Lawson’a zaman tanıdılar mı? Lawson, motoru tanıyor olabilir fakat aracı Max dahil kendisi de bilmiyor. Aracı doğru aralıkta tutmak zor bir iştir. Ayrıca daha önce hiç yarışmadığı iki ayrı pistte yarıştı. İlki ıslak zemindeydi, Isack ve Jack kaza yaptı. Kovdular mı? Hayır. İkincisi ise hem zor olan bir pistte hem de sprint hafta sonu olan bir yarışta yarıştı. Öncelikle ilk kez araca binen bir pilot kuru zeminde araca alışması için birkaç yarış geçmesi gerekiyor, üstelik aracın ne kadar iyi olması da bir o kadar önemlidir. Tsunoda v. Lawson değişikliğini kesinlikle onaylamıyorum. Henüz çok erken, emin ol Yuki’de birkaç hafta pek ortalık da görünmeyecek.
Evet katılıyorum. Madem Tsunoda’yı düşünüyorlardı sezon öncesinde anlaşma yapılmalıydı. Böyle saçma sapan kararlar vermelerine gerek kalmazdı. Bence Tsunoda’yı Japan GP için aceleyle getirdiler. Reklam etmek için.
Helmut Marko tsoyu sevmiyo bence ondan gelmedi sezon öncesi…
bahreyn yarışı bari güzel olsun be
anlatıcı arkadaşlar kanser ediyor ya… bi es verin, biriniz konustuktan sonra ardına hemen konusmak zorunda değilsiniz. Kafa şişiyor almıyor bi süre sonra yarışa odaklanamıyorum, pilotun kuracağı cümlenin tahmininin bile yorumunu yapıyor of off
Ben alman skysports izliyordum din zaten odağım dağıldı yarısında kapattım. Artık izleyemiyorum pcde olmuyor. Koptum mevzulardan
salt motor sesi lazım anlatıcısız, ben kendim yorumlarım yarışı birilerinin konusmasına gerek yok