Formula 1 Kulübü

Sprint yarışını kısa geçeceğim. Sıralama çok şaşırtmadı ancak Lewis sprint de olsa Ferrari ile ilk zaferini elde etti. Yarış boyunca kimse kimseyi zorlamadı, herkes ana yarış veri topladı. Çaylaklar ise kuru zeminde araçlarını anlamak için sürüş yaptı. Ana sıralama seansın da RB araçları çok güçlü göründü. McLaren ilk çizgiyi kaçırdı, Aston’un daha yapacak çok işi var. Yarışa gelirsek, McLaren 1-2 yaparken Lando’nun son turları Brown’ın kalbini durduracak kadar zordu. Mercedes bu piste güçlüydü, Red Bull yavaştı, Ferrari ve Gasly ise minimum ağırlık sınırından dolayı yarıştan DSQ edildi. RB kumar oynadı ama tutmadı ve Haas ise son turlarda adeta canlandı, sebebi lastik aşınması konusunda yeteri kadar iyi çalışmalarıydı. Hafta sonu boyunca seansları keyifle izledim.

ulan bir keyfimiz vardı onu da izleyemiyoruz. tod’u yenilememişim. şimdi de gidip o yayın için veresim yok. f1tv, 80 euro zaten ona vereceğime gidip model alıyorum sürekli sdfdssdf

kaçak izleyecek yer neresiydi oraları bile unuttum.

ssport’ta ne güzeldi koltuğa uzanır izlerdim allah belanızı versin.

3 Beğeni

kaçak izleyeceksen idmantv var abi

app store’da yıllık 330 tl ödeyenler var kafayı yicem, f1 tv’ye…

işte o kul hakkı yiyenlerin sitesi, etkinlik başlamadan 15dk önce aktif oluyor izlemek istediğiniz kanalı veya etkinliği yazınca çıkıyormuş, derbi vs donmadan izleniyormuş, f1’de Türkçe yokmuş ama olsunmuş spikerler berbatmış zaten, ace stream programını indirmeniz gerekiyormuş, bunun dizi olan versiyonu da stremio programıymış, bunları şikayet etmek lazım biz boşuna para veriyoruz, utanmazlar, katarlı din kardeşlerimize para kazandırın gavur sitelerini kullanıp kul hakkı yemeyin.

1 Beğeni

Buna bir şey yapabileceklerini sanmıyorum Rusya’ya ait ve orada yasal bildiğim kadarıyla hatta balkanlarda falan dahi yasal diye biliyorum. Avrupa’da ne durumda bir bilgim yok. Ücretsiz IPTV gibi bir şey ama IPTV de değil.

torrent mantığı, engelleyemiyorlar.

bu neymiş ya böyle sen bize neyi keşfettirdin :smiley: :smiley:

:smiley: yarın sabah kalkım izleyeceğim programı kuruyorum şu an

Yedek site olarak burayı da kullanabilirsiniz.

şu internetin nimetleri çok güzel bir sey…

stremio’da da dizipal eklentisini kurun, ekşi başlığına bakarsanız hangi eklentileri kurmanız gerektiği yazıyor.

normalde karşıyım ama bir dizi çıkartıyorlar haftalık yayınlıyorlar, öyle yapacaksan git tv’de yayınla, dizinin 2. sezonunu başka platform alıyor falan filan işte, neyse bilmeyen varsa diye yazdım konu dağılmasın, telefon için de google playstore’dan indirebilirsiniz, legal zaten eklenti olmayınca takvim görevini görüyor. :slight_smile:

1 Beğeni

Sky Sports F1
FOX Sports 506
F1 TV
Doğal olarak iptv :smiley:

bizim mesai başlamıştır :smiley: skysports sdfdfsd

sıkılmayan var mı izlerken

yanda arada baktım çok sıkıcıydı o yüzden unity’e girip 6.1 testleri yapıyordum sfsfs

1 Beğeni

Uykudan kalkıp izledim izlerken uykum geldi çok sıkıcı bir yarıştı valla.

Herkes için rutin ve vasat bir yarış oldu. O kadar ağırdı ki, gridde değişiklik olmadı diyebiliriz. Bu yarış, biraz geçiş yarışı oldu. Tek söyleyebileceğim şey, Max’in sürmesi zor olan aracını geçebilecek McLaren’ler varken Lando’nun inatçılığı yüzünden belki de bir zafer ya da 1-2 fırsatı elinden kaçtı. Pit çıkışın da ise tam arkasında çıkma fırsatı varken de bunu elinden kaçırdı. Hadjar ilk puanlarını alırken, Red Bull’un pilot değişikliği sonucu yine değiştirmedi.

3 Beğeni

Tsunoda’ya biraz zaman tanımak lazım.

1 Beğeni

2005’ten bu yana Vettel-Webber/Ricciardo-Verstappen dönemleri harici Red Bull’un 2.koltuğunda sabit bir isim görmedim bir sezonda en az 2 pilot eskitiyorlar :no_mouth:

1 Beğeni