeltmişler. Ama oyunu oturum kapatmadan uzun süre oynadığınızda ekran kartı bir noktadan sonra VRAM hatası yiyor ve dokular yüklenmemeye devam ediyor. Bir de adamların yılbaşı tatilleri olacak adım adım gidiyorlar. Ondan önce bir grafik ile alakalı biraz daha iyileştirme yaparlarsa insanlar için iyi olur. Eksikleri var bekleyeceğiz malesef

Bu evin özelliği neydi ki?

Şu hızlı seyahati açan evi alayım dedim 2M isteyince değmez dedim zaten evler arası hızlı seyahat yapabiliyoruz.

Her gün giriş yapınca şans çarkı veriyor

Bunu normalde yapmaları lazım ilk başlarda ufak şeyler verip her gün eksiksiz giriş yaptıkça ödüller katlanarak artarak daha iyi şeyler verebilirdi. Hediye paketi olarak Pinata şeklinde verilip onu parçaladığımızda efsanevi araç falan düşse güzel olurdu :smiley:

Bakın bu rezillik(araç kısıtlaması olayı) yüzünden habire para harcıyorum param bitiyor. Eskiden ne güzel en hızlı araçla yapıyorduk şimdi zorlanıyoruz. Harbi sinir krizi ya

Hayır bir de modifiye ettiğim araçların yol tutuşları da iyi olmayabiliyor virajlı yollarda.

EDİT: Ya ben hayatımda böyle bir oç oyun görmedim ya. yarım saattir 1incilik için uğraşıyorum 1inciliği vermemek için habire reverse atıyorum sonra %61 kısmına geleyim oyun çöksün :smiley: sinir krizi geçirdim

1 Beğeni

O yüzden haftalık forzathon görevlerine bulaşmıyorum artık yarışları yapıp zevk almaya bakıyorum. Üstün yetenekli seviyesi uzman seviyesi gibi zorluyor A sınıflı kamyonetli drivatar Bugatti sürüyormuş gibi gidiyor.

Önceki akşam uzun yarışlarından birine girdim 25 dk sürdü çok zorladılar bitime %20 kala öne geçtim kazanınca 3 lvl birden atladım :smiley:

1 Beğeni

Ben beğendim bu sistemi 599 evo’yu alıp tüm hız kapanlarından geçiyordum. Zorlaşması iyi olmuş, araç ayarları ve sürücü ön plana çıkacak.

1 Beğeni

parasızlık çaresi 3-4 saat afk kalıyorsun hem level hem de 10 k yakın para kasıyorsun.

Kullanmadığımız araçları şans vermemiz ve kredi harcamamız için yapılmış bu sistem. Bazı haftalık görevler öyle absürd oluyor ki kediden çita gibi performans çıkarmamızı istiyor.

Hangi araç istiyorsa AWD ve X sınıf yükseltip geçeyim dersen yine kısıtlamaya takılabiliyorsun A, B, C, D sınıflı olmadığı için yanlış araç diye uyarıyor altta. Bence kötü olmuş.

1 Beğeni

Bugün bunu deniyordum 2. kez oyun çöktü sinir krizi geçirdim sonra hiç girmedim oyuna eğer atmasaydı oyundan şuan 10m param vardı

Sadece w basmak gerekiyormuş galiba bunlarda çünkü ben hazır ayarlanmış afk maçı açtım w basmadan hareket etmiyordu yada ben çözemedim.